Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τριήμερη γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας στη Νικήτη Χαλκιδικής








Άρχισε χθες και συνεχίζεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη Νικήτη της Χαλκιδικής η 1η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. Στο λιμάνι της Νικήτης, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, δεκάδες καλλιεργητές

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Hit the road jack Ray Charles

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Εθνική ντροπή: Ιταλία και Γαλλία πήραν λεφτά της Ε.Ε. για την ανεργία – Η Ελλάδα;

Εθνική ντροπή: Ιταλία και Γαλλία πήραν λεφτά της Ε.Ε. για την ανεργία – Η Ελλάδα; 


Το τηλεγράφημα  του Euroactiv από τις Βρυξέλλες για την ανεργία των νέων είναι αρκετά… «αθώο» στην αρχή, στη συνέχεια όμως  με όλα τα  στοιχεία που παραθέτει προκαλεί τεράστια ερωτήματα για την ελληνική κυβέρνηση.Τι λέει το τηλεγράφημα;

Όζει!..*

Όζει!..*


   

  * Μυρίζει! Βρωμάει!
     Το blog θυμάται τον καθηγητή του της φυσικής στην 3η γυμνασίου, που μπαίνοντας κάθε φορά στην τάξη τριάντα μαντραχαλαίων τον έπιανε απ' την μύτη η αποφορά κι η βαρβατίλα και έκραζε: ''ανοίξτε τα παράθυρα! Όζει! Όζει!''

     Εδώ ποιά παράθυρα ν' ανοίξουμε, που μιά ολόκληρη χώρα είναι βουτηγμένη στην μπόχα;
     Και δεν είναι η αποφορά της σαπίλας.
     Αυτήν την συνηθίσαμε πιά τριάντα χρόνια τώρα..
     Σε μερικούς μάλιστα άρεσε και αρέσει, γιατί η βρώμα της γενικής σαπίλας καλύπτει την βρώμα της δικής τους, της ατομικής σαπίλας!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Η γυναικά που δεν θα ήθελες να είναι γυναίκα σου: Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο!

 Η γυναικά που δεν θα ήθελες να είναι γυναίκα σου: Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο!





Η Fran Capo, είναι μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ που έχει κατακτήσει μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες για την ασύλληπτη ταχύτητα με την οποία μπορεί να μιλά: 11 λέξεις το δευτερόλεπτο.
Αν σας ακούγεται απίστευτο, το βίντεο που ακολουθεί θα σας πείσει και με το παραπάνω ότι η Fran θα μπορούσε άνετα να στεφθεί και… βασίλισσα της κρεβατομουρμούρας.

Δημοσίευσαν στο ΦΕΚ το Νόμο για τη ΔΕΗ!-Τα είχαν όλα έτοιμα



βουλη

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» το οποίο ψηφίστηκε εν μέσω αντιπαραθέσεων από το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής.
Η άμεση δημοσίευση του νομοσχεδίου στο ΦΕΚ συνιστά μία συμβολική κίνηση με την οποία η κυβέρνηση θέλει να

Τι να κάνετε προκειμένου να αποφύγετε ενοχλητικά τηλεφωνήματα

 




Αν δέχεστε συχνά ενοχλητικά τηλεφωνήματα είτε από εταιρείες, είτε από φαρσερ, ακολουθήστε τις συμβουλές που ανήρτησε η Ελληνική Αστυνομία στο site της, έτσι ώστε να βρείτε την ησυχία σας και να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Ευχές στο νέο κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ καθηγητή Μιλτιάδη Κωνσταντίνου

Το blog ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρό του, κ. Μιλτιάδη Κωνσταντίνου, για την   εκλογή  του στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής και του εύχεται κάθε επιτυχία .