Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΡΗΣΕΙΣ

                     σοφά λόγια!!!

Πλήρης μισθός και ασφάλιση στα stage

Απόφαση-βόμβα του Αρείου Πάγου για χιλιάδες εργαζομένους στα προγράμματα stage ανοίγει το δρόμο για την καταβολή πλήρους μισθοδοσίας σε όλους, όπως και αναγνώρισης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων καθ' όλη την περίοδο που απασχολούνταν σε φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Πως να διαχειριστείτε τους «δύσκολους ανθρώπους»


Και ποιος δεν έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά στην ζωή του «δύσκολους» και «παράλογους»ανθρώπους; Ανθρώπους που χρειάζονται ειδική μεταχείριση, για να καταφέρει κανείς να επικοινωνήσει και να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα …!!! Πολλές φορές παγιδευόμαστε στο να αφήσουμε ένα προκλητικό άτομο να μας χαλάσει την διάθεση μέσα στην ημέρα μας.

Τι χρωστάνε στις τράπεζες οι διάφοροι καπιταλιστές!

Γιατί πρέπει να δανειστούμε εμείς για να τις στηρίξουμε;

Ελεύθεροι 6 κάτοικοι για τις Σκουριές



skouriesΕλεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Πολυγύρου, έξι κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση, τον περσινό Φεβρουάριο, στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.
Σε πέντε απ' αυτούς επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον έκτο -που σύμφωνα με τους υπερασπιστές του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα- δεν επιβλήθηκε κανένας όρος.

H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ...!!!






Του Αθανασόπουλου Περικλή


Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
Tην πλήρη  απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,
Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ελεύθερη ελληνική γλώσσα.


Του Νίκου Λυγερού

Κατά τον Αριστοτέλη, Έλληνας είναι αυτός που έχει ελληνική παιδεία. Αν ακολουθήσουμε αυτό το νοητικό σχήμα, κατανοούμε πολύ εύκολα ότι οι διαφοροποιήσεις περί θρησκείας είναι πλέον ένα πρόσχημα.

Η επιβολή της τουρκικής γλώσσας σε ελληνικό πληθυσμό επιχειρήθηκε και μέσω του σχεδίου Ανάν το 2004, αλλά απορρίφθηκε από τον κυπριακό λαό. Στη Θράκη τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί από τη αρχή η δειλία προκαλεί προβλήματα με επεκτάσεις.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙ ΙΣΛΑΜ...

Χάνουν το επίδομα όσοι άνεργοι έχουν ακίνητο ή ΙΧ

Χάνουν το επίδομα όσοι άνεργοι έχουν ακίνητο ή ΙΧΣχέδιο σοκ που απειλεί το επίδομα ανεργίας και πλήθος άλλων επιδομάτων εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών -Με περιουσιακά κριτήρια η χορήγησή τους
Σχέδιο που απειλεί το επίδομα ανεργίας και πλήθος άλλων επιδομάτων

Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό












    Οι αχινοί είναι μικρά, θαλάσσια ζώα με ασβεστολιθικό σφαιρικό κέλυφος και φέρουν αγκάθια τα οποία συναντάμε σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.
    Ειδικότερα, ζουν στη λάσπη του βυθού ή σε μέρη με φύκια ή επάνω σε βράχους, σε μικρό σχετικά βάθος.    Αχινοίαστερίεςκαι φύκη είναι μερικά από τα είδη που μαρτυρούν πόσο υγιές είναι ένα θαλάσσιο οικοσύστημα.

Οι Τούρκοι παραχώρησαν και πάλι το δημοτικό σχολείο της Ιμβρου στην ελληνική κοινότητα


dfdfsdfsd





Τo δημευμένο εδώ και σχεδόν 50 χρόνια κτίριο του ελληνικού δημοτικού σχολείου στα Αγρίδια της Ιμβρου παραχωρήθηκε και πάλι από τις τουρκικές αρχές, με τη μορφή της προσωρινής αμισθί και επ' αόριστο παραχώρησης, στην ελληνική κοινότητα, με σκοπό να λειτουργήσει γυμνάσιο - λύκειο.

Τοξική η σκόνη από την Αφρική


Τοξική η σκόνη από την Αφρική

Σοκ προκαλούν νέες έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι εντόπισαν μια ολόκληρη λίστα από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη, που «επισκέπτεται» τη χώρα μας ολοένα και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας του φαινομένου της ερημοποίησης που καταγράφεται στη Σαχάρα. 

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πόρισμα - βόμβα από τον Συνήγορο του Πολίτη-Αυξήσεις από 25 έως 546 ευρώ στις συντάξεις



sinigoros politi





Το σκεπτικό του πορίσματος έχει να κάνει με τον τρόπο υπολογισμού της κράτησης 4% υπέρ του κλάδου ασθένειας. Μέχρι σήμερα στον υπολογισμό δεν λαμβάνονται υπόψη οι μειώσεις και ο Συνήγορος θεωρεί αυτή την πρακτική εσφαλμένη και νόμιμα αβάσιμη.