Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ποιά η σχέση μαθητών και βουλής ???

Τέσσερα μετάλλια για την Εθνική Μαθηματική Ομάδα Νέων







Τέσσερα μετάλλια και την 41η θέση στη συνολική κατάταξη κέρδισε η εθνική μαθηματική ομάδα νέων, στην 55η διεθνή μαθηματική ολυμπιάδα που ολοκληρώθηκε χθες, στο πανεπιστήμιο του Κέϊπ Τάουν της Ν. Αφρικής.

Επανέρχονται από αύριο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι







Τέλος στην ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων μπαίνει από αύριο, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους.

Ο χάρτης της φτώχειας στην Κεντρική Μακεδονία


Picture 0 for Ο χάρτης της φτώχειας στην Κεντρική Μακεδονία

Ποιους έπληξε περισσότερο η κρίση στις επτά περιφερειακές ενότητες – Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον πολλαπλασιασμό των περιοχών που φτωχοποιήθηκαν μέσα σε μια τετραετία

Του Τάσου Τασιούλα
Ραγδαία επιδείνωση εμφάνισαν τα εισοδήματα των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας από το 2009 μέχρι το 2012. Το «Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014 – 2020», που παρουσιάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, είναι αποκαλυπτικό για τους δείκτες της φτώχειας στην περιοχή, καθώς καταγράφει τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο στα χρόνια της κρίσης.

Σκουριές-Εκδηλώσεις ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Σκουριές-Εκδηλώσεις ενάντια στα μεταλλεία χρυσού





Σκουριές-Εκδηλώσεις ενάντια στα μεταλλεία χρυσού
Δεκαήμερο εκδηλώσεων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές διοργανώνουν, από τις 22 έως τις 31 Αυγούστου, οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Κραυγή Παπαγεωργόπουλου: Έστησαν σκευωρία, είμαι αθώος


Picture 0 for Κραυγή Παπαγεωργόπουλου: Έστησαν σκευωρία, είμαι αθώος


Δείτε τι υποστηρίζει στο χειρόγραφο σημείωμα που μοίρασε στους δημοσιογράφους ο καταδικασθείς σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος


Επιμένει στην αθωότητά του ο καταδικασθείς σε 12 χρόνια κάθειρξη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καθώς σε χειρόγραφο που μοίρασε στους δημοσιογράφους αναφέρει ότι «καταδικάσθηκε ένας αθώος» και κάνει λόγο για σκευωρία.

Κάθειρξη 12 ετών επέβαλε το δικαστήριο στον Παπαγεωργόπουλο

Picture 0 for Κάθειρξη 12 ετών επέβαλε το δικαστήριο στον Παπαγεωργόπουλο



του Μάρκου Γεωργίου
Ποινή κάθειρξης 12 ετών για το κακούργημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση επέβαλε η έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Νωρίτερα του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση της πράξης του.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Je me sens bien aupres de toi Sylvie Vartan et Petula Clark

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η Προπαγανδα είναι στις λέξεις

Η Προπαγάνδα είναι στις λέξεις

«Οι Τούρκοι επιχειρούν να περάσουν το 50% στη Ροδόπη για να εγείρουν θέμα αυτονομίας»









    Ο Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος μιλάει στην Εφημερίδα «Νέα Εγνατία» και το δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη για την κατάσταση που επικρατεί στηΘράκη
    Ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυναςαναφέρεται στα λάθη που έχουν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις στην περιοχή μας και καταθέτει διάφορες προτάσεις για να αντιμετωπιστούν οι τουρκικές προκλήσεις

7 ερωτήσεις για να βρεις τον σκοπό της ζωής σου!

Πίνακας: Aydin-Aghdashloo


Ένα γρήγορο, πρακτικό και απλό τεστ αυτογνωσίας.

Ο σκοπός ή το νόημα της ζωής είναι ένα παλιό φιλοσοφικό ερώτημα από εκείνα για τα οποία έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Για ποιόν λόγο είμαστε εδώ; Τι είμαστε; Από που προερχόμαστε;Ποιός είναι ο σκοπός μας;

Ελληνικός δορυφόρος στο διάστημα


Ελληνικός δορυφόρος στο διάστημα

Πήγαν στα δικαστήρια για... τον ήχο της καμπάνας


Πήγαν στα δικαστήρια για... τον ήχο της καμπάνας

Ξεκινούν το μεσημέρι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού


koinonikosda




Ξεκινά από το μεσημέρι της Δευτέρας η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών τους, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015.

Ποτέ δεν είναι αργά για τη διακοπή του καπνίσματος

Ποτέ δεν είναι αργά για τη διακοπή του καπνίσματος




Νέα επιστημονικά δεδομένα αναφέρουν ότι οι πρώην καπνιστές ζουν περισσότερο από τους νυν, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν. Οι γερμανοί ερευνητές που τα αποκάλυψαν μάλιστα, επισημαίνουν την ανάγκη να σχεδιαστούν αποτελεσματικά προγράμματα διακοπής καπνίσματος για άτομα άνω των 60 ετών.

Πόρισμα-φωτιά για τη διόγκωση του ελλείμματος

Πόρισμα-φωτιά για τη διόγκωση του ελλείμματος


Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΗ
Συγκλονιστικές καταγγελίες για μεθοδεύσεις του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στη μέγγενη του μνημονίου, περιλαμβάνει το βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών Αθηνών για την παρ’ ολίγον ξεχασμένη υπόθεση διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Λίστα... απάτης με 860 παράνομες συντάξεις

Λίστα... απάτης με 860 παράνομες συντάξεις


Σαφάρι για την «επιστροφή» 13,4 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν παράνομα εισπράξει επιτήδειοι έχει ξεκινήσει το ΙΚΑ, που το τελευταίο διάστημα κατέθεσε 861 μηνυτήριες αναφορές.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
                            Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Χωρίς αστικά λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία η ΘεσσαλονίκηΧωρίς αστική συγκοινωνία είναι από σήμερα το πρωί η Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οργανισμός έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή της κρατικής επιχορήγησης από το 2010, προκειμένου ν' αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα του ΟΑΣΘ.
Παρά την επίσχεση εργασίας, η εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ με οχήματα του οργανισμού θα γίνει κανονικά.