Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Γιατί τα νήπια μοιάζουν με ... τους πολιτικούς;

Γιατί τα νήπια μοιάζουν με ... τους πολιτικούς;
Στο άκουσμα της λέξης «πολιτικός», οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε άσχημους συνειρμούς, αφού δυστυχώς αρκετοί από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική δεν φημίζονται για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.

ΦΩΤΟ-Χτίζουν μόνοι τους ένα χωριό από την αρχή


ΦΩΤΟ-Χτίζουν μόνοι τους ένα χωριό από την αρχή

Ο Γιώργης Κουτεντάκης δεν φανταζόταν ότι κάποτε θα επέστρεφε στην πατρική του στέγη. Το σπίτι του, άλλωστε, είχε γίνει ερείπιο.

'ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ''...








...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ;
Άγνοια για το κλείσιμο της παιδοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για δύο μήνες:::
μέσα στο καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης, είπε πως είναι πολλά τα θέματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, που παραμένουν ανοιχτά και δεν προέκυψαν τώρα, ενώ όσον αφορά στο ΠΑΓΝΗ τόνισε ότι θα ενημερωθεί σχετικά και θα δει ποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν.

Φορολογική δήλωση ενός Βρετανού ….!

20140706-114416-42256776.jpgΈνας Βρετανός πολίτης έστειλε τη φορολογική του δήλωση ,
και , στο ερώτημα :
“Πόσα άτομα σας επιβαρύνουν;’

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...







Έκπληξη και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, ο εντοπισμός ενός κροκόδειλου, περίπου δυο μέτρων, στο Ρέθυμνο...
Το πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Ελλάδας, έχει εγείρει όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον, αλλά και την απορία για το πώς είναι δυνατόν να βρέθηκε ένας κροκόδειλος, σε έναν υδροβιότοπο της Κρήτης.

Δικηγόρος της Τιμοσένκο και Γερμανίδα γιατρός εμπορεύονται τα όργανα των Ουκρανών;

Δικηγόρος της Τιμοσένκο και Γερμανίδα γιατρός εμπορεύονται τα όργανα των Ουκρανών;Στελέχη της «φιλοευρωπαϊκής» ελίτ της Ουκρανίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς του στρατού και τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας ενέχονται πιθανόν σε εμπόριο οργάνων νεκρών και βαριά τραυματιών στα μέτωπα του ουκρανικού εμφυλίου!

Οι «χρυσοί» κοπανατζήδες της Βουλής

Οι «χρυσοί» κοπανατζήδες της ΒουλήςΤο... κόλπο των βουλευτών για να μην χάνουν χρήματα όταν απουσιάζουν
Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου να έχει στοχοποιηθεί (σ.σ. όχι άδικα) για το γεγονός ότι δεν πατάει το πόδι του στη Βουλή,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι ο μόνος.

Ένα πανεύκολο τρικ για να κρυώσεις την μπύρα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Έχεις ξαφνικούς καλεσμένους και δεν έχεις κάτι δροσερό να τους προσφέρεις; Δες ένα πολύ απλό τρικ για να κρυώσεις τις μπύρες σου πολύ γρήγορα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

The Game Of Love Wayne Fontana & the Mindbenders

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΥΠΟΙΚ: Ανησυχία για τις φορολογικές δηλώσεις











    Σοβαρή ανησυχία επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών για τον ρυθμό υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ο οποίος σύμφωνα με αρμόδια στελέχη βρίσκεται σε οριακό σημείο σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα










    Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9πμκαι από τις 8μμ έως τη λήξη της βάρδιας.

ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ...










Διορία μέχρι την έναρξη εφαρμογής της υπουργικής απόφασης σχετικά με την μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών, για να ικανοποιηθούν τα θεσμικά...
και οικονομικά αιτήματα του κλάδου, έδωσαν οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας που συνεδρίασαν το Σάββατο. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνουν, θα προχωρήσουν σε αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 600.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΑΘΩΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ...







Το Εφετείο των Παρισίων επιδίκασε στον κ. Μαρκ Μασέν 663.320 ευρώ ως θύμα δικαστικής πλάνης ο οποίος έμεινε στη φυλακή 2.126 ημέρες για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ...

Αρχίζει αύριο η β΄ περίοδος του 2014 για το κοινωνικό παντοπωλείο Θεσσαλονίκης

Η περίοδος του δεύτερου εξαμήνου για το 2014, του προγράμματος "Κοινωνικό Παντοπωλείο" από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ξεκινά αύριο Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί στο Δήμο από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "Κοινωνικό Παντοπωλείο" που ίδρυσε η εταιρία γενικού εμπορίου Μαρινόπουλος Α.Ε.

Η ΚΡΙΣΗ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ 33% ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ...







Δραστική συρρίκνωση του όγκου των αποβλήτων λόγω της ύφεσης και της πτώσης της κατανάλωσης καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία στην Ελλάδα αφού την πενταετία 2008-2013 η μείωση των αποβλήτων...

συσκευασίας ανήλθε στο 33%.

Την προσεχή Τρίτη ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

Την προσεχή Τρίτη ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις



Την προσεχή Τρίτη 15 Ιουλίου ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς σε αρκετές περιπτώσεις θα ξεπεράσουν το 50% από την πρώτη μέρα.

AYTA TA ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ...








Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά που βρίσκουμε στους πάγκους της λαϊκής αγοράς ή/και του σουπερμάρκετ ψεκάζονται με διάφορες ουσίες ...
προκειμένου να προστατευθούν κατά την καλλιέργειά τους.
Πολλές από αυτές τις ουσίες "ποτίζουν" την φλούδα και το εσωτερικό των τροφών αυτών με αποτέλεσμα να φτάνουν στο στομάχι μας και από εκεί στο αίμα μας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
                              Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων: