Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αναμένοντας το πλεόνασμα!!!


ΒΙΝΤΕΟ-Τι θα κάνατε αν μία γυναίκα χτυπούσε έναν άντρα;


ΒΙΝΤΕΟ-Τι θα κάνατε αν μία γυναίκα χτυπούσε έναν άντρα;

Στο Χαλάνδρι ψήφισαν και... ηλεκτρονικά!

Στο Χαλάνδρι ψήφισαν και... ηλεκτρονικάΣτο Χαλάνδρι ψήφισαν και... ηλεκτρονικά Στο Χαλάνδρι ψήφισαν και... ηλεκτρονικά! Στις πρώτες ηλεκτρονικές εκλογές της ζωής τους συμμετείχαν σήμερα οι ψηφοφόροι του 1ου δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου.

Γάμος είναι…

Γάμος είναι…Στην ερώτηση «τι πραγματικά σημαίνει γάμος;» απαντούν οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια, παρουσιάζοντας την έννοια «γάμος» από μια άλλη… πιο φαιδρή οπτική γωνία. Με αρκετές δόσεις χιούμορ, γαμπρός και νύφη βάζουν τα δυνατά τους σε μια… αναπαράσταση άνευ προηγουμένου.

Μποτιλιάρισμα-ρεκόρ στο Σάο Πάολο (από τα περίεργα!..)

Μποτιλιάρισμα-ρεκόρ στο Σάο ΠάολοΤο Σάο Πάολο, όπου στις 12 Ιουνίου ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έσπασε ένα νέο ρεκόρ στα μποτιλιαρίσματα, καταγράφοντας ουρά 344 χιλιομέτρων με… ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Το δίδυμο των «εκτελεστών» της δημόσιας υγείας θα… εξηγήσει τα εκλογικά αποτελέσματα

Το δίδυμο των «εκτελεστών» της δημόσιας υγείας θα… εξηγήσει τα εκλογικά αποτελέσματα

Χαλαρά!.. (με τα ωραία του roykoymoykoy)

Ο Τοτός….επιστρέφει !

    Η δασκάλα της Α” δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα...
Ποιο είναι το πρόβλημά σου;’, τον ρωτάει εξαγριωμένη.
Είμαι πολύ…έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη’. Απαντά ο Τοτός με ύφος.’Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ’.
    Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη.

Ρεκόρ υποψηφίων έχει η Ελλάδα στις Ευρωεκλογές



rekorΣυγκεκριμένα η χώρα μας «κατεβάζει» στη μάχη των ευρωεκλογών 1.299 υποψηφίους, την ίδια ώρα που καθαρά αριθμητικά τους περισσότερους υποψηφίους έχει η Γαλλία (3.753), αφήνοντας αρκετά πίσω της την Ισπανία (2.106).
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στις ευρωεκλογές του 2014 - σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) - βάζουν συνολικά υποψηφιότητα για 751 έδρες, 16.351 επίδοξοι Ευρωβουλευτές, σε 948 λίστες από 28 κράτη-μέλη της ΕΕ.

Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών

Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών

Απ' την εξουσία στην ανυπαρξία: μισή πλατεία δρόμος!

     Όση ακριβώς και η χθεσινή συγκέντρωσή σας κύριε ''πρωθυπουργέ''!

     Ούτε καν μισό τσιγάρο δρόμος! Μισή πλατεία!Τρία λεπτά! Το πολύ! Από τα σκαλάκια μέχρι την εξέδρα σας!
     Περισσότερο πρόβλημα στην κυκλοφορία προκάλεσαν τα πούλμαν απ' την Καλαμάτα, παρά η λαοθάλασσα(!) των πιστών οπαδών σας!

Η ώρα της κάλπης - Ας θυμηθούμε τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες


odiseas

γράφει ο Κωστής Βέρρος
Ελάχιστες ώρες απομένουν πριν βρεθούμε μόνοι μας μπροστά στην κάλπη.
Όλοι οι Έλληνες ζήσαμε αυτήν την τελευταία τετραετία υποφέροντας, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, από τα μέτρα μιάς σκληρής λιτότητας. Μιάς λιτότητας που επιβλήθηκε από την ανάγκη νοικοκυρέματος τών
οικονομικών τής χώρας, τα οποία είχαν εκτροχιασθεί στη διάρκεια τών περασμένων δεκαετιών και μάς είχαν φέρει στο χείλος τής αβύσσου μιάς δεινής χρεωκοπίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πληθωρικός χορευτής ξεσηκώνει τους θεατές