Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τους ζήτησαν να υπογράψουν ότι θα πληρώνονται κάθε τρεις μήνες!


ypefthini dilosi



Τα δουλοπάζαρα των μνημονίων συνεχίζονται
Επιχείρηση επισιτισμού στο Ηράκλειο Κρήτης ζήτησε από τους υπαλλήλους της να υπογράψουν και να παραδώσουν υπεύθυνη δήλωση ότι δέχονται να πληρώνονται κάθε ... τρεις μήνες λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει η εταιρεία.

Άνοιγμα στη Nova κάνει ο ΟΤΕ;


ote-ktirio


Διερευνητικές κινήσεις για την εξαγορά της Nova είναι σε εξέλιξη από τον ΟΤΕ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία, ωστόσο για το θέμα αναμένεται να ερωτηθεί και ο επικεφαλής του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ στην γενική συνέλευση του ΟΤΕ.

Έλληνας κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων

Έλληνας κέρδισε τον παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων
Δείτε στο www.ellines.com
 Η Ελλάδα πήρε το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων Ignis Brunensis 2014, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη του Brno στην Τσεχία. Ο παραγωγός και σκηνοθέτης σόου πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ Παύλος Νάνος κέρδισε την πρώτη θέση μαγεύοντας κριτές και κοινό. Η απονομή του βραβείου έγινε στις 19 Ιουνίου 2014 υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου.Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ

Βραδιά χορωδιακού τραγουδιού στη Γαλάτιστα (video)



Video από την πετυχημένη εκδήλωση στο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.
Διοργάνωση από τη δραστήρια Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών του χωριού.

Αγγελική Ασημάκη: Από ασθενής στο "Ωνάσειο" ερευνήτρια στο Χάρβαρντ ανακάλυψε φάρμακο για τις αρρυθμίες

Την ίδια την καρδιά της βάζει στο μικροσκόπιο η νεαρή Ελληνίδα ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Αγγελική Ασημάκη, η οποία βρίσκεται στο παγκόσμιο επιστημονικό προσκήνιο λόγω της ανακάλυψης χημικής ουσίας η οποία φαίνεται να στοχεύει άμεσα στον μηχανισμό γένεσης της αρρυθμίας,

ΦΩΤΟ-Δείτε το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο

ΦΩΤΟ-Δείτε το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΥΤΥΧΙΑ



   






 Καλησπέρα ή Καλημέρα απο την μαγευτική Γαύδο!!
    Με τα πολλά και τα λίγα αποφασίσαμε σαν ζευγάρι και σαν όντα ξεχωριστά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μπουχτίσαμε και επιλέξαμε αλλαγή στους ρυθμούς της πόλης, με την τόση καταστροφολογία, την μιζέρια, την άχρηστη πληροφορία και το βρώμικο σύστημα. Έτσι από επιλογή και όχι ανάγκη ναυαγήσαμε στο νησί της Καλυψώς, την Γαύδο,

Φροντίδα των νεφρών

 

AΠO ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ  Ν. ΤΗΝΟΥ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
 
    Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας. Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό ; Είναι πολύ εύκολο.
    Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει. Ύστερα ψιλόκοψε το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει, κατόπιν φιλτράρισέ το,
Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΜπορεί το ταπεινό σκόρδο να δίνει άλλη διάσταση στο φαγητό, η αλήθεια είναι όμως ότι μετά την κατανάλωσή του δίνει άλλη διάσταση και στην… αναπνοή. Σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη,

ΒΙΝΤΕΟ-Σκύλος μαθαίνει μωρό να... μπουσουλάει

ΒΙΝΤΕΟ-Σκύλος μαθαίνει μωρό να... μπουσουλάειΟ Μπάντι είναι ένα μικρό σκυλάκι ράτσας τζακ ράσελ! Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι ότι προσπαθεί να μάθει στη μικρή φίλη του να μπουσουλάει.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Στην Ελλάδα της σαμαροβενιζελικής ανάπτυξης… Ρακοσυλλέκτης δηλητηριάστηκε τρώγοντας από τα σκουπίδια

συγκυβέρνηση


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ανδραβίδας ο τραγικός θάνατος ενός 49χρονου ρακοσυλλέκτη, που βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Κυριακής σε μια μικρή καλύβα έξω από την πόλη.

Καθηγητές του ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΑΤΕΙ-Θ φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλο με σπατάλες και κακοδιαχείριση υπέρογκων ποσών

Τεράστιες σπατάλες, κακοδιαχείριση οικονομικών και παράνομες προσλήψεις προσωπικού σε ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΑΤΕΙ-Θ προέκυψαν μετά από έρευνα που έκαναν επιθεωρητές υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Οι Κινέζοι δημιούργησαν τον ισχυρότερο υπολογιστή στον κόσμο!

5CAC7DFB2C36CEA94F6FC26CBD081FCBΟ «Τιανχέ-2», που ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση και είναι εγκατεστημένος στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Αμυντικής Τεχνολογίας, ανακηρύχθηκε Νο 1 για το πρώτο εξάμηνο του 2014 στον κατάλογο των 500 ταχύτερων ηλεκτρονικών υπολογιστών διεθνώς. Διαθέτει επεξεργαστική ισχύ 33,86 petaflop/s (τετράκις εκατομμύρια υπολογισμοί ανά δευτερόλεπτο).

Το φυτό που παράγει τον ανανά δεν είναι δέντρο!


Perierga.gr - Το φυτό που παράγει τον ανανά δεν είναι δέντρο!




Ίσως κάποιοι να το γνωρίζουν αλλά μας φάνηκε πολύ παράξενο όταν διαπιστώσαμε τη μορφή που έχει το φυτό που παράγει τον ανανά. Είναι λοιπόν ποώδες φυτό, με μεγάλα ξιφοειδή φύλλα και φτάνει σε ύψος τα 1,5 μέτρα.

Παροιμίες για τους Γιάννηδες

  • Σπίτι που δεν έχει Γιάννη προκοπή δεν κάνει.
  • 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση.
  • Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
  • Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής

     Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και ΒαπτιστήςΟ τελευταίος και μεγαλύτερος από τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Ονομάζεται «Πρόδρομος», γιατί με το κήρυγμα και με το έργο του εσήμανε τον ερχομό του Ιησού Χριστού και «Βαπτιστής», διότι βάπτιζε τους ανθρώπους στον Ιορδάνη ποταμό και εβάπτισε και τον Ιησού Χριστό.