Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Απαλλαγείτε με πανεύκολο τρόπο από τον επιχείλιο έρπη




Ο επιχείλιος έρπης είναι μία πληγή ή φουσκάλα που εμφανίζεται συνήθως γύρω από την περιοχή των χειλιών. Αν δεν θέλετε να πάρετε φάρμακα για να απαλλαγείτε από τον έρπη, τότε υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το καταφέρετε παρασκευάζοντας μία απλούστατη σπιτική συνταγή.

Ενέργεια με τον αέρα και τον ήλιο !

Ο Πατρινός που ζει… με τον αέρα και τον ήλιο!



Είναι ίσως ο μόνος Έλληνας, που έχει γλυτώσει τα περιβόητα «χαράτσια» της ΔΕΗ! Για την ακρίβεια, δεν...
λαμβάνει καν λογαριασμούς ρεύματος, όπως ούτε ύδρευσης, αλλά ούτε αποχέτευσης!

Έχετε διαβήτη; Γιατί και κάθε πότε πρέπει να μετράτε το σάκχαρο σας (επίπεδα γλυκόζης), με τον μετρητή;




Γιατί είναι τόσο σημαντικό να εξετάζω το αίμα μου;

Η τακτική εξέταση και καταγραφή του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα σας μπορεί να ενισχύει τις επιλογές σας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς και να σας ενημερώνει για το πώς ανταποκρίνεστε σε άλλες επιλογές και επιδράσεις.

Οι 8 ασθένειες των κινητών - Μας αφορά όλους



Πρόσφατη μελέτη της Nokia αποκάλυψε πως οι περισσότεροι από εμάς τσεκάρουμε τα κινητά μας περισσότερες από 150 φορές μέσα στην ημέρα

Είναι...κομμάτι της ζωής μας, εργαλείο κοινωνικοποίησης, οργάνωσης ακόμη και αναπαραγωγής μουσικής.

ΠΕΔΚΜ: Πλακέτα στην Περιστέρη, οικονομική ενίσχυση στην ανασκαφή

ΠΕΔΚΜ: Πλακέτα στην Περιστέρη, οικονομική ενίσχυση στην ανασκαφή


Η πρώτη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔΚΜ θα διεξαχθεί στην Αμφίπολη
Στην Αμφίπολη θα πραγματοποιηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

Αυτό είναι το μυστικό για να σιδερώνετε τα ρούχα στο πι και φι!



Αυτό είναι το μυστικό για να σιδερώνετε τα ρούχα στο πι και φι!
Το σιδέρωμα των ρούχων είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά για μια νοικοκυρά.
Ειδικά όταν υπάρχει οικογένεια και τα παιδιά είναι μικρά τα ρούχα που μαζεύονται για σίδερο είναι πάρα πολλά κι εσείς είστε σε έναν μόνιμο πανικό.
Εμείς όμως που δεν θέλουμε να ταλαιπωρείστε σας έχουμε ένα μυστικό που το σίδερο θα μοιάζει παιχνιδάκι! Κι όχι μόνο αυτό. Θα σιδερώσετε πολλά ρούχα σε χρόνο ρεκόρ. Πώς θα γίνει αυτό;

Τα βλαστοκύτταρα έσωσαν από ακρωτηριασμό το πόδι μίας 47χρονης



Με την εφαρμογή βλαστοκυττάρων, στην Α' Προπαιδευτική Κλινική του ΑΧΕΠΑ σώθηκε από τον ακρωτηριασμό, λόγω διαβητικού έλκους, το πόδι μίας 47χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει από διαβήτη τύπου 1. Η ασθενής είχε στο πέλμα (στην κεφαλή του δεύτερου μεταταρσίου) διαβητικό έλκος, το οποίο, παρά τις συντηρητικές θεραπείες, παρέμενε ανεπούλωτο περισσότερο από έξι μήνες. Έναν μήνα μετά την εφαρμογή των βλαστοκυττάρων, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και το έλκος είχε επουλωθεί πλήρως.

Ηλεκτρονικός φάκελος Υγείας για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ


Την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φακέλου Υγείας για κάθε ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Δημήτρης Κοντός. Πρόκειται για ένα σύστημα καταγραφής όλων των ιατρικών επισκέψεων, εξετάσεων, φαρμάκων και άλλων παροχών των οποίων κάνει χρήση ο ασθενής.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Keep on running Spencer Davis Group1965

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Σκέψεις από τον Albert Einstein








«Κάθε μέρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η εσωτερική και εξωτερική ζωή μου  βασίζονται σε κόπους άλλων ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών, και θα πρέπει να καταβάλλω δυνάμεις, προκειμένου να δώσω στο ίδιο μέτρο με αυτά που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω.»
 Albert Einstein 
Ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος, ποτέ δεν προσπάθησε για κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δοκιμάζουν νέα πράγματα λόγω του φόβου της αποτυχίας. Η αποτυχία δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι.

Τεχνολογικοί μύθοι που όλοι, σχεδόν, τους πιστεύουμε






Η τεχνολογία είναι καθημερινά στα χέρια μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την κατανοούμε.
Για αυτό και βρίσκουν έδαφος διαφόρων ειδών "γιατροσόφια" και μύθοι που αναπαράγονται επειδή κάπου κάποτε τα ακούσαμε και μας φάνηκαν λογικά.
Ας δούμε τους πιο διαδεδομένους μύθους σύμφωνα με το fortunegreece:

Σύντομες, σοφές και χρήσιμες συμβουλές…



είπαν…
· Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια

· Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις
· Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω
· Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις

Η τέχνη της συμβίωσης. Ένας Ινδιάνικος μύθος (Εξαιρετικό)

Η τέχνη της συμβίωσης. Ένας Ινδιάνικος μύθος Ο αετός και το γεράκι (ινδιάνικος μύθος)
“Αν θέλετε η αγάπη σας να κρατήσει για πάντα,
να πετάτε μαζί, αλλά ποτέ δεμένοι.”

Ο μύθος που ακολουθεί, είναι από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι “Ο δρόμος της συνάντησης” και κατά τη γνώμη μου, προκύπτει απ’ αυτόν, ο ορισμός της υγείας σε οποιασδήποτε φύσεως σχέση:

Πόσα χρόνια θα χρειαζόταν ο Bill Gates για να ξοδέψει την περιουσία του, αν ξόδευε 1 εκατομμύριο την ημέρα;



10, 20, 100, 200 χρόνια ή ...ακόμη περισσότερα;
  • "Ένας ταξικός πόλεμος μαίνεται τα τελευταία 20 χρόνια, και η τάξη μου κέρδισε." Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Warren Buffett είχε κάνει αυτή τη δήλωση πριν από τρία χρόνια.
Σήμερα, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Απόφαση του ΣτΕ αλλάζει τα δεδομένα για τις αντικειμενικές αξίες


Απόφαση του ΣτΕ αλλάζει τα δεδομένα για τις αντικειμενικές αξίες
Αναλυτικότερα, ο υπουργός Οικονομικών στις 5.6.2013 προσδιόρισε για τα έτη 2011, 2012 και 2013 στα 620 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο τον ΦΑΠ φυσικών προσώπων στο Δήμο Νέας Μάκρης, όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού του ΦΑΠ.

Οι πολιτικές εφημερίδες




Το παζάρι βιβλίου των Eκδοτών επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με βιβλία από 0,50 ευρώ






Tο παζάρι βιβλίου των εκδοτών επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, στο πρώην κτίριο Notos Gallery στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών. Από τις 13 Νοεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου, το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος με την συνεργασία 150 εκδοτικών οίκων θα προσφέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες βιβλία σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Κλειστά τα Τέμπη από σήμερα ως και την Τετάρτη - Πως θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων






Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας εντός της κοιλάδας των Τεμπών, κατά τις ημερομηνίες 10, 11 και 12-11-2014 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τη Χ.Θ. 390+700 (Δ/ση Στομίου) μέχρι τη Χ.Θ. 365+477 (Κόμβο Γυρτώνης).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ...) Ολόκληρο το Κοινό Ανακοινωθέν με εκπλήξεις: Πρόκειται (και) για στρατιωτική συμμαχία!



Για επίσημο κείμενο του κοινού ανακοινωθέντος Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου (στην αγγλική γλώσσα) δόθηκε στην δημοσιότητα και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού πέραν από την διακήρυξη για τις ΑΟΖ των τριών κρατών, έχει εκτενέστατη αναφορά στο σύστημα ασφάλειας που προκρίνουν οι τρεις χώρες για την Βόρειο Αφρική, την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.