Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ο πίνακας με τις χρωστικές Ε


Ο πίνακας με τις χρωστικές Ε







Ολοι μας γνωρίζουμε την προσθήκη των συντηρητικών ουσιών στα τρόφιμα τα γνωστα Ε.
Χωρίς αυτές τις ουσίες είναι αδύνατον να συντηρηθούν τρόφιμα και ποτά.
Μετικά απο αυτά εχουν πλέον σταματήσει να χρησιμοποιούνται μιας και αποδείχθηκαν εξαιρετικά επικίνδυνα ως και καρκινογόνα.
Αυτά είναι:

βότανα για τον πονόλαιμο


Βότανα για τον πονόλαιμο





Αυτή την εποχή όπως περίπου τέτοια περίοδο κάθε χρόνο, τα κρυολογήματα και οι ιογενείς λοιμώξεις βρίσκονται σε έξαρση.
Αν σας ταλαιπωρεί βήχας ή πονόλαιμος, αναλάβετε δράση έγκαιρα και χρησιμοποιήστε το φαρμακείο της φύσης.
Τα βότανα που θα σας βοηθήσουν αρκετάγια να ανακουφιστείτε απο τον πονόλαιμο και το βήχα είναι:

Πάνω απ' όλα: Ελευθερία!


http://geo.typepad.com/.a/6a0168e53be7ff970c01bb07ac5879970d-750wi


Περισσότερο από κάθε πράγμα αγαπούμε την ελευθερία.
Γάιος

Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι.
Θουκυδίδης (από τον Επιτάφιο του Περικλή)

Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα.
Αλμπέρ Καμύ 

Ιστορική ομιλία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου : "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα..." (vid)


Σε μία ιστορική ομιλία του, πριν από 8 χρόνια, στις 3 Ιουνίου του 2006 ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος είχε πει πώς «η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει».

Η Κρήτη θα νικήσει τη γρίπη με ένα φυτικό χάπι





kriti


Τρεις πανεπιστημιακοί καθηγητές Ιατρικής, μία ιδέα, ένα χάπι – επανάσταση. Από το εργαστήριο και την πατέντα, στα φαρμακεία όχι μόνο… της γειτονιάς μας, αλλά και της Αμερικής. Η κρητική «συνταγή» που βάζει τέλος στη γρίπη και τους ιούς.



Χειμώνας 2013. Τρεις πανεπιστημιακοί καθηγητές Ιατρικής στην Κρήτη δουλεύουν νυχθημερόν σε εργαστήρια και βοτανικούς κήπους για το χάπι – επανάσταση. Αυτό που θα συγκεντρώνει τον πλούτο της κρητικής διατροφής και υπόσχεται να καταπολεμήσει τη γρίπη, κρυολογήματα, αλλά και τον ιό Η1Ν1

Αυτή είναι η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση όλων των εποχών!

1



Οι Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις των καταστημάτων Sainsbury στη Μεγάλη Βρετανία είναι κάθε χρονιά όλο και πιο συγκινητικές και προκαλούν πολλά σχόλια. Κάτι τέτοιο συνέβη και φέτος, όπου μεγάλο μέρος του κοινού την αποθεώνει! Η υπόθεση;

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: "Γρανίτα από Λεμόνι"

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

A Wonderful World Hermans Hermits

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Όταν ο Πανος Καμμενος αποκάλυπτε τους μιζαδορους των εξοπλισμών… που σημερα “ανακαλύπτουν” ολοι, σιγά σιγά.

         Εξαιρετικά “προφητικό” βιντεο.

http://olympia.gr/

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ο ισαπόστολος και προφήτης


Kosmas_66Η εισήγηση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Μιλτιάδη Κωνσταντίνου στο συνέδριο με θέμα: «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και οι θεολογικές αρχές του έργου του. Μια Επέτειος: 1714-2014»
Σε διάφορες αφηγήσεις για τη ζωή και τη δράση του αγίου Κοσμά του Αιτωλού αναφέρεται πως γκρέμισε στη Χειμάρρα εκκλησίες για να τις μετατρέψει σε σχολεία. Η αξιοπιστία της πληροφορίας ελέγχεται, αλλά δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να προέτρεψε χριστιανούς να επισκευάσουν ερειπωμένες εκκλησίες, προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν ως σχολεία. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παρόμοιες αφηγήσεις αντικατοπτρίζουν το γνήσιο και αμείωτο ενδιαφέρον του αγίου για την άνοδο του μορφωτικού επιπέδου του λαού,

Κι όμως αυτή η γυναίκα κυκλοφορεί.. γυμνή! (Βίντεο)





Μπορεί μια πανέμορφη, ξανθιά γυναίκα να βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνοντας βόλτες σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, ωστόσο, μόνο….

Χαλαρά!!!








Ζευγάρι είχε αποφασίσει να περάσει τη βραδιά του μένοντας σπίτι...

Μωρό μου, πήρα δυο ταινίες για να δούμε το βράδυ… μια για σένα και μια για μένα…!
Αλήθεια με σκέφτηκες αγάπη μου;

Τι να βάλετε στο νερό για τέλεια αποτοξίνωση

Τι να βάλετε στο νερό για τέλεια αποτοξίνωση



Είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο να αποτοξινώνει τον οργανισμό του όσο καλύτερα και συχνότερα μπορεί από τις βλαβερές ουσίες που κυκλοφορούν στο αίμα και τα όργανα.
Υπάρχουν πολλές διατροφικές λύσεις -κυρίως με χυμούς αποτοξίνωσης- που διαρκούν λίγες ημέρες και καταφέρνουν επιτυχώς να "καθαρίσουν" τον οργανισμό από τις τοξίνες.

Σκοτώνουν Τους Υπερήλικες! Υπάρχει Εντολή…

Σκοτώνουν-τους-υπερήλικες-620x412
Καταγγέλλει Πρώην Υπουργός Υγείας…

Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές!
Το στυγνό, απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας ξεσκεπάζει η φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού. Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να μη συμβαίνει, να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα. Γι” αυτό και η επώνυμη καταγγελία του δεν είναι μόνο συγκλονιστική και ανατριχιαστική αλλά προκαλεί και τρόμο.

Ακινητοποιημένα 1 εκατομμύριο Ι.Χ.


Ακινητοποιημένα 1 εκατομμύριο Ι.Χ.

Πωλούν τα σπίτια τους όσο όσο


Πωλούν τα σπίτια τους όσο όσο

Βίντεο: Πώς αντιδρούμε στα περιστατικά βίας - Τι θα κάνατε στη θέση τους;




Ένα κοινωνικό πείραμα που διεξήγαγε η σουδική εταιρεία STHML Panda μας φέρνει αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα για τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας.
Το πείραμα στήθηκε σε ένα ασανσέρ με τη βοήθεια δύο ηθοποιών. Κάθε φορά που έμπαινε κάποιος μαζί τους, τότε ο άντρας άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στην κοπέλα, να τη σπρώχνει και να απειλεί πως θα τη σκοτώσει.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι άγνωστες ιδιότητες του τριμμένου γαρύφαλλου που ούτε φαντάζεστε ότι υπάρχουν!


Το γαρίφαλο υπήρξε το μήλον της έριδος για πολλούς θαλασσοπόρους της αποικιοκρατίας, που προσπάθησαν να μονοπωλήσουν τις ανεκτίμητες ιδιότητες του μπαχαρικού και συνάμα βοτάνου. Σήμερα το γαρίφαλο
χρησιμοποιείται τόσο στη γαστρονομία όσο και στην παραδοσιακή ιατρική για τις αξιοθαύμαστες οργανοληπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

H 23χρονη φοιτήτρια Νομικής που κέρδισε το Χάρβαρντ [εικόνες]


H 23χρονη φοιτήτρια Νομικής που κέρδισε το Χάρβαρντ [εικόνες]


Είναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι 23 ετών και μαζί με άλλους συμφοιτητές της έλαβε μέρος στον Παγκόσμιο Γύρο του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης.Εκεί, Θεοδώρα Κουτεντάκη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, αφού με όλη την ομάδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ξεπέρασε τον «σκόπελο» των προκριματικών, τον περασμένο Αύγουστο, όπου πήραν μέρος 79 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα από όλο τον κόσμο, έφτασε στον τελικό γύρο -που διεξήχθη από τις 24 ως τις 26 Οκτωβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες- με άλλα 40 Πανεπιστήμια και κατέκτησε την τρίτη θέση!