Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εξαιρετικό άρθρο για την Ελλάδα μας!!! Το να υποφέρεις δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις. Του Jose Manuel Lamarque




H Ελλάδα και οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά. Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα είναι δακτυλοδεικτούμενη,  οι Έλληνες προσβάλλονται, και η χώρα  προβάλλεται σαν να είναι η μαύρη τρύπα της Ευρώπης. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή η Ελλάδα είναι μια μεσογειακή χώρα.

Ποιοι θα πάρουν 230 ευρώ για λάπτοπ ή τάμπλετ και φθηνό ή "τζάμπα" ίντερνετ;



Με 100 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτείται η δράση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αναφορικά με την επιδότηση περίπου 290.000 δικαιούχων, οι οποίοι θα αποκτήσουν φθηνότερο λάπτοπ ή ταμπλετ και θα έχουν φθηνότερη ή και δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η μαθηματική σταθερά π=3,14 και η σχέση της με την μουσική (video)

Τι σχέση έχει η μαθηματική σταθερά π=3,14 με την μουσική;
Η απάντηση στο καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί:
Η μαθηματική σταθερά - π - τι είναι; Είναι ένας πραγματικός αριθμός που μπορεί να οριστεί ως ο λόγος του μήκους της περιφέρειας ενός κύκλου προς τη διάμετρό του στην Ευκλείδεια γεωμετρία, και ο οποίος χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Here Comes The Sun The Beatles


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Απολαύστε σε αυτό το βίντεο, τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης μέσα σε πέντε λεπτά!


Είστε βέβαιοι πως ξέρετε την αξία της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε

c8701. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η…
Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας, ΜΗΝ απαντήσετε

1Ένα μήνυμα κυκλοφορεί από επιτήδιους οι οποίοι χρησιμοποιούν τα γραπτά μηνύματα… σε ανυποψίαστους ώστε να τους χρεώσουν. Αν απαντήσετε κινδυνεύετε με υπερβολικές χρεώσεις.
Προσέξτε στην παρακάτω εικόνα η οποία είναι πραγματική, ότι ενώ μετά το μήνυμα εμφανίζει έναν τυχαίο αριθμό, στο επάνω μέρος όπου φαίνεται ο αριθμός του αποστολέα δεν έχει καμία σχέση με αριθμό κινητού που φαίνεται κάτω.

Ξύλινη Γλώσσα: Πως να μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα


Ξύλινη Γλώσσα: Πως να μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα

Οι δέκα φράσεις που αναγράφονται στον ακόλουθο πίνακα σε καθεμία από τις τέσσερις στήλες είναι για τους αναγνώστες που θέλουν να εξοικειωθούν με τα μυστικά της ξύλινης γλώσσας, δηλαδή κοινώς «μιλάω και δεν λέω τίποτα»! Αρχίστε να διαβάζετε από οποιαδήποτε φράση της στήλης Α και συνεχίστε σε οποιαδήποτε φράση της στήλης Β, Γ και Δ.

Μας συμβαίνουν αν όχι καθημερινά, σίγουρα πολύ συχνά,οι κράμπες, οι άφθες, το βούλωμα των αφτιών και άλλα…Μάθε γιατί και προλαβετέ τα!

Μάθετε πώς προκαλούνται δώδεκα τέτοια συνηθισμένα σωματικά προβλήματα, τι μπορούν να σημαίνουν για την υγεία σας και πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. *Λόξυγκας Από τις πιο ενοχλητικές όσο και ακούσιες καταστάσεις που μπορείτε να βιώσετε όσο βρίσκεστε σε κάποια επίσημη συνάντηση ή σε μία «σιωπηλή» αίθουσα είναι η εμφάνιση λόξυγκα που δεν λέει να σταματήσει.

Πρωτοποριακή μέθοδος σχεδιασμού από Έλληνα μηχανολόγο-μηχανικό μειώνει κατά 80% την τιμή των αυτοκινήτων


Μια πρωτοποριακή μέθοδο σχεδιασμού, που μπορεί να μειώσει το κόστος κατασκευής ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων κατά 50%-80%, επινόησε ο μηχανολόγος-μηχανικός δρ Δημήτρης Χατζικακίδης Η καινοτομία «κρύβεται» σε μια νέα διάταξη αναρτήσεως και πλαισίου για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, που αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε κάποια συμβατικά αυτοκίνητα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 12-12-2014


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και κυρίως στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, αλλά και παροδικές...
χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014. Μέχρι το βράδυ ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο.

Αναρωτιέστε τι κάνει η ΕΒΡΑΙΑ Μ. Δαμανάκη; (είναι λίγο πράμα να είσαι εκφωνήτρια στο Πολυτεχνείο?)



Κανείς καλός δεν χάνεται λέει (για άλλους λόγους) ο λαός και για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η σοφία του. Η πρώην πλέον Επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία
Δαμανάκη βρήκε στέγη ... πολύ ταιριαστή μάλιστα σε σχέση με τα προηγούμενα καθήκοντά της...

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ένα δέντρο από γάλα για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη στήνεται σήμερα στην Αριστοτέλους



Οι Γιατροί του Κόσμου σας καλούν για ακόμη μια ημέρα να βοηθήσετε στο να στηθεί ένα δέντρο από γάλα, για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι συμπράττοντας για όσους το χρειάζονται.

Πλαστό μέιλ υποκλέπτει στοιχεία με δόλωμα την επιστροφή φόρου (ΦΩΤΟ)

Πλαστό μήνυμα δήθεν από το Υπουργείο Οικονομικών με θέμα «Επιστροφή Φόρου» με αναφορά στο ποσό φαίνεται ότι κυκλοφορεί από mailbox σε mailbox αυτές τις ημέρες.
Το μήνυμα, σύμφωνα με το in.gr, φαίνεται να αποστέλλεται από το "Tax Refund" και στο σώμα του αναφέρεται ότι ο παραλήπτης έχει επιστροφή φόρου από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ παραπέμπει σε αδιόρατο δικτυακό τόπο «για να ΛΑΒΕΤΕ την επιστροφή φόρου σας», αναφέροντας συγκεκριμένα το ποσό των 452,30 ευρώ στο θέμα του e-mail.