Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ένα συγκλονιστικό κείμενο για τους ηλικιωμένους γονείς μας






Οι γονείς για όλους μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας .Γιατί μας έφεραν στη ζωή και με υπομονή κι αγάπη μας έμαθαν τη ζωή.

Ρωσική "ασπίδα" στην Κύπρο - Μόσχα προς Άγκυρα: "Μαζέψτε τα πολεμικά σας από την κυπριακή ΑΟΖ"



Η Μόσχα καταδίκασε σήμερα τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ με σαφή λόγο και προέβη σε διάβημα προς την Άγκυρα για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων τηςΚυπριακής Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι η τελευταία είχε προχωρήσει σε κυρώσεις εναντίον της Μόσχας.

Σημαντική ανακοίνωση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συναγερμός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Κακόβουλο λογισμικό κλειδώνει υπολογιστές και ζητάει «λύτρα» από τους χρήστες




Συναγερμός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Κακόβουλο λογισμικό κλειδώνει υπολογιστές 
Την εμφάνισή του έκανε και στην Ελλάδα το κακόβουλο λογισμικό «Crypto-Wall» το οποίο στοχεύει στην καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα» προκειμένου να ξεκλειδωθούν-αποκρυπτογραφηθούν ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών.

Για Ρεκόρ Γκίνες προετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη - Αρτοποιοί θα φτιάξουν το μεγαλύτερο κουλούρι στον κόσμο!







Ένα γιγάντιο κουλούρι Θεσσαλονίκης, φτιαγμένο από 700 κιλά αλεύρι και άλλα τόσα κιλά σουσάμι, ετοιμάζεται να "τυλίξει" τον Λευκό Πύργο την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Το αγαπημένο αρτοσκεύασμα θα έχει διάμετρο 150 μέτρα και αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ παγκοσμίως!

Μετά τον Λευκό Πύργο έρχεται το 3D συγκρότημα του Γαλέριου! (ΦΩΤΟ&VIDEO)






Στην οθόνη του υπολογιστή «ζωντανεύει» ο Λευκός Πύργος, όπως ήταν στις αρχές του 20ου αιώνα, μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, που παρουσιάζει τρισδιάστατα το μνημείο-σύμβολο της Θεσσαλονίκης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Bye Bye Love The Everly Brothers

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Οι βαθμοί στο σχολείο είναι θέμα γονιδίων και κληρονομικότητας







Το περιβάλλον και οι κοινωνικές συνθήκες (οικογένεια, σχολείο κ.α.) ασφαλώς παίζουν ρόλο στο πόσο καλούς βαθμούς παίρνει ένα παιδί στο σχολείο. Όμως μια νέα βρετανική γενετική επιστημονική ΈΡΕΥΝΑ έρχεται να ταράξει τα νερά, καταλήγοντας στο «πολιτικά μη ορθό» συμπέρασμα ότι ακόμη μεγαλύτερη είναι η επίδραση των γενετικών παραγόντων και της κληρονομικότητας, όσον αφορά τις σχολικές επιδόσεις ενός παιδιού.

Ποιους αφορούν οι προσλήψεις 6.080 πτυχιούχων στο Δημόσιο


Ποιους αφορούν οι προσλήψεις 6.080 πτυχιούχων στο Δημόσιο

Οι προσλήψεις αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ 1.223 θέσεις αφορούν την τοποθέτηση σε κενές θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα υπουργεία παλαιότερων επιτυχόντων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Δείτε πόσες πληροφορίες "κρύβει" το επώνυμό σας .






«Τα περισσότερα ελληνικά επώνυμα προέρχονται συνήθως είτε από τοπωνύμια- όπως Μανιάτης από τη Μάνη, Μωραΐτης από το Μοριά- είτε από διάφορα παρατσούκλια τα οποία ενέπνεαν στους ανθρώπους».

Γιατί τα εκδοτικά μηχανήματα του ΟΑΣΘ δε δίνουν ρέστα;










Εδώ και λίγες ημέρες άλλαξαν οι τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ. Το απλό εισιτήριο ..
κοστίζει 1€ αν το έχεις αγοράσει από το εκδοτήρια του ΟΑΣΘ και 1,10€ αν το αγοράσεις από το εκδοτικό μηχάνημα που υπάρχει μέσα στο λεωφορείο

Α. Φώσκολος: Η Ελλάδα έχει περισσότερο πετρέλαιο από την Αμερική.


  • Η Ελλάδα έχει περισσότερο πετρέλαιο ακόμα και από την Αμερική, δηλώνει ο Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

4 Μουσικοί με χιούμορ και ταλέντο


Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών
Για τους επιτυχόντες που θα υποβάλουν αίτηση μεταφοράς θέσης εισαγωγής, βάσει των διατάξεων του άρθρου 47 του Ν. 4274/2014, ο αριθμός των μεταφερομένων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το ποσοστό 10% επί του αριθμού των εισακτέων ανά σχολή ή τμήμα.

Τα κινητά τηλέφωνα μόλις ξεπέρασαν τον παγκόσμιο πληθυσμό







Είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία των επικοινωνιών: τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός των ενεργών καρτών SIM ξεπέρασε για πρώτη φορά τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Σύμφωνα με την GSMA, την διεθνή ένωση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, οι κάρτες SIM σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές πλησιάζουν τα 7,23 δισεκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο, αυξημένες κατά 6,10% σε ετήσια βάση.

Δείτε μέσα από ένα 3D VIDEO πως ήταν ο Λευκός Πύργος στις αρχές του 20ου αιώνα!







Δείτε στο εντυπωσιακό video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μια 3D αναπαράσταση του πώς ήταν ο Λευκός Πύργος στις αρχές του 20ου αιώνα.

Τα 10 απαραίτητα ιατρικά ραντεβού που είναι σωτήρια για την υγεία σας!







Η αμέλεια ή ο φόβος των εξετάσεων, ένα «σύνδρομο» από το οποίο πάσχουν πολλοί άνθρωποι, απομακρύνουν από μια σειρά προληπτικών εξετάσεων, που μπορεί να αποβούν σωτήριες για την πορεία της υγείας. Η ασυμπτωματική φύση κάποιων νοσημάτων ωστόσο, που δρουν ύπουλα και χωρίς να έχουν χτυπήσει κάποιο καμπανάκι, καθιστά την προληπτική επίσκεψη στο γιατρό απαραίτητη και θα σας δώσει μία σαφή εικόνα για τη φυσική σας κατάσταση.