Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η Nayra στη νέα της επιτυχία!


Ιερό νησί ανακηρύσσεται η Μήλος.







Ιερό νησί ανακηρύσσεται η Μήλος, λόγω της ύπαρξης του μοναδικού πρωτοχριστιανικού μνημείου των Κατακομβών, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου, με μια σειρά εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολης της Σύρου και ο Δήμος Μήλου, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Ἡ Θεσσαλονίκη ἀντιστέκεται! Δίνουμε ΟΛΟΙ τὸ "παρὼν" στὴν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ἔξω ἀπὸ τὸν Ἅγιο Δημήτριο!



koukfamily

TO ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΤΗΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...










Το μέγεθος μίας αγριομέλισσας έχει το πιο μικρό πουλί του κόσμου ενώ είναι ελαφρύτερο από ένα κέρμα...
Το Bee Hummingbird ενδημεί στην Κούβα και το μήκος του είναι περίπου 5 εκατοστά, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 2 γραμμάρια. Τα χρώματά του ποικίλλουν ανάλογα με το είδος, παρουσιάζοντας ροζ, πορτοκαλί και γαλάζια χρώματα στο φτέρωμά του.

4 Μουσικοί με χιούμορ και ταλέντο


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΛΛΑΔΑ (PPS)

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην Εγνατία την Κυριακή

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην Εγνατία την ΚυριακήΣε εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας – εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες – θα προχωρήσει την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Μήπως η δουλειά σου σε σκοτώνει; Γιατί το ωράριο 9 το πρωί με 5 το απόγευμα θεωρείται άκρως επικίνδυνο για την υγεία



    




Μια δουλειά γραφείου φαντάζει μια ασφαλής επιλογή. Χωρίς το άγχος που, για παράδειγμα, μπορεί να έχει ένας γιατρός ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει τη ζωή ενός ανθρώπου, ή χωρίς τους κινδύνους, που για παράδειγμα, εμπερικλείουν επαγγέλματα όπως αυτά των πυροσβεστών και των πιλότων, οι δουλειές γραφείου μοιάζουν ως ασφαλείς επιλογές τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία. Κι όμως...

Έξι Καρυάτιδες στο Βρετανικό Μουσείο αναζήτησαν την αδελφή τους...




    





Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή διαμαρτυρία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βρετανικό μουσείο, καθώς, η διεθνούς φήμης σοπράνο,Σόνια Θεοδωρίδου, μαζί με έξι Ελληνίδες, ως άλλες Καρυάτιδεςμπήκαν στον χώρο αναζητώντας την χαμένη αδελφή τους.
    Το Σάββατο οι έξι πανέμορφες Ελληνίδες ντυμένες στα λευκά, ως άλλες Καρυάτιδες, μπήκαν στο Βρετανικό μουσείο αναζητώντας την χαμένη «αδερφή τους»,προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών αλλά και όσων επισκέπτονταν εκείνη την ώρα το μουσείο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Εκδηλώσεις, στη Γαλάτιστα, τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης

Πρώτη μέρα των εκδηλώσεων "τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης" χθες στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας και η συμμετοχή του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.
Περισσότερα στοhttp://tseligas-daskalos.blogspot.gr/

«Η Ελλάδα διεκδικεί 7 δισ. ευρώ για τα γερμανικά υποβρύχια»


0F1A6DB23377686B84A5B019823C54BE



«Η Ελλάδα διεκδικεί 7 δισ. ευρώ για γερμανικά υποβρύχια που δεν έχουν σαλπάρει ποτέ», είναι ο τίτλος αποκλειστικού ρεπορτάζ που δημοσιεύει η βρετανική Telegraph, σύμφωνα με την οποία η χώρα μας προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο Διαιτησίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) για το θέμα των τεσσάρων υποβρυχίων που παραμένουν αγκυροβολημένα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, 15 μετά την «περίπλοκη» συμφωνία για την παραγγελία τους.

Μητρόπουλος: Μισό δισ. τα αναδρομικά για τους ένστολους


1940781ab2d3cf157a4be3d184a3ee8e XL




«Το κράτος δεν έχει παρά να συμμορφωθεί στην απόφαση» της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε τους ενστόλους για τις αναδρομικές μειώσεις των αποδοχών τους, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Real fm ανέφερε ότι με δεδομένο πως οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω από 300.000 και λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρέπει να

Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη


Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη





Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Μαγευτικό υπόγειο ποτάμι στην Ελλάδα

Perierga.gr - Μαγευτικό υπόγειο ποτάμι στην Ελλάδα

Το σπήλαιο πηγών Αγγίτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια σπήλαια του κόσμου (με μήκος 21 χιλιόμετρα) και βρίσκεται κοντά στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 21 χιλιομέτρων.