Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Καταδίκη Ελλάδας από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τέσσερις υποθέσεις




Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι
Για τέσσερις συνολικά υποθέσεις, δύο για παραβίαση του δικαιώματος της περιουσίας και δύο για απάνθρωπη μεταχείριση  αλλοδαπών κρατουμένων, καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Γαλλία.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟ (χαλαρά)


 



 ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
Ένα μικρό αγόρι, ήθελε 100 ευρώ για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Προσευχήθηκε για εβδομάδες, αλλά τίποτα δεν συνέβη.

Τότε αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Θεό ζητώντας τά 100 ευρώ.

Χωρίς σχόλια


ΘΕΣγάλα: Αυτόματοι Πωλητές Φρέσκου Γάλακτος σε 6 σημεία σε όλη τη Θεσσαλονίκη


hxpb3




Τη δυνατότητα να πίνουν φρέσκο γάλα, υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, έχουν από σήμερα και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αφού λειτουργούν και στη Θεσσαλονίκη έξι Αυτόματοι Πωλητές Φρέσκου Γάλακτος από το συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα» ο οποίος εισήγαγε πριν από ένα χρόνο την καινοτομία στη Θεσσαλία, με μεγάλη επιτυχία.

Μακάρι να ήταν ένα κρύο αστείο.

EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ακούς κυρ-Στέφανε; Δίνει δωρεάν wi-fi o Σαμαράς (βίντεο)

Σαν σήμερα, Για να μην ξεχνιόμαστε…

Ακούς κυρ-Στέφανε;




ΒΙΝΤΕΟ-Πώς αντιδρούν οι άνδρες όταν βλέπουν μια μεθυσμένη

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς αντιδρούν οι άνδρες όταν βλέπουν μια μεθυσμένη
Πώς αντιδρούν οι άνδρες στη θέα μιας όμορφης, μεθυσμένης κοπέλας που ζητά τη βοήθειά τους;

Δείτε το βίντεο:

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Guantanamera      Los Paraguayos

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Χαλκιδική-Ανήλικος κατέβασε τη σημαία σε σχολείο


Χαλκιδική-Ανήλικος κατέβασε τη σημαία σε σχολείο


Τα παγκόσμια σύμβολα στις τουαλέτες ανδρών και γυναικών



Με αρκετά μεγάλη δόση χιούμορ, ομολογώ.

«Επιδρομή» στρατιωτικών ιατρών στα νησιά της άγονης γραμμής




   


Το Πεντάγωνο πάντα «στρατευμένο» στην παροχή και κοινωνικού έργου, εν καιρώ ειρήνης, συνεχίζει το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων των νησιών της άγονης γραμμής του Αιγαίου.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ, το Πολεμικό Ναυτικό θα διαθέσει και πάλι το πλοίο γενικής υποστηρίξεως «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» στο οποίο θα επιβαίνει διευρυμένη Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα, η οποία αποτελείται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (όπως Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρούργο, Παιδίατρο, Ακτινολόγο, Ουρολόγο, Γυναικολόγο, Μικροβιολόγο και Οδοντίατρο)

Από πού βγήκε η φράση "πήραν τα μυαλά του αέρα"

 


Στις μέρες μας όταν λέμε την φράση «πήραν τα μυαλά του αέρα», εννοούμε ότι κάποιος με αυτά που λέει υπερβάλλει χωρίς λόγο, είναι αλαζονικός, υπερόπτης, καβαλημένο καλάμι. Η σιγουριά του είναι απερίσκεπτα μεγάλη και συνήθως δεν ακούει τα λόγια και τις συμβουλές των γύρω του, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι αποφάσεις που παίρνει να αποβαίνουν μοιραίες για τον ίδιο.

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε

 




Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα

Την Παρασκευή η εφαρμογή για τις διορθώσεις στο Ε9


Την Παρασκευή η εφαρμογή για τις διορθώσεις στο Ε9






Η επικεφαλής της ΓΓΔΕ αναγνώρισε πως το χρονικό διάστημα που θα έχουν στην διάθεσή τους οι λογιστές-φοροτεχνικοί για να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις στο Ε9 είναι μικρό
Την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει στο Taxis η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις διορθώσεις του εντύπου Ε9 ετών 2011, 2012, 2013.

Ο καιρός σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη




Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς

Γρίπη ή κρυολόγημα; Οι βασικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζετε




Αν έχετε καταρροή, βήχα, πυρετό, μυϊκούς πόνους και πονοκέφαλο, τότε όλα παραπέμπουν στο ότι μάλλον την... αρπάξατε! Πώς θα καταλάβετε, όμως, αν πρόκειται για γρίπη ή ένα απλό κρυολόγημα;

Νικήστε το διαβήτη με περπάτημα


Νικήστε το διαβήτη με περπάτημα




Οι άνθρωποι που περπατούν καθημερινά έχουν μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σακχαρώδη διαβήτη σε σχέση με όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η πρόληψη, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, την άσκηση, αλλά και τα φάρμακα, μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, επισημαίνουν οι επιστήμονες, που εκτιμούν ότι οι ασθενείς στη χώρα μας ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, από τους οποίους αρκετοί δεν το γνωρίζουν.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Έρχεται το… Οικογενειακό Δικαστήριο

Έρχεται το… Οικογενειακό Δικαστήριο

ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων


ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων