Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γιατί δεν πρέπει να ξυπνάμε τους υπνοβάτες


υπνοβάτης

Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει ότι δεν πρέπει να ξυπνάμε τους υπνοβάτες την ώρα που υπνοβατούν.

Πολλές φορές μάλιστα η συμβουλή αυτή συνοδεύεται και από ένα σωρό υπερβολές για το τι μπορεί να πάθει ένας υπνοβάτης αν ξυπνήσει απότομα. Από καρδιακή προσβολή, μέχρι... εγκεφαλικό! 

Ελλάδα: Η χώρα με τις… λίγες αργίες – Ποιοι είναι οι «πρωταθλητές» στην Ευρώπη – Πότε πέφτουν οι αργίες το 2015




Η Ελλάδα μαζί με την Πορτογαλία αποτελούν την εξαίρεση του ευρωπαϊκού Νότου ως προς τις ημέρες των εθνικών αργιών. Συνολικά 12 ημέρες η χώρα σταματά κάθε δραστηριότητά της για να τιμήσει ένα θρησκευτικό, εθνικό ή πολιτικό γεγονός, ενώ η Πορτογαλία έχει μόλις 10 εθνικές αργίες. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο ελάχιστος αριθμός εθνικών αργιών μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

The Shadow of Your Smile Nancy Sinatra

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Απιστευτο συγκλονιστικο βιντεο !! Άλλαξε τις λέξεις στην επιγραφή ενός τυφλού. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.

http://i.ytimg.com/vi/9-wr9BUtI_8/0.jpgΚαθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της αδυναμίας πολλών ανθρώπων να επιβιώσουν. Άποροι κάθε ηλικίας, ζητούν στο δρόμο τη βοήθεια μας. Άλλοτε αγγίζουν μέσα μας κάποια ευαίσθητη χορδή κι άλλοτε γυρνάμε το κεφάλι και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Δυστυχώς όμως, τις περισσότερες φορές, απορροφημένοι από τα δικά μας προβλήματα, αδιαφορούμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε όλους τους Έλληνες! Τώρα που έρχονται εκλογές δείτε αυτό το βίντεο πριν το εξαφανίσουν...

Πως ο Ε.Βενιζέλος έβαλε στις ΕΔ το Ισλάμ - Οι συνέπειες για την ασφάλεια της χώρας



ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ANOIΞΕ Η "ΠΟΡΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ 

Μετά από αυτά που συνέβησαν στην Γαλλία έρχεται η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου Ε.Βενιζέλου με τον οποίο έβαλε στις σχολές των ΕΔ και των ΣΑ το Ισλάμ!

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ : Άνθρωπος για όλες τις δουλειές..

                                         

Ανατροπές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Ανατροπές στα όρια ηλικίας

Τόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί από το κατοχικό δάνειο


Τόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί από το κατοχικό δάνειο

Στα χέρια της κυβέρνησης βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη η απόρρητη έκθεση για «όσα μας χρωστούν οι Γερμανοί» από το αναγκαστικό-κατοχικό δάνειο το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ και τις πολεμικές επανορθώσεις που ξεχάστηκαν.
Έπειτα από τρεις μήνες εργασίας η επιτροπή που είχε συστήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με επικεφαλής τον τέως γενικό διευθυντή Θησαυροφυλακίου, Παναγιώτη Καρακούση, παρέδωσε την έκθεση των 160 σελίδων στην οποία τεκμηριώνονται νομικά οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα από το αναγκαστικό δάνειο της Κατοχής.

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονικά οι συνταγές και για τα Οπτικά Είδη από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου



Μόνο εκτυπωμένες γνωματεύσεις θα γίνονται δεκτές στις Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΙΚΑ ΕΤΑΜ από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου αναφορικά με τα Οπτικά είδη.
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, στην οποία σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική γνωμάτευση έχει δυνατότητα να επικαιροποιηθεί με νεότερη ιατρική γνωμάτευση η οποία παραμένει ιστορικά στο σύστημα. Παράλληλα η διαδικασία υποβολής των δαπανών παραμένει ως έχει.

Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις



Αύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου 2015, σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι εμπορικές επιχειρήσεις πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 11-1-2015


Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες...
θα εκδηλωθούν βροχές και σταδιακή επικράτηση ισχυρών νοτιάδων στα πελάγη περιμένουμε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015. Παράλληλα, τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πότε θα δοθούν οι κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με τα αστικά μέσα του ΟΑΣΘ στα ΑμεΑ



Από τις 16 Φεβρουαρίου και μετά, θα ξεκινήσει η διανομή των δωρεάν καρτών μετακίνησης για τις αστικές συγκοινωνίες στα άτομα με αναπηρία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, έως τότε θα ισχύουν οι κάρτες που εκδόθηκαν το 2014. Ας σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον 67% ποσοστό αναπηρίας και το ετήσιο εισόδημά τους να μην υπερβαίνει τις 23.000 ευρώ εάν είναι ατομικό και τις 29.000 ευρώ εάν πρόκειται για οικογενειακό.

«Ταξίδι» σε 26 χώρες ξεκινά ο χυμός ροδιού


Την παρουσία του χυμού ροδιού στην εβδομάδα ελληνικών προϊόντων...
που πρόκειται να καθιερώσει από το καλοκαίρι και στις 26χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναμένεται να "κλείσει" εντός της εβδομάδας ο ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο διευθυντής του συνεταιρισμού Γρηγόρης Αργυρίου.