Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Έτσι μεταχειρίζονται τον Ελληνικό λαό! Ως πότε;


Παράνομες περίπου 4.000 κεραίες κινητής τηλεφωνίας






Μπορεί τα πρόστιμα για τις άδειες που πρέπει να έχουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τις κεραίες τους να πέφτουν "βροχή", ωστόσο οι εταιρίες δε φαίνεται να προούνται, καθώς, οι παράνομες κεραίες αγγίζουν τις 4.000 στη χώρα μας!

Εκπαιδευτικοί, γιατροί και λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι "έσπρωξαν" στο εξωτερικό 1,5 δισ ευρώ!




Το ποσό του 1,5 δισ. ευρώ "έσπρωξαν" στο εξωτερικό από το 2010 μέχρι σήμερα 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι με εμβάσματα.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, σχεδόν οι μισοί εξ αυτών είναι εκπαιδευτικοί όλων των κατηγοριών και βαθμίδων, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως υπάλληλοι των Υπουργείων Υγείας (κυρίως γιατροί), Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Υποδομών και των ΟΤΑ.

"Ωρολογιακή βόμβα" η πολυανθεκτική φυματίωση

Ωρολογιακή βόμβα η πολυανθεκτική φυματίωση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ - ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ




    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ



Οι δύο διατελέσαντες Πρόεδροι της Δημοκρατίας που βρίσκονται εν ζωή οι κ.κ. Χ. Σαρτζετάκης και Κ. Στεφανόπουλοςδιαθέτουν για την προσωπική τους ασφάλεια έναν μικρό στρατό, που αποτελείται από 11 αστυνομικούς για τον καθέναν. Οι ένστολοι είναι αποσπασμένοι από την πολυπληθή αστυνομική δύναμη της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Αν όμως ο αριθμός των 11 αστυνομικών για τον καθένα θεωρείται απαραίτητος από τους αρμόδιους, οι 6 διοικητικοί υπάλληλοι που διαθέτει από την Προεδρία ο Κ. Στεφανόπουλος και οι 5 του Χ. Σαρτζετάκη είναι άγνωστο ποιες ανάγκες των δύο προσώπων υπηρετούν.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Can't take my eyes off you Gloria Gaynor

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Για 2 χρόνια παρατείνεται η έκτακτη εισφορά




    Τελικά η σιωπή και η... θολούρα για το τι πρόκειται να γίνει ακριβώς με την έκτακτη εισφορά, είχε αιτία και μάλιστα πολύ σοβαρή. Το αποκαλούμενο χαράτσι στα εισοδήματα, πουκανονικά εξέπνεε ως μέτρο στο τέλος του 2014, δεν παρατείνεται μόνο για μια ακόμα χρονιά αλλά για δύο, δηλαδή όπως ακριβώς απαιτούσε η Τρόικα στις τελευταίες Εκθέσεις αξιολόγησης!

Όσα πρέπει να ξέρετε για την υποβολή αιτήσεων για το πετρέλαιο θέρμανσης

Όσα πρέπει να ξέρετε για την υποβολή αιτήσεων για το πετρέλαιο θέρμανσης

ανέκδοτο....(χαλαρά)












Γυναίκα, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει από ένα σπίτι και από ένα 6θέσιο αυτοκίνητο σε όσα ζευγάρια έχουν τέσσερα παιδιά. Εμείς έχουμε τρία.
Τότε να κάνουμε ΆΛΛΟ ένα.
Δεν προλαβαίνουμε. Σε εννιά μήνες θα είναι αργά

Τέλος της παντοκρατορίας των ΗΠΑ… Νέα Τάξη Πραγμάτων α λα Βλαντιμίρ Πούτιν






Τέλος της παντοκρατορίας των ΗΠΑ… Νέα Τάξη Πραγμάτων α λα Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Πούτιν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα σε μια νέα παγκόσμια τάξη, προκειμένου να αποτραπούν οι
συγκρούσεις. Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες στις ΗΠΑ, διότι, εξαιτίας τους, κατέρρευσε το παγκόσμιο σύστημα ασφάλειας, και προκλήθηκε σειρά πραξικοπημάτων στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία.

Θεωρία των Χρωμάτων: Ποιό είναι το αγαπημένο μας χρώμα και τι σημαίνει;

 





Πώς είμαστε εμείς μέσα στα χρώματά μας; Έχουμε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, δυναμικό μείγμα των χρωμάτων γύρω μας που καλούν την ψυχή μας... χρώματα που αντηχούν με το πνεύμα μας, στα οποία μπορούμε να απαντήσουμε με
συναισθήματα, εικόνες, πεποιθήσεις και παρορμήσεις.
Έχετε αναρωτηθεί πως είμαστε εμείς μέσα στα χρώματά μας;

Πισώπλατο χτύπημα από το ΔΝΤ: "Μην επενδύετε στην Ελλάδα"

 





Νέο "χαστούκι" στην κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου, αυτή τη φορά από την ίδια την Παγκόσμια Τράπεζα (η οποία αποτελεί αδελφό οργανισμό του ΔΝΤ) η οποία κατέταξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της λίστας «Πού να μην κάνετε επενδύσεις!»

Ο ταξίαρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση





Ο ταξίαρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση...

Ένας ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ έριξε τα… κάγκελα και έσπασε τα δεσμά της «αποστειρωμένης» μαθητικής παρέλασης στην Πάτρα.
Λαός και… επίσημοι έγιναν ένα χωρίς ούτε ένα γιουχάισμα. Πήρε το ρίσκο και ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί αν κάτι πήγαινε στραβά. Δεν πήγε όμως, και νιώθει μια αγαλλίαση που δε πληρώνεται με τίποτα.

Δε σας αρέσει το σιδέρωμα; Υπάρχουν λύσεις για να φαίνονται τα ρούχα σας άψογα χωρίς κόπο!







Στη λίστα με τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού βρίσκεται σε μια απο τις πρώτες θέσεις το σιδέρωμα. Κουράζεσαι πολύ για να καταφέρεις να σιδερώσεις μέχρι και το τελευταίο εκατοστό τσαλακωμένου ρούχου, καταναλώνοντας παράλληλα χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις εντελώς διαφορετικά. Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό;

H KOYΚΛΑ ''SWEETIE''... ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...







Μία από τις πιο ανατριχιαστικές μάστιγες της εποχής, η παιδοφιλία, που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας με τη ραγδαία εξάπλωση του Ίντερνετ, πλέον έχει βρει θύματα...
στα «δωμάτια» webchat: και η αστυνομία βρήκε τρόπο να παγιδεύσει τους παιδόφιλους.

Θεραπεία χωρίς σιρόπι για τον βήχα




Νέα έρευνα βρήκε ότι το να δίνουμε στα παιδιά που βήχουν σιρόπι placebo αποτελεί την πιο αποτελεσματική αντιβηχική θεραπεία.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια επιβεβαιώνουν με νέα έρευνα αυτό που τονίζουν οι παιδίατροι, ότι ο βήχας βελτιώνεται από μόνος του, χωρίς καμία ιδιαίτερη θεραπεία.







Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, στις 09.00 αναμένεται να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη δυτική Θεσσαλονίκη, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, με αίτημα την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες που δεν έχουν εισόδημα.

Ελαφρύνσεις 50 εκατ. ευρώ αναζητούν… δικαιούχους - Έχασαν εκπτώσεις επειδή δεν έγραψαν "κενό" στη δήλωση


       






Πάνω από 500.000 φορολογούμενους οι οποίοι δικαιούνταν να απαλλαγούν από το ήμισυ ή από το σύνολο του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) λόγω χαμηλών εισοδημάτων κατά το έτος 2013 ή έπρεπε να είχαν απαλλαγεί από το 20% του ΕΝ.Φ.Ι.Α. για τα κενά μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα που κατείχαν το 2013, «ξέχασε» και αναζητεί το υπουργείο Οικονομικών.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας δεκαετίας θα είναι ο φετινός






Τον πιο «παγωμένο» χειμώνα της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη, περιμένουν για φέτος αρκετοί μετεωρολόγοι. Ο Γερμανός μετεωρολόγος Ντομινίκ Γιουνγκ δήλωσε ότι ο χειμώνας του 2014-15 υπόσχεται να είναι αφύσικα παγερός. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, σημειώνει ο ίδιος. Και συνεχίζει: «Δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ανοιξιάτικη «απόψυξη» ούτε καν τον Μάρτιο.