Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΙΚΡΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ




Aντί για σταυρό έβαλε ... βούτυρο στο ψηφοδέλτιο
flashnews.gr
Αρκαδία:  Στην κάλπη έπεσε βουτυρωμένο ψηφοδέλτιο
    Μπορεί η διαδικασία να κυλούσε ομαλά μέχρι κάποια στιγμή όταν η εφορευτική επιτροπή είδε ένα ψηφοδέλτιο ... βουτυρωμένο σε εκλογικό κέντρο του πρώην Δήμου Τεγέας.
    Κάποιος ψηφοφόρος μάλλον δυσαρεστημένος με όλους τους υποψήφιους αποφάσισε αντί να σταυρώσει να βουτυρώσει.
    Όταν η εφορευτική επιτροπή αντελήφθη ότι μέσα στην κάλπη υπήρχε κάποιο ψηφοδέλτιο με βούτυρο, κίνησαν τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να ανοίξει η κάλπη και να αφαιρεθεί, έτσι ώστε να μην καταστραφούν και τα υπόλοιπα.
Μέλος εφορευτικής επιτροπής έκλεψε την δικαστική αντιπρόσωπο
Κως:  Συνελήφθη για κλοπή κινητού εκλογικής αντιπροσώπου
    Εκλογική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Κω κατήγγειλε το μεσημέρι των εκλογών ότι της έκλεψαν το κινητό μέσα από την τσάντα της.
    Αμέσως, σύμφωνα με το aegeanews.gr, κινητοποιήθηκε η αστυνομία και έπειτα από έρευνες στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής διαπιστώθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο το έκλεψε μέλος της εφορευτικής επιτροπής.
    Τελικά ο περίπου 25-30 ετών νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια για τα περαιτέρω.
Εκλέχθηκε δήμαρχος με ποσοστό 93,21%!
    Είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ποσοστό που συγκέντρωσε δήμαρχος κατά τις φετινές εκλογές: Ο Πέτρος Ανδρεαδάκος επανεκλέγεται ΜΕ 93,21% στον Δήμο Ανατολικής Μάνης!    
    Αν αναρρωτιέστε, ο κ. Ανδρεαδάκος ΔΕΝ «έτρεχε» χωρία αντίπαλο, καθώς είχε απέναντί ​​του τον υποψήφιο του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Συκούτρη , που συγκέντρωσε ποσοστό 6,79%.   
    Η διαφορά των δύο συνδυασμών σε ψήφους, είναι περίπου 8.100 (8,772 - 639)! 
Ιδού ο μεγαλύτερος ίσως σε ηλικία ψηφοφόρος-Είναι 102 ετών και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πρέβεζα
prevezabet.blogspot
Η εκλογική αναμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και ένας υπεραιωνόβιος άντρας δεν επέλεξε την αποχή αλλά έδωσε το παρών.
Το prevezabet.blogspot, παρουσίασε τον μεγαλύτερο ίσως σε ηλικία ψηφοφόρο, ο οποίος άσκησε σήμερα στην Πρέβεζα το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του 2ου δημοτικού σχολείου, σε ηλικία 102 ετών. Πρόκειται .. ΓΙΑ ΤΟΝ Ιωάννη ΚΟΥΡΤΗ , Ο οποίος γεννήθηκε ΤΟΝ Οκτώβριο ΤΟΥ 1912 .     
Σκουριές: Ο Πάχτας έχασε τον Δήμο Αριστοτέλη-Νικητής ο Μίχος από την πρώτη Κυριακή
    Για αρκετές ώρες είχε τα στοιχεία του θρίλερ, τελικώς Η. Κατάσταση ΣΤΟ Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Της ξεκαθάρισε ΤΟ πρωί Της Δευτέρας.  
    ΜΕ ενσωματωμένα ΤΑ 45 από τα 45 εκλογικά τμήματα, Ο Γιάννης Μίχος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ υπέρμαχος (και μέλος) ΤΟΥ κινήματος στις Σκουριές , συγκεντρώνει το 51,79% (8.031 ψήφους), ενώ Ο Χρήστος Πάχτας σε κατακεκλιμένα 46,95% (7.374 ψήφους). Η τρίτη υποψηφιότητα, ΑΥΤΗ ΤΟΥ Γιάννη Τρικαλιώτη ΑΠΌ ΤΗ ΛΑΙΚΗ Συσπείρωση συγκέντρωσε ΤΟ 1,92% ψήφων των.           
    Η ανατροπή δημιουργεί νέα δεδομένα αφού ο νέος δήμαρχος προεκλογικά είχε δεσμευθεί ότι θα ανοίξει διάλογο με την κυβέρνηση, την περιφέρεια, την επιχειρηματική κοινότητα και επιστημονική κοινότητα, τους εργαζομένους και τους φορείς της περιοχής αναζητώντας την ισορροπία της φέρουσας ικανότητας της περιοχής για μια ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου.
Αυτές είναι οι περιοχές που οι πολίτες έσπευσαν μαζικά να ψηφίσουν
    Σε Κρήτη, Στερεά Ελλάδα /και Θεσσαλία οι ψηφοφόροι επέλεξαν να σπεύσουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Μάλιστα στην Κρήτη το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το78, 3%. Στον αντίποδα στο Βόρειο Αιγαίο έφτασε ακόμα και κάτω από έναν στους δύο.
    Που σημειώθηκαν τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής και που τα μικρότερα
Κρήτη 78,3%
Στερεά Ελλάδα 74,5%
Θεσσαλία 71,1%
Νότιο Αιγαίο 68,9%
Δυτική Ελλάδα 68,2%
Μακεδονία 67,8%
Αττική 66,7%
Αν.Μακεδονία - Θράκη 64,4%
Ηπειρος 62,8%
Δυτική Μακεδονία 62%
Πελοπόννησος 59%
Ιόνιο 54,1%
Βόρειο Αιγαίο 47,3%
defencenet
    Πρόλαβε και έριξε τη ψήφο της!
    Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα σε εκλογικό τμήμα στην Περίσταση Πιερίας. Μια 78χρονη γυναίκα, η οποία μόλις είχε ρίξει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη δύσπνοια.
    Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίσθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές: Ο σκύλος αποφάσισε τι θα ψηφίσει
    Ένα από τα πρώτα ευτράπελα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο σκύλος και τα ψηφοδέλτια
    ΝΑ ΤΟ αφήσει αγαπημενο ΤΟΥ τετράποδο ΝΑ ΤΙ ΘΑ επιλέξει ψηφίσει αποφάσισε ψηφοφόρος Στη Μαράσλειο, όπου ψήφισε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.  
    Ο συγκεκριμένος πολίτης είχε τοποθετήσει όλα τα ψηφοδέλτια στον λαιμό του σκύλου του και αφού θα τα πετούσε κάτω, θα έριχνε στις κάλπες αυτό που θα δάγκωνε ο πιο πιστός του "φίλος".
Έσπασαν ΤΗΝ κάλπη
http://www.zougla.gr/
Ένταση επικράτησε ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ πρωί ΣΕ εκλογικό Τμήμα ΣΤΟ 6ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα . Σύμφωνα με πληροφορίες, Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κόνσουλας έσπασε ΤΗΝ κάλπη έπειτα ΑΠΌ διαπληκτισμούς ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ είχε δικαστική αντιπρόσωπο.   
 Γιαγιά πήγε να ψηφίσει με το τρακτέρ ...
trikalavoice.gr
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν λίγο μετά τις 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Της Κυριακής ΣΤΟ εκλογικό Κέντρο Της Μεγάρχης Τρικάλων , ΟΤΑΝ Η. Κύρια Δήμητρα Καραμήτσου Έφτασε ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ μαζι Τρακτέρ Της.     Η σούπερ γιαγιά, όπως έγραψε το trikalavoice.gr, κατέβηκε βιαστικά από το τρακτέρ και μπήκε σχεδόν τρέχοντας για να προλάβει να ψηφίσει ...  
Καβάλα: «Ξυπνήστε να ψηφίσετε»
http://www.zougla.gr/
Ένα τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα νωρίς το πρωί της Κυριακής.
    Οδηγός αυτοκινήτου, διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φώναζε στους περαστικούς: « Ξυπνήστε να ψηφίσετε ... Πάτε να ψηφίσετε, πρόβατα ... ».
Πάτρα: Ψάχνουν ΤΑ Μέλη Των εφορευτικών επιτροπών
http://www.zougla.gr/
    Ξεκίνησε Η. εκλογική διαδικασία ΣΤΗΝ Πάτρα, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους - για άλλη μια φορά -. να ... ψάχνουν ΤΑ Μέλη Των εφορευτικών επιτροπών     ΣΕ κάποια εκλογικά Τμήματα ΔΕΝ έχει εμφανιστεί ΟΥΤΕ ενας ΑΠΌ τις εφορευτικές επιτροπές, ενώ ΣΤΟ 10ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών ΣΤΗΝ Οδό Κορίνθου, χαρακτηριστικά, σε τέσσερα εκλογικά τμήματα υπήρχε μόνο ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής.  
  
Η "κοπάνα" του εφόρου των δικαστικών αντιπροσώπων.  http://www.haniotika-nea.gr/
    Δικαστικός αντιπρόσωπος ΣΕ ημιορεινό Χωριό Καποδιστριακού Δήμου Των Χανίων καθυστερούσε αφάνταστα ΝΑ ΤΟ εκδώσει Αποτελέσμα, λόγω απειρίας και άγχους.    
    ΤΟ αξιοπερίεργο ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ότι ΑΠΌ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ Τμήματα Δήμου έφερναν απόλυτη ισοψηφία Των υποψηφίων δημάρχων !     
    Οι πολυπληθείς παράγοντες και παρατρεχάμενοι των υποψηφίων ολοένα και αγρίευαν. Κάποια Στιγμή ορισμένοι ΑΠΌ αυτούς έσπασαν ΕΝΑ Α.Ε. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ επιδεικνύοντας Οπλα πολυακουσμένα απειλούσαν ΤΟΝ δικαστικό αντιπρόσωπο, που φυσικά κατέρρευσε, παθαίνοντας νευρικό κλονισμό.  
    Ηταν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο κ.  Νικολακάκης  ενημερώθηκε ΑΠΌ ΤΗΝ Αστυνομία. Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων. Ομως στο τηλέφωνο δεν απαντούσε.
    Σε ένα λεπτό βρίσκεται στο γραφείο του, όπου οι υπάλληλοι της βάρδιας τον αντιμετωπίζουν με μία περίεργη παγωμάρα. ΜΕ ΤΑ χίλια ζόρια ΤΟΥ εκμυστηρεύονται Ότι Ο κ. έφορος την είχε "κοπανήσει" και βρισκόταν στο σπίτι του για να φάει και να ξεκουραστεί λίγο
    Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι το σπίτι του κ. εφόρου βρισκόταν ΣΕ γειτονικό Νομό ! Οι φωνές του κ. Νικολακάκη ακούστηκαν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Πλατεία ... Τελικά στάλθηκε έμπειρος δικηγόρος, που με την αρωγή και της Αστυνομίας, κατάφερε μετά από μία ώρα να εκδώσει το αποτέλεσμα.  
Δείτε τι έγραψε στο ψηφοδέλτιο ψηφοφόρος στο Ωραιόκαστρο
οoraiokastro24.gr
Αγανακτισμένος με τις υποδομές του δήμου ο ψηφοφόρος








http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου