Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ανέκδοτα από την αρχαιότητα!






Διογένης
Eίπε κάποιος στον κυνικό φιλόσοφο Διογένη: «Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία». Και ο φιλόσοφος απάντησε: «Κι εγώ τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους».
***

Μια απίστευτη μαμά! (γροθιά στο στομάχι...)




Αν νομίζετε ότι κουράζεστε πολύ και τα προβλήματα της ζωής σας είναι ανυπέρβλητα, αν έχετε την εντύπωση ότι τα παιδιά σας και το μεγάλωμά τους ειναι βουνό, τότε παρακολουθήστε αυτό το βίντεο. Η μαμά της ιστορίας μας θα προσθέσει σίγουρα ένα χαμόγελο θαυμασμού στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να δείτε τις δυσκολίες σας με άλλο μάτι. Δυόμισι λεπτά αρκούν για να της βγάλετε το καπέλο!

Η θέα από το Λευκό Πύργο τα τελευταία 100 χρόνια

Η θέα από το Λευκό Πύργο τα τελευταία 100 χρόνιαΗ πόλη από το ίδιο σημείο του Λευκού Πύργου, στο πέρασμα των χρόνων. Με Τραμ, βάρκες, καράβια, κόσμο της κάθε εποχής, αυτοκίνητα.

Ένα μικρό αλλά σημαντικό βίντεο για την πόλη και την ιστορία της, φτιαγμένο από την ομάδα Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης, με σπάνιο υλικό από τη μεγάλη συλλογή φωτογραφιών των μελών της.

Νέο περιστατικό στη Δανία: κλείνει επιχείρηση 43 ετών επειδή ανεμογεννήτριες προκαλούν προβλήματα υγείας σε υπαλλήλους, κυρίως γυναίκες








Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε, ιδίως στο Facebook, η ανάρτηση του Σαββάτου για τιςαποβολές παραμορφωμένων εμβρύων σε φάρμα εκτροφής μινκ στη Δανία, όπου πέρυσι εγκαταστάθηκαν τέσσερις μεγάλες ανεμογεννήτριες. Είναι βέβαια λυπηρό ότι, μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, η ανάρτηση σχολιασμού του θανάτου της γυναίκας στα Χανιά, όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα, συγκέντρωσε μόλις το 1/6 των αναγνωστών των προβλημάτων των μινκ. Μας κινούν την περιέργεια οι περίεργες φωτογραφίες; Χάνουμε την ανθρωπιά μας στα χρόνια των μνημονίων; Διαβάσαμε κι αλλού για την άτυχη γυναίκα, ενώ όχι για τα μινκ; 
Ας είναι …

1600 αποβολές παραμορφωμένων εμβρύων σε φάρμα εκτροφής 4500 μινκ στη Δανία. Όλοι δείχνουν τις διπλανές ανεμογεννήτριες.






Η εκτροφή γουνοφόρων ζώων είναι μια δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί πολύ στη Δανία, αλλά και στη δική μας Δυτική Μακεδονία, στις περιοχές της Καστοριάς και της Σιάτιστας. Όσα λοιπόν μαθαίνουμε για τις φάρμες της Δανίας ενδιαφέρουν άμεσα και τη χώρα μας, αφού η βιομηχανία της γούνας φέρνει παραδοσιακά στη χώρα μας πολύτιμο συνάλλαγμα. Κάποιοι βέβαια "οικολόγοι της συμφοράς", πριν λίγα χρόνια, άνοιξαν τα κλουβιά σε κάποιες φάρμες, με αποτέλεσμα τα βιζόν να ξεχυθούν ελεύθερα σε ξένο γι' αυτά περιβάλλον και, όσα επιβίωσαν, πλέονρημάζουν τα οικοσυστήματα στις γύρω περιοχές.

Αλυσοδέθηκαν στην είσοδο του εργοταξίου στις Σκουριές (ΦΩΤΟ)










Σήμερα το πρωί, δώδεκα γυναίκες βρίσκονται στην είσοδο του εργοταξίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ / ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ στις Σκουριές σε μια συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην τροπολογία που –αν ψηφιστεί αύριο στη Βουλή- νομιμοποιεί τις μέχρι σήμερα αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες των εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Τελευταίο ανάχωμα στην επέλαση της "νέας τάξης" οι Μπλόγκερς..








Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία,αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασκαλία,οι λέξεις "Εθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για  να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ένα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων!

Πως ανοίγουν οι παιδόφιλοι τις κάμερες και παρακολουθούν τα παιδιά χωρίς να το γνωρίζουν





ΕΠΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δίνει επτά συμβουλές σε παιδιά για το πως να προστατεύονται στο διαδίκτυο: 
Παιδόφιλοι προσεγγίζουν ανήλικα κορίτσια και αγόρια μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια τους στέλνουν e- mail – «παγίδα» με το οποίο αποκτούν τον έλεγχο του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή.

Γι αυτό οι γυναίκες έχουν διαφορετική φωνή από τους άνδρες!






Το «Μήλο του Αδάμ» είναι ένα από τα τρία χαρακτηριστικά του ανδρικού προσώπου, μαζί με το μουστάκι και τα γένια.
Οι γυναίκες όμως, δε διαθέτουν αυτή την προεξοχή στον λάρυγγα.
Ο λάρυγγας, είναι ένα από τα μέρη του σώματος, που βρίσκονται κάτω απο ορμονικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης

Ιδρύονται οκτώ νέα δημόσια ΙΕΚ για τουριστικά επαγγέλματα - Ένα στη Θεσσαλονίκη






Σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Τουρισμού που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ιδρύονται 8 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΙΕΚ ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, στην Ανάβυσσο Αττικής, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Ρόδο, στη Θεσσαλονίκη, στο Άργος Πελοποννήσου, στο Γαλαξίδι, στην Αλεξανδρούπολη και στην Κέρκυρα, με ειδικότητες της Ομάδας Προσανατολισμού Επαγγελμάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Βρήκαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5,2 δισ. ευρώ


Βρήκαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5,2 δισ. ευρώ

Φτιάξτε οικολογικές παγίδες για τα κουνούπια και απαλλαγείτε από τα τσιμπήματα







Αν ο καλοκαιρινός «εφιάλτης» ακούει στο όνομα… κουνούπια ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα μία και καλή και μάλιστα με οικολογικό τρόπο και χωρίς να βάλετε το χέρι σας στην τσέπη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μία βόλτα από την… κουζίνα σας, εκεί όπου υπάρχουν διάφορα «όπλα» για να διώξετε μακριά τους ανεπιθύμητους εφιάλτες.

Δωρεά μαμούθ στο Χαμόγελο του Παιδιού


Δωρεά μαμούθ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Κάκτοι ανθίζουν για 24 ώρες τον χρόνο

Κάκτοι ανθίζουν για 24 ώρες τον χρόνο


Ηλεκτρονικά παιχνίδια και παιδί!

Ηλεκτρονικά παιχνίδια και παιδί!




Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν γίνει μια από τις πλέον αγαπημένες δραστηριότητες των ανθρώπων όλων των ηλικιών. Σε αυτό το πλαίσιο πολλά παιδιά και έφηβοι περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έτσι η αντίστοιχη βιομηχανία κατάφερε να αναδειχθεί σε μια από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως!

ΒΙΝΤΕΟ-Ποια είναι η πιο διάσημη μελωδία στον κόσμο;

ΒΙΝΤΕΟ-Ποια είναι η πιο διάσημη μελωδία στον κόσμο;
Το όνομά του ήταν Φρανσίσκο Ταρέγκα και το 1902, συνέθεσε το κομμάτι «Grand Vals» που έμελλε να γίνει η πιο αναγνωρίσιμη μελωδία στον κόσμο. Βέβαια όχι με το όνομά του.

Μετατρέπουν σχολεία και παιδικές χαρές σε... Big Brother


kameres sxoleia







Σε εφαρμογή αναμένεται να θέσει το επόμενο διάστημα ο δήμος Αθηναίων ένα “Έξυπνο Κέντρο Επιχειρήσεων” - όπως το χαρακτηρίζει - με 80 κάμερες σε σχολεία και παιδικές χαρές.
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Καμίνης εκτιμά ότι θα καλύψει το κενό ασφάλειας από την κατάργηση των σχολικών φυλάκων και της δημοτικής Αστυνομίας.

Εθνικός ύμνος της Ελλάδας (4 Αυγούστου 1865)

Τα γεγονότα… σαν σήμερα


Στις 4 Αυγούστου 1865 με Βασιλικό Διάταγμα ο "Ύμνος εις την Ελευθερίαν" που γράφηκε από τον Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από τον Νικόλαο Μάντζαρο, καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Απολύθηκε ο δικαστής που ασελγούσε στον 5χρονο γιο του


Απολύθηκε ο δικαστής που ασελγούσε στον 5χρονο γιο του