Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τέταρτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στον σχολικό εκφοβισμό


Τέταρτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στον σχολικό εκφοβισμό

ΤΑΙΠΕΔ: Νέο πλαίσιο για την αξιοποίηση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας



    






ΤΟ Γενικό Πλαίσιο ΓΙΑ ΤΗΝ αξιοποίηση ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ Της Αγίας Τριάδας , στις ανατολικές ακτές της Θεσσαλονίκης, θέτει ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΜΕ σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Επιπτώσεων ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Ειδικού Χωρικής Ανάπτυξης Εθνικό ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ακινήτων, (Κοίτα κάτι τίτλους που βρίσκουνε ... ΡΕΣΤΑ! )

Οι παρέες του Χαρδούβελη....

Με Σημίτη και Τσοχατζόπουλο...

«Σημίτης στο ΥΠΟΙΚ, Σημίτης στην ΤτΕ»



γκικαςστουρναρας«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία».
Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση Στουρνάρα στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τρεις Αρχαίοι Έλληνες στην κορυφή της επιρροής του κόσμου

Τρεις Αρχαίοι Έλληνες στην κορυφή της επιρροής του κόσμουΟ Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας και ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχθηκαν ανάμεσα στις 10 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Τουλούζης.

Διάρρηξη-μυστήριο σε γραφείο της Βουλής - Πώς συνδέεται με την έρευνα για τις ΜΚΟ



    





    ΤΗΝ παραβίαση ΓΡΑΦΕΙΟΥ Της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας ΣΤΗ Βουλή, επιβεβαιώνει έγγραφο ΤΟΥ υπουργείου Εξωτερικών   
    Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, ΤΟ έγγραφο διαβιβάστηκε Στη Βουλή ΑΠΌ ΤΟΝ υφυπουργό Εξωτερικών  Άκη Γεροντόπουλο, 

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!




    



Η διακοπή ΤΟΥ Καπνίσματος  ΕΙΝΑΙ αναμφίβολα ΜΙΑ  ΑΠΌ τις εξυπνότερες πράξης ΠΟΥ ΝΑ μπορούμε κάνουμε Στη Ζωή Μας. Αυτή η παράλογη τοξική συνήθεια όχι μόνο καταστρέφει κυριολεκτικά την σωματική και ψυχική υγεία του χρήστη, ΑΛΛΑ επίσης  αφαιρεί εντελώς ασυνείδητα 52 Ευρώ ΚΑΘΕ Μήνα  ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΕΣΩ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, και  105 ε - 150 ε  ΚΑΘΕ Μήνα ΑΠΌ έντονα εξαρτημένους . Τα ποσά αντιστοιχούν σε  624 ε  ΚΑΙ  1260 ε - 1800 ε Ανα Έτος αντίστοιχα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ εξαρτημένο Χρήστη.

Ένα ... καλαμάκι που φτιάχτηκε για να σώζει, ζωές




   







 Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι - το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού - είναι χωρίς πρόσβαση σε ασφαλή υδροδότηση. Αυτή την ...   στιγμή, περίπου το ήμισυ των φτωχών σε όλο τον κόσμο, υποφέρουν από ασθένειες λόγω του μολυσμένου νερού, εκ των οποίων πάνω από 6.000 ( κυρίως παιδιά ) πεθαίνουν ΚΑΘΕ Μέρα ΑΠΌ ΤΗΝ κατανάλωση Μη ασφαλούς πόσιμου Νερού .     Οι πιο δολοφονικές ασθένειες στον κόσμο, όπως Η. χολέρα ΚΑΙ Ο τυφοειδής πυρετός οφείλονται ΣΤΗΝ κατανάλωση μολυσμένου Νερού.  

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κουτσούμπας: Η αντιλαϊκή πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει




   




 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας , παραβρέθηκε ΣΤΟ μνημόσυνο τέλεσε ΠΟΥ Ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας , όπως επίσης και στις εκδηλώσεις για  . τα 70 χρόνια από τη ναζιστική σφαγή     « Η ιστορική μνήμη, η γνώση, η πείρα, παραμένει ζωντανή μέσα και από τέτοιες εκδηλώσεις, ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων . Το

Καμμένος: Είναι ειρωνεία της ιστορίας ...



   






 Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος παραβρέθηκε ΣΤΟ μνημόσυνο τέλεσε ΠΟΥ Ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας , όπως επίσης στις Εκδηλώσεις ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΑ 70 χρόνια από τη ναζιστική σφαγή .

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Για τον υπολογιστή σας, κυκλοφορείστε αυτή την ανακοίνωση σε όλες σας τις επαφές!

Στον «αέρα» τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης

Στον «αέρα» τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησηςΟρατός είναι πλέον ο κίνδυνος να μπει λουκέτο σε περισσότερα από 100 κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ έληξε το 2013 και οι επιδοτήσεις για τη λειτουργία τους έχουν ήδη περιοριστεί στο μισό.

Φεγγάρι: τι είναι και γιατί ονομάστηκε έτσι

Το φεγγάρι σε σύγκριση με τη ΓηΤο φεγγάρι δεν είναι πλανήτης όπως πιθανώς νομίζουμε, αλλά δορυφόρος. Μάλιστα πρόκειται για τον μοναδικό φυσικό δορυφόρο της Γης.

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα έως 400 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοι

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα έως 400 ευρώ – Ποιοι οι δικαιούχοιΞεκίνησε τις κοινωνικές παροχές η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εναντίον της.Ωστόσο η έκθεση του ΔΝΤ, η οποία κάνει λόγο για νέα σκληρά μέτρα που πρέπει να παρθούν βάζει φρένο στις όποιες «καλές προθέσεις».Ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι από το Σεπτέμβριο ξεκινάει να τίθεται σε εφαρμογή ο θεσμός του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.Πρόκειται για ένα μόνιμο μηχανισμό για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη διασφάλιση ενός εγγυημένου επιπέδου διαβίωσης.

Φορολογικές Δηλώσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετεΈως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν υποβάλει τις φορολογικές δηλώσεις για το 2014 (χρήσης 2013) όλα τα φυσικά πρόσωπα.
Όλοι οι φορολογούμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους, τα εκκαθαριστικά εκδίδονται αυτόματα με την υποβολή της δήλωσης και μπορούν να τυπωθούν από το φορολογούμενο, οι δόσεις πληρωμής του φόρου είναι προκαθορισμένες και οι πληρωμές τους θα γίνουν σε τρεις δόσεις.

Μπήκαν Τούρκοι στο Άγιο Όρος – Δείτε πως περιγράφουν την εμπειρία τους

Μπήκαν Τούρκοι στο Άγιο Όρος – Δείτε πως περιγράφουν την εμπειρία τους«Εισβολή» στο Άγιο Όρος έκανε ένας αρθρογράφος και ένας αρχιτέκτονας..Δείτε τι αναφέρει σε αποσπάσματα από το άρθρο του ο Ertuğrul Özkök στην εφημερίδα Hürriyet που δημοσιεύθηκε στις 8 Ιουνίου 2014.Ο αρθρογράφος , μαζί με τον αρχιτέκτονα Ali Esad Göksel, επισκέπτονται , και ζουν για 3 ημέρες, στο «Περιβόλι της Παναγίας», μετά από άδεια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Το πρώτο δωρεάν δημοτικό σχολείο στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Το πρώτο δωρεάν δημοτικό σχολείο στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Απεργούν μέχρι την Παρασκευή οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ


apsopodpsf

Τριήμερη απεργία, από την Τετάρτη (11/06) έως και την Παρασκευή (13/06), κήρυξε η πανελλήνια ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι έχει κολλήσει το θέμα της διαϊδρυματικής κινητικότητας των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Καλά....από πού προέρχεται το όνομα Γκίκας;



samaras-xardouvelis



Εκτός από το γεγονός ότι δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, ο νέος υπουργός Οικονομικών προκαλεί εντύπωση και για το μικρό του όνομα, δηλαδή το Γκίκας.
Όσον αφορά το μικρό όνομα του Γκίκα Χαρδούβελη, προέρχεται από τη βλάχικη λέξη giza, και σημαίνει ο άνθρωπος της στάνης, της στρούγκας.

Aνασχηματισμός Εγώ ο Σημίτης


Aνασχηματισμός Εγώ ο Σημίτης

Αυτή είναι η «Κολομβία» των Βαλκανίων


Αυτή είναι η «Κολομβία» των Βαλκανίων

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πώς να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι

Πώς να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήριΘέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί αλλά δεν έχετε ανοιχτήρι. Κανένα πρόβλημα. Δείτε πως να το κάνετε.