Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο στη Βουλγαρία

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο στη Βουλγαρία

Σε έξι δόσεις ο ενιαίος φόρος ακινήτων


Σε έξι δόσεις ο ενιαίος φόρος ακινήτων

Ένδεκα γνωρίσματα της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας


    Κάποια στιγμή, πριν από 21 χρόνια, ο ΟΗΕ αποφάσισε να γιορτάσει τον θεσμό της οικογένειας, καθιερώνοντας τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Ο ετήσιος αυτός εορτασμός «αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας».
    Κι εμείς με τη σειρά μας τιμάμε, όχι απλώς τον θεσμό της οικογένειας, αλλά αυτόν της «Αγίας Ελληνικής Οικογένειας».

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ποτέ μη λες ότι τα έχεις δει όλα!

Οι σταυροί προτίμησης στις εκλογές



    Στις 7 το πρωί της Κυριακής θα ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις 13 περιφέρειες της χώρας συμμετέχουν 104 συνδυασμοί, ενώ για τους 325 δήμους, ο αντίστοιχος αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων είναι 1.441.
    Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών ο εκλογέας εκφράζεται υπέρ των υποψηφίων με σταυρό προτίμησης, ο οποίος σημειώνεται παραπλεύρως του ονόματος του υποψηφίου.
    Ο σταυρός σημειώνεται με στυλό μαύρης ή μπλε απόχρωσης δίπλα στο ονοματεπώνυμο του κάθε υποψηφίου είτε δεξιά είτε αριστερά.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Σε ετοιμότητα όλοι για να σωθεί το νερό


Σε πλήρη ετοιμότητα για την οργάνωση και τη διενέργεια δημοψηφίσματος κατά της πώλησης της ΕΥΑΘ βρίσκονται δήμοι και φορείς της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν τη γνώμη τους για το επίμαχο θέμα του νερού.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! «Δόγμα Ρεπούση» στους Έλληνες Ευέλπιδες!!




    Θλίψη, οργή ​​ΚΑΙ απογοήτευση προκαλεί ΣΕ Ολους πολυακουσμένα εθνικά ευαίσθητους πολίτες Η. στελέχωση Της Ειδικής Εκλεκτορικής ΚΑΙ Της Αξιολογικής Επιτροπής , αποφασίζει ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ Ποιοι αναλάβουν κρίσιμο Έργο Της διδαχής Στρατιωτικής Ιστορίας στους Ευέλπιδες    
    ΤΑ Στοιχεία ΠΟΥ φέρνει ΣΤΟ Φως Καταγγελία απορριφθέντος υποψήφιου καθηγητή ΕΙΝΑΙ εξόχως αποκαλυπτικά ΚΑΙ καταδεικνύουν Πρόσωπα ΠΟΥ πρωτοστάτησαν Στη Δημόσια υπεράσπιση ΤΟΥ κατάπτυστου Βιβλίου Της  Μαρίας Ρεπούση , ανθρώπους ΠΟΥ αποδέχονται ΤΗΝ προσωνυμία « Δημοκρατία της Μακεδονίας »για τα Σκόπια, διαπρύσιους κήρυκες ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Ανάν ΚΑΙ « προσωπικότητες »ΠΟΥ κατήγγειλαν διεθνώς ΤΗΝ Ελλάδα Ως «συνένοχη» για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα !     Συγκεκριμένα, ΜΕ Βάση όσα αναφέρονται ΣΕ Καταγγελία ΠΟΥ έχει περιέλθει ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ υπουργείου Εθνικής Αμυνας,  τα πρόσωπα-κλειδιά της επιβολής του « δόγματος Ρεπούση » στους Ελληνες αξιωματικούς για τις επόμενες δεκαετίες είναι τα ακόλουθα (!):

Παιδόφιλους σε 32 χώρες εντόπισε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Παιδόφιλους σε 32 χώρες εντόπισε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο InternetΗλεκτρονικά ίχνη παιδόφιλων σε διάφορες χώρες του κόσμου κατάφερε να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ., μέσω μεγάλης διεθνούς επιχείρησης κατά της παιδικής πορνογραφίας, με την κωδική ονομασία «HYDRA».
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που διήρκεσε πάνω από επτά μήνες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε συνολικά 78 χρήστες - δράστες, τα ηλεκτρονικά ίχνη των οποίων οδηγούν σε 32 διαφορετικές χώρες. Αυτό κατέστη δυνατό με τη χρήση του ειδικού προγράμματος TLO (λογισμικό σάρωσης ηλεκτρονικών ιχνών διακίνησης πορνογραφικού υλικού).




manolis-mavrommatis2


Τον Ιούλιο του 2006, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έπαιρνε μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις του, στήριξης των κοινωνικών ομάδων, σε θέματα καταναλωτών και πιο συγκεκριμένα στη μείωση των τιμών περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας, δράση στην οποία συμμετείχε ενεργά ο Μανώλης Μαυρομμάτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κοινοτικός κανονισμός, εισηγητής του οποίου ήταν ο κ. Μαυρομμάτης, εγκρίθηκε και μπήκε σε εφαρμογή άμεσα.

Τι δείχνει έρευνα για το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως


Τι δείχνει έρευνα για το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως

Αύξηση παρουσιάζει το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως, όπως αναφέρει σε έκθεσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Αιτία για την αύξηση του προσδόκιμου ζωής είναι η σημαντική πρόοδος που έχει καταγραφεί στην καταπολέμηση ασθενειών όπως η ιλαρά,