Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αλαλούμ στο TAXIS με τις δύο δόσεις του ΕΝΦΙΑ







Εδώ και λίγη ώρα οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών άρχισαν να «διορθώνουν» τις ημερομηνίες πληρωμής του ΕΝΦΙΑ μετά και την ψήφιση της τροπολογίας που μεταθέτει την 1η δόση του ΕΝΦΙΑ για το τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όσοι πληκτρολογήσουν τους κωδικούς τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη: το σύστημα θα τους καλεί να πληρώσουν δύο δόσεις μαζεμένες έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΟΑΣΘ: Λεωφορεία στο εξής μόνο από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ!









Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 αρχίζει η εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 520 λεωφορεία (±4%) έναντι των 447 που κυκλοφορούσαν κατά την θερινή περίοδο. 

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Je reviens te chercher GILBERT BECAUD - DALIDA

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Όταν το λέει η ψυχή.......απολαύστε το!!!


Κι ο κόσμος πρέπει να του πει "ευχαριστώ"??? (κούνια που σε κούναγε!!!...)


Αυτά θα είναι τα... δώρα του Σαμαρά από τη ΔΕΘ μετά τη φοροκαταιγίδα
Φοροελαφρύνσεις-ασπιρίνες σε μισθωτούς και συνταξιούχους και διόρθωση άδικων μέτρων που δεν έφεραν καν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, θα έχει η «βαλίτσα» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

234% αυξήθηκε η κερδοφορία της Εθνικής Τράπεζας το πρώτο εξάμηνο του έτους







Εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της κατά 234% κατέγραψε στο πρώτο εξάμηνο του έτους η Εθνική Τράπεζα φτάνοντας το 1 δισ 146 εκατ. ευρω.
Στα καλά αποτελέσματα της τράπεζας συνέβαλε η συνεισφορά της τούρκικης Finans Bank η οποία συνεισέφερε κέρδη ύψους 148 εκατ ευρω.

Η διαφορά !!!


http://olympia.gr/

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ανατροπές στις στρατιωτικές σχολές φέρνουν οι αποφάσεις του ΣτΕ για τους πολύτεκνους


Ανατροπές προκαλεί στην εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές σειρά αποφάσεων του διοικητικού εφετείου κατ΄ εφαρμογήν αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες καθίστανται ουσιαστικά ανενεργές οι διατάξεις που θεσπίζουν καθ” υπέρβαση εισαγωγή σε ποσοστό 35% των τρίτεκνων και πολύτεκνων στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Δείτε όλους τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Δείτε όλους τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ



Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κλήρωση έβγαλε ομίλους όπου θα γίνει… μάχη για την πρόκριση, αλλά και ομίλους όπου ήδη από την αφετηρία τα φαβορί ξεχωρίζουν

ΥΓΕΙΑ Επτά τροφές που απαγορεύεται να καταναλώσει κανείς πριν πέσει για ύπνο






Σε όλους έχει τύχει λίγο πριν πέσουν για ύπνο μια ακατανίκητη επιθυμία να τους τραβά προς το ψυγείο. Αλλοτε είναι επιθυμία για φαγητό, άλλοτε για γλυκό, που συνήθως καταλήγει μετά από λίγο σε... μουρμούρα του τύπου «τι το ήθελα τώρα το παγωτό» και άλλα παρόμοια. Παρακάτω παρουσιάζονται επτά τροφές που απαγορεύεται να καταναλώνει κανείς πριν πέσει για ύπνο. Εάν θέλει να μην παχύνει και να μην ταλαιπωρηθεί από δυσπεψία.

Ανακοίνωση του Νικολόπουλου μετά το ομοφοβικό tweet κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου






Με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου (δείτε ΕΔΩ), Ξαβιέ Μπέτελ, ο Νίκος Νικολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως "δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά".
Αναλυτικά:

Kεραλοιφή: Θα σας δώσω μια αλοιφή που κάνει απλά… τα πάντα! Το διαβάσαμε από το: Kεραλοιφή: Θα σας δώσω μια αλοιφή που κάνει απλά… τα πάντα










Αν πρέπει να φύγετε σε ένα ερημικό νησί και σας επιτρέπεται να επιλέξετε μόνο μια αλοιφή για να πάρετε μαζί σας, τότε αυτή είναι η ιδανική.
Τι ακριβώς κάνει;
Ενυδατώνει τα σκασμένα, από το κρύο, χέρια
Μαλακώνει και περιποιείται σκασμένες φτέρνες, αγκώνες και γόνατα
Είναι άριστο ενυδατικό για όλο το σώμα
Είναι κατάλληλη για τα χείλη, ως lip balm
Καταπραΰνει θερμικά και
ηλιακά εγκαύματα