Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δείτε αυτό το video πριν πάτε να ψηφίσετε........


               

50.000 αλλοδαποί έγιναν Έλληνες και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/01/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-630x400.jpg50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες , από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε 273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες.

YΠΕΡΟΧΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΖΕΥΓΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

   images.watchit.gr.jpeg







Δείτε, τι έργα τέχνης παρήγαν οι Μακεδόνες στα βάθη της Ασίας. Σήμερα η πόλις βρίσκεται κάτω από το νερό του φράγματος, ευτυχώς όμως διεσώθησαν αρκετοί πολιτισμικοί θησαυροί.

Αποκάλυψη – Πόρισμα-βόμβα του υπουργείου Οικονομικών… 200 δισ. ευρώ μάς χρωστάνε οι Γερμανοί!





Ήρθε η ώρα του λογαριασμού με τους…
φίλους μας τους Γερμανούς. Ενώπιος ενωπίω… Για τα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα οι χιτλερικές δυνάμεις κατά …
τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, από τον Απρίλιο του 1941 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1944. Πίσω τους άφησαν καμένη γη, σφαγές, εκτελέσεις, εκτοπίσεις, πείνα και δυστυχία.

Ύμνοι του Πατριαρχείου της Μόσχας για την αγιοποίηση του Γέροντα Παΐσιου



"Η αγιοκατάταξη του αγιορείτου Γέροντος Παΐσιου αποτελεί ένα αξιοσημείωτο γεγονός όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο, και η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξετάζει επίσης την ένταξη αυτής της ασκητικής μορφής στο εορτολόγιο της Ρωσικής Εκκλησίας".

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Mrs. Robinson Simon & Garfunkel

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η ταινία μας(το ξύλο βγήκε απ'τον Παράδεισο)


                
                 http://www.efenpress.gr/

Γιατί είναι δύσκολο να χάσεις λίπος από την περιοχή της κοιλιάς;



Το περίσσιο κοιλιακό λίπος και κυρίως το σπλαχνικό λίπος, εκείνο δηλαδή που περιβάλλει τα όργανα της περιοχής της κοιλιάς σας, αποτελεί προγνωστικό δείκτη καρδιακής νόσου, διαβήτη τύπου 2, αντίστασης στην ινσουλίνη, καθώς και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Είτε δεν τελείωσαν το φαγοπότι ή τρεμουν την φυλακή. Δεν εξηγείται αλλιώς…


     olympiada

Σε πίστα formula θα μεταμορφωθεί σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους (VIDEO)

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ζωντανή επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, του μονοθέσιου ART-14, με το οποίο η ομάδα Aristotle Racing Team του Α.Π.Θ. γνώρισε σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Ελλάδα επιτέλους αλλάζει! (χαλαρά ???)



Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει μια μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει στη χώρα μας.
Όλα ξεκίνησαν από την κοπέλα που ήρθε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι για να μου κάνει πεντικιούρ.
Ενώ η κοπέλα είχε πέσει με τα μούτρα πάνω στα νύχια των ποδιών μου και αφαιρούσε παρωνυχίδες, νεκρά κύτταρα, άμμο από τις παραλίες, και διάφορα άλλα πράγματα, ανοίξαμε συζήτηση για την Αθήνα, τους δρόμους και τα κτίρια.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 18-1-2015


Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία σε ολόκληρη τη χώρα θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά...
σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

Γιατί 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων περιμένουν τις εκλογές



Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου περιμένουν 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, συνολικής αξίας περίπου 680 δισ. ευρώ – σε όρους αντικειμενικών αξιών-, για να μάθουν αν και πόσο φόρο θα πληρώσουν μέσα στο 2015. Οι διαμετρικά αντίθετες απόψεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ έχουν παγώσει κάθε δραστηριότητα στην κτηματαγορά, καθώς βασικά ερωτήματα στα οποία θέλει να έχει απάντηση ο υποψήφιος αγοραστής παραμένουν στον «αέρα».

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας 295 – 373

 Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας
  Εξέχουσα μορφή της Χριστιανικής Εκκλησίας, που διακρίθηκε για τους μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες του υπέρ της ορθής πίστης και εναντίον της αίρεσης του Αρειανισμού.  Γι 'αυτό τον λόγο ονομάσθηκε από την εκκλησία Μέγας.  Η μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις   18 Ιανουαρίου  από την Ορθόδοξη εκκλησία