Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

‘Ο Νέος που αλλάζει μέσω της μουσικής και του πολιτισμού την εξέλιξη της Ελλάδος



*Η Μόναδική Δύναμη οι Νέοι *Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος
Μόλις στα 18 του χρόνια κατάφερε να ενώσει Νέους Μουσικούς από όλη την Ελλάδα και να δημιουργήσει την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

Δείτε πόσα "δηλητήρια" βάζουμε στον οργανισμό με ένα τσιγάρο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν καπνίζουμε ένα τσιγάρο; Ποιες ουσίες και πόσα δηλητήρια, μας καταστρέφουν εν γνώση μας; Διαβάστε λοιπόν και ενημερωθείτε τι περιέχει ένα και μόνο τσιγάρο και τι εισπνέουμε και εμείς που καπνίζουμε αλλά και οι γύρω μας.

Προς ακύρωση το 3% για τις ευρωεκλογές. Εκλέγονται(;) ευρωβουλευτές Καρατζαφέρης και Χατζημαρκάκης!


article22720 14011130





Γράφει ο Στάθης Παλαιολόγος
Μια πολύ σημαντική πληροφορία διερευνάται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του Press-gr ,που αφορά τις πρόσφατες εκλογές. Σύμφωνα με αυτές, εκκρεμεί στο Εκλογοδικείο προσφυγή με την οποία ζητείται ακύρωση της διάταξης της εκλογικής νομοθεσίας, για τις ευρωεκλογές, που προβλέπει όριο 3% για την είσοδο ενός κόμματος στην Ευρωβουλή. Αντιδιαστέλλεται μάλιστα το θέμα των ευρωεκλογών με τις εθνικές εκλογές αφού στις πρώτες δεν κρίνεται ο σχηματισμός κυβέρνησης ώστε να δικαιολογείται η πρόβλεψη τέτοιων περιορισμών.

Ο Περικλής Μήτκας νέος πρύτανης του ΑΠΘ


Ο Περικλής Μήτκας νέος πρύτανης του ΑΠΘ

Η ζωή κι εγώ (PPS)

Ο Βig brother είναι εδώ

Ο Βig brother είναι εδώ











Η τεχνολογία έχει φτάσει τα όρια της κατανόησης του σύμπαντος μας , μπορείς πλέον να βρίσκεις το σπίτι σου ή και αυτό του φίλου σου με ένα απλό κλικ. Google – Ο Μεγάλος Αδελφός>Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στα Ελληνικά και δες το σπίτι σου!!!
Κανε κλικ (ΕΔΩ) και δες το σπίτι που σε ενδιαφέρει…

Κουίκ: «Σημίτης στο Υπ.Οικ. Σημίτης στην ΤτΕ...»



     



«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΤέρενς Κουίκ σχετικά με την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα ως Διοικητής της ΤτΕ. «Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε.
    Και μια ‘’σφήνα’’ εκτός αρίθμησης, έτσι, για ενημέρωση.

Αν σας πει ο υπάλληλος της τράπεζας πως έχει κατασχεθεί ο μισθός, η σύνταξη σας ή το επίδομα σας, επειδή αυτό είναι παράνομο, τότε








Υπενθύμιση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
.

Έτσι θέλουν να πατάξουν την φοροδιαφυγή; - καταργούν νόμο για τους καταχραστές του δημοσίου



    



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Νομικό Συμβούλιο του κράτους σχετικά με την προωθούμενη κατάργηση του νόμουπερί καταχραστών του Δημοσίου ο οποίος ισχύει από το 1950. Ο νόμος αφορά στην επιβολή βαριών ποινών στους παραβάτες. Σύμφωνα με το ΝΣΚ στον Νέο Ποινικό Κώδικα που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, «είναι εμφανής η προσπάθεια μείωσης των ποινών που συνδέονται με την προστασία της δημόσιας περιουσίας».

Ένωσης Δικαστών & εισαγγελέων: Η κυβέρνηση με την συμπεριφορά της δεν διασφαλίζει το… δημόσιο συμφέρον

diaksoidoifΚλιμακώνουν το μέτωπο με την κυβέρνηση οι Δικαστές μετά την έκθεση του ΔΝΤ που προειδοποιεί τους δικαστές να μην πάρουν αποφάσεις ενάντια στα μέτρα του μνημονίου.

Tο σχέδιο για τις αγροτικές επιδοτήσεις


Tο σχέδιο για τις αγροτικές επιδοτήσεις

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Κινητοποιήσεων συνέχεια για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς


Κινητοποιήσεων συνέχεια για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς




Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η 24ωρη κινητοποίηση των Δημοτικών Αστυνομικών που γίνεται συμβολικά στην πλατεία Κλαυθμώνος.

15χρονος δημιούργησε λογισμικό που κυνηγά τον καρκίνο

cvcvx
Ένα λογισμικό που μπορεί να προβλέπει, με ακρίβεια διπλάσια από τα υπάρχοντα, πόσο ενδέχεται να σχετίζονται οι μεταλλάξεις ενός γονιδίου με τον καρκίνο, δημιούργησε 15χρονος από τις ΗΠΑ, κερδίζοντας την πρώτη θέση και 55 χιλιάδες ευρώ, στη φετινή Διεθνή Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας της Intel. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες μαθητές δίνουν πανελλήνιες.

Περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην υπουργός, η απολογία του οποίου κράτησε περίπου 2 ώρες, κατέθεσε υπόμνημα 60 σελίδων ενώ απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή.