Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η "νέα" σύνθεση της κυβέρνησης


ypoyrgiko simvoulio
Νέα στα χαρτιά και σε καμία περίπτωση πετυχημένη
Πρωθυπουργός
Αντώνης Σαμαράς
Αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών
Ευάγγελος Βενιζέλος
Υφυπουργός Εξωτερικών: Δημήτρης Κούρκουλας
Υφυπουργός Εξωτερικών: Άκης Γεροντόπουλος

Γκίκας Χα ρδούβελης στο Οικονομικών-Άνθρωπος του Κώστα Σημίτη ο νέος τσάρος της οικονομίας


xardouvelis
Διαβάστε και θα καταλάβετε ίσως αρκετά για τον άνθρωπο που αναλαμβάνει το τιμόνι του υπουργείου Οικονομικών.
Καταρχήν, προς Θεού, δεν είναι τεχνοκράτης! 
Ο Γκίκας Α. Χαρδούβελης είναι καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος της EUROBANK. Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 - Μάιος 2012), διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση


Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση


Μουντιάλ 2014: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (πίνακας)

Μουντιάλ 2014: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (πίνακας)  Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να είναι πιο κοντά από ποτέ και από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα χορέψει... σάμπα!
 Οι τηλεθεατές μέσα από τα τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD θα παρακολουθήσουν όλες τις μάχες από τα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ και τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδοθούν και σε επανάληψη.
Δείτε το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα, από τη φάση των ομίλων μέχρι και το μεγάλο τελικό

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη για 120 ώρες το Πολεμικό μας Ναυτικό… Είχε αποκλείσει τους Τούρκους στο Αιγαίο!

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη για 120 ώρες το Πολεμικό μας Ναυτικό… Είχε αποκλείσει τους τούρκους στο Αιγαίο!
Η προ ημερών άσκηση «BEYAZ FIRTINA 2014» της Άγκυρας στο Αιγαίο δεν ήταν τίποτα άλλο στην ουσία από μία δοκιμή στο να κινηθούν τάχιστα και να μας κάνουν ναυτικό αποκλεισμό από το νησιωτικό σύμπλεγμα.

Τα ανευρύσματα θεραπεύονται πια σχεδόν ανώδυνα και στα δημόσια νοσοκομεία

Συνέντευξη: Σωτήρης Σκουλούδης 
 Για τη νέα μέθοδο του εμβολισμού, που θεραπεύει τα ανευρύσματα με άκρως αποτελεσματικό και σχετικά ανώδυνο τρόπο για τον ασθενή, μίλησε ο στρατιωτικός ιατρός του νοσοκομείου 401 και νευροχειρουργός,

Τρίκαλα:Ο ιερέας που παίζει φλογέρα... χωρίς φλογέρα!

Στην Ιερατική σχολή Καρδίτσας, μεταξύ άλλων, φοιτούσε φέτος και ο πατέρας Κωνσταντίνος Κοντογιώργος, με καταγωγή από Άγιο Βλάσιο Αγρινίου.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Πάνω από 8.500 αιτήσεις για το Πρόγραμμα Νέων ΑγροτώνΤις 10.000 αναμένεται να φτάσουν οι αιτήσεις που θα κατατεθούν για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, συνολικού ύψους 140 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Κομμάντο Α/ΓΕΣ πάντα Κομμάντο ! Τους ξάφνιασε όλους στην Ορκομωσία της 2014 Γ’ ΕΣΣΟ !

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς,για την τελετή ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ μετεβει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στο στρατόπεδο «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΔΗ Γ.» στον Αυλώνα.

Νέα «βουτιά» στις τιμές των ακινήτων

Νέα «βουτιά» στις τιμές των ακινήτωνΤα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος Fitch δείχνουν ότι τα ακίνητα στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της κρίσης αναμένεται να χάσουν σχεδόν το μισό της αξίας τους.
Σύμφωνα με τη σχετική πρόβλεψη θα υπάρξει περαιτέρω μείωση της τάξεως του 16% και εφόσον επιβεβαιωθεί η εν λόγω εκτίμηση, η συνολική κάμψη των τιμών των κατοικιών από το ανώτερο σημείο στο οποίο είχαν βρεθεί το 2008, μέχρι την ολοκλήρωση του καθοδικού τους κύκλου, αναμένεται να αγγίξει το 45%.

Γιατί δεν κάνει να καταψύχουμε ξανά αποψυγμένο φαγητό;

κατεψυγμένα φαγητάΞέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει;

Του Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός.

Καρκίνος στα νεφρά: Δείτε ποιο είναι το λαχανικό που θα σας προστατεύσει


Καρκίνος στα νεφρά: Δείτε ποιο είναι το λαχανικό που θα σας προστατεύσει

Πρόκειται για το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό λαχανικό και η διατροφική του αξία είναι αποδεδειγμένη.
Τώρα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η συμβολή του στην υγεία μας είναι ακόμη πιο σημαντική απ' ότι πιστεύαμε, καθώς αποδεικνύεται ότι μας προστατεύει από τον καρκίνο στα νεφρά.

Αποκάλυψη! Να τι διδάσκουν στα αλβανικά σχολεία της Ελλάδας!

Αποκάλυψη! Να τι διδάσκουν στα αλβανικά σχολεία της Ελλάδας!Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη αλβανικού σχολείου στην Ελλάδα (στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο ''Αλμπα" της εκτύπωσης των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειαστούν, αξίζει να μαθευτεί το περιεχόμενο των βιβλίων που διδάσκονται οι μαθητές των αλβανικών σχολείων.

Πως να καθαρίζετε-ξεφλουδίζετε εύκολα και γρήγορα ένα μήλο!

ξεφλούδισμα μήλου
Ας δούμε λοιπόν εδώ λίγες απλές τεχνικές ώστε να μπορούμε να ξεφλουδίσουμε και να καθαρίσουμε το μήλο εύκολα και γρήγορα! Τέρμα η ταλαιπωρία!

TΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

e7b2d112dca045f540184756d5d0dd99Όσο περνάνε τα χρόνια με απασχολεί όλο και περισσότερο αν βελτιώνομαι. Όχι μόνο σε επίπεδο γνώσης, καλλιέργειας και επαγγελματικής εμπειρίας. Αυτό που με “τρώει” είναι αν στην διαδρομή που ακολουθώ, αφήνω πίσω άσχημες συμπεριφορές/ συναισθήματα και αν τελικά γίνομαι αυτό που πάντα ήθελα.

Η λίστα με τα επαγγέλματα που απελευθερώνονται


Η λίστα με τα επαγγέλματα που απελευθερώνονται

5 λόγοι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με χυμό λεμονιού και νερό


5 λόγοι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με χυμό λεμονιού και νερό

1. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Ζωή Γεωργαντά, αποκλειστικά στο spirospero.gr για την Δίκη Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που αρχίζει επιτέλους…




ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΔΙΚΗ
Την Τρίτη, (10/6/2014(, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η υπόθεση κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Α. Γεωργίου, που υποβλήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ

Taxisnet-"Παγώνει" η έκδοση πιστοποιητικών


Taxisnet-Παγώνει η έκδοση πιστοποιητικών

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.Δ.Ε., που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxisnet: