Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Έξι μήνες προθεσμία!






γράφει ο  Ν. Λυγερός 

 Έξι μήνες προθεσμία έδωσε η ΟΥΝΕΣΚΟ στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί με την Ελλάδα όσον αφορά στην επιστροφή των ελληνικών γλυπτών του Παρθενώνα και του Ερεχθείου.
 Αυτή η αλλαγή φάσης δεν είχε προβλεφθεί από τους ραγιάδες που δεν πιστεύουν σε καμία δικαιοσύνη που αμφισβητεί το δικαίωμα του ισχυρότερου.
Επιπλέον δράσεις όπως της Αλαμουντίν Κλούνεϊ του Τζέφρεϊ Ρόμπερτσον αλλάζουν τα δεδομένα και στο Διεθνές Επίπεδο και μετατρέπουν το δικαίωμα της πατρίδας μας σε δικαίωμα της Ανθρωπότητας ενάντια στη βαρβαρότητα.

Το οχυρό που δεν έπεσε ΠΟΤΕ! H μάχη των Οχυρών Ρούπελ – Ο ήρωας Λοχίας Δημήτριος Ίτσιος!




Του Δρ. Χαράλαμπου Γκούβα (*)


Όπως είναι γνωστό η Ναζιστική Γερμανία εισέβαλε στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941 από τα Ελληνο – Γιουγκοσλαβικά και Ελληνο Βουλγαρικά σύνορα. Η αρχική γερμανική επίθεση κατά της “γραμμής Μεταξά” πραγματοποιήθηκε από μία μονάδα Γερμανικού πεζικού ενισχυμένη από δύο ορεινές μεραρχίες του 18ου Ορεινού Σώματος (XVIII Mountain Corps),

Ακροβατικό Zeus F 16 στην παρέλαση 28-10- 2014 Θεσσαλονίκη- το ΠΛΗΡΕΣ- VIDEO!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…

Μόνο έτσι θα ξανακάνουμε μια Ελλάδα δυνατή και με αξιοπρέπεια. Πρέπει να μάθουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν αυτήν την χώρα

''ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟ''...







Τις δέκα χώρες - μέλη του ΟΟΣΑ όπου η αγορά ακινήτων είναι στην χαμηλότερη τιμή ανακοίνωσε μελέτη που διεξήχθη για τον οργανισμό...
Ερευνητές υπολόγισαν τη σχέση τιμής - αγοραστικής δύναμης σε 34 χώρες - μέλη του ΟΟΣΑ από τον Δυτικό και τον Αναπτυσσόμενο κόσμο και κατέληξαν στο συμπέρασμα, συνυπολογίζοντας και την ιστορική πορεία των μεγεθών.

Η Σαντορίνη στα 10 πιο ειδυλλιακά νησιά του κόσμου

Η Σαντορίνη στα 10 πιο ειδυλλιακά νησιά του κόσμου
 Την πρώτη θέση στη λίστα καταλαμβάνει το νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες, το οποίο απέσπασε 76.000 ψήφους. 

ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο


ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο






Από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως και την 30η Απριλίου του 2015 θα ισχύσει το οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ με χρονοχρέωση με τμηματικό ωράριο.
Το τμηματικό ωράριο για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών είναι:

Έκκληση για τρόφιμα από τα παιδικά χωριά SOS

Έκκληση για τρόφιμα από τα παιδικά χωριά SOS










Έκκληση για τρόφιμα κάνουν τα παιδικά χωριά SOS, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και δυσκολεύονται να καλύψουν τις ποσότητες που χρειάζονται.
Μεγάλες, επίσης, είναι οι ανάγκες και στα είδη καθαρισμού: σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας.

Περιστέρη: «Υπάρχουν πολλά μυστήρια» στην Αμφίπολη

Περιστέρη: «Υπάρχουν πολλά μυστήρια» στην Αμφίπολη




Η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, την Τρίτη, κατά την παραλαβή του «Μακεδονικού Βραβείου 2014″ από το Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου, μίλησε για την εξέλιξη των ανασκαφών στην Αμφίπολη, στον λόφο Καστά.

Το τραγούδι του χρεωμένου



Ρεμπέτικο, έντεχνο και πολιτικός στίχος, παντρεύονται σε ένα αστικό τραγούδι, που απεικονίζει την σημερινή κατάσταση με ρεαλισμό.
Το "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥ" είναι ακόμα ένα κομμάτι απο τον δίσκο "ΔΥΟ" των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετριών/στιχουργών Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, διαβάζει η Μαρινέλλα


Μαρινέλλα - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ


Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας από 1η Νοεμβρίου


Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας από 1η Νοεμβρίου

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εισέρχονται στην υπηρεσία Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων του Τaxis, θα συμπληρώνουν τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και αφού θα αποκτούν πρόσβαση στα στοιχεία του οχήματος τους θα εκτυπώνουν την ταυτότητα οφειλής με την οποία θα εξοφλούν το φόρο σε τράπεζες και ΕΛΤΑ.

13 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων! (VIDEO)





Πολλές φορές έχουμε δει διάφορα βίντεο με χρήστες του διαδικτύου για τοποθετούν πράγματα στο φούρνο μικροκυμάτων,προκαλώντας διάφορες εκρήξεις και πυρκαγιές...

Μέλι με κανέλα: Το αποτελεσματικό φάρμακο για όλες τις ασθένειες








Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν... τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Αυτή είναι η ιστορία της ομάδας ΖΕΥΣ που έκανε περήφανη την Ελλάδα







Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά... η φράση-σύνθημα που ηχεί παντού σε όλη την Ελλάδα...

«Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη - Χρόνια πολλά Μακεδονία - Χρόνια πολλά Ελλάδα. Η Ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά καί σάς καλεί γιά μία ακόμη φορά: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά».

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα εκκαθαριστικά με τις εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ






Στη διάθεση περίπου 1,4 εκατομμυρίων ιδιοκτητών τέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.
Η 3η διαδοχική εκκαθάριση - είχε προηγηθεί η αρχική της 1ης Αυγούστου και η 2η εκκαθάριση με την οποία διορθώθηκαν οι φορολογητέες αξίες για τα ακίνητα εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών- αφορά όσους που δικαιούνται έκπτωση φόρου

ΕΝΦΙΑ: Έτσι θα βρείτε το εκκαθαριστικό με τις εκπτώσεις







Για τρίτη φορά οι φορολογούμενοι καλούνται να τυπώσουν τα εκκαθαριστικά

Περίπου 1,4 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα πρέπει από σήμερα να προμηθευτούν τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.
Είναι η 3η φορά που οι ίδιοι φορολογούμενοι τυπώνουν το εκκαθαριστικό και φυσικά υπεύθυνο γι' αυτό είναι το υπουργείο Οικονομικών και οι αστοχίες στις έπεφτε συνεχώς.