Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ποιο σημείο της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε το νέο ...πυρηνικό καταφύγιο !!!








Ένα πυρηνικό καταφύγιο - ένα νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο να ανταποκριθεί σε συνθήκες
πυρηνικού και βιοχημικού πολέμου, κάτω από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άνοιξε για πρώτη φορά τις ερμητικά κλειστά πόρτες του για οργανωμένη ξενάγηση, στο πλαίσιο διεθνούς ημερίδας πυρηνικής ιατρικής του Eργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του 424 ΓΣΝΕ.

Αύριο στις 11 το πρωί....ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ !!!








Την Τετάρτη γύρω στις 11 το πρωί, αν ακούσετε σειρήνες, μην τρομάξετε. 
Ούτε πόλεμος έγινε, ούτε κάποιος σεισμός.

Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, θα έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Αυξάνονται από αύριο οι τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ


Έως 31 Οκτωβρίου χρησιμοποιούμε τα παλιά εισιτήρια ..

Νέα τιμολογιακή πολιτική εφαρμόζεται από αύριο Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον Ο.Α.Σ.Θ. Η τιμή του απλού εισιτηρίου θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ από 0,80 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα εξής εισιτήρια:

Με... πανελλαδικές θα παίρνουν ειδικότητα οι γιατροί








Ανατροπές έρχονται στην Υγεία καθώς με σχέδιο νόμου του αρμόδιου υπουργείου αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο οι γιατροί θα παίρνουν την ειδικότητα. Αναμένεται σταδιακά να καταργηθεί η γνωστή χρονοβόρα διαδικασία της λίστας αναμονής για ειδικότητα και οι πτυχιούχοι γιατροί να δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις για να την αποκτήσουν.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Whiter Shade Of Pale Procol Harum 1967

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πως να μην μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ









Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να πεταχτείτε το μεσημέρι από το γραφείο για ένα ποτό όμως να μην θέλετε να μυρίζετε αλκοόλ όταν… επιστρέψετε. Μερικές χρήσιμες συμβουλές είναι: Δοκιμάστε να πάρετε από το φαρμακείο σκεύασμα φυτικού άνθρακα.

Απλά...Δείτε το !

Βάλτε και λίγο ήχο να παίζει...







E Π Ε Ι Γ Ο Ν και Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο !!!!!

Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους τους φίλους και τις επαφές σας!
Μέσα στις επόμενες μέρες να έχετε κατά νου: Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που περιέχει ένα συνημμένο που ονομάζεται:
«Ενημέρωση για τα Windows Live" ανεξάρτητα από το ποιος το στέλνει.

"Ιδού τα προνόμια των στρατιωτικων κύριε Μητσοτάκη" - Ένας Ναύαρχος "καθοδηγεί" τον υπουργό





Η επιμονή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη να “εντοπίσει” τις “παροχές” και τα “προνόμια” των στρατιωτικών έχει προκαλέσει σάλο. Εν ενεργεία και 
απόστρατοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους αλλά υπάρχει -ευτυχώς- ένας αξιοσέβαστος Ναύαρχος που σπεύδει να “βοηθήσει” τον υπουργό.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
                            Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Νέα ανακάλυψη: Βιοδείκτης μαρτυρά καρκίνο του παγκρέατος




Έναν βιοδείκτη που αποκαλύπτει πρόωρα την ανάπτυξη καρκίνου του παγκρέατος, προτού η νόσος διαγνωστεί και τα πρώτα συμπτώματα εμφανιστούν, ανακάλυψαν επιστήμονες στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας.

Η παλιά πόλη της Ξάνθης, με τα πέτρινα αρχοντικά και τους μαχαλάδες, ξετρελαίνει γαλλίδα σκιτσογράφο και κάνει τον γύρο του κόσμου


    Γοητεύτηκε με την ομορφιά της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης και την αποτύπωσε στα σκίτσα της, η Σοφί Ρεϊνάλ, στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί, με τίτλο «Δάνεισέ μου τα μάτια σου».