Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τα ποσοστά που δίνουν αυτοδυναμία... Πόσο πρέπει να συγκεντρώσει το πρώτο κόμμα...



Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, χωρίς..

. ωστόσο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία.

ΔΕΙΤΕ TI EKANE ΕΝΑΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!

Κάνει θραύση στο Youtube και όχι αδίκως. Ο λόγος, για τον τραγουδιστή της κάντρι, Coffey, ο οποίος ενώ  βρισκόταν επί σκηνή, ο γιος του Ethan, ο οποίος είναι μόλις 17 μηνών, μπούκαρε ξαφνικά...
στη συναυλία και άρχισε να χορεύει. Δείτε στη συνέχεια τον απολαυστικό μπόμπιρα..

3.500 ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...

Τα τελευταία 3,5 χρόνια περίπου 3500 ομογενείς, στην πλειοψηφία τους Καλύμνιοι, ...
επέστρεψαν από την Ελλάδα στο Ντάργουϊν, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτό δήλωσε στο ABC ο επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη, Γιώργος Ανοιχτομάτης, ο οποίος διετέλεσε και κυβερνήτης της Northern Territory της Αυστραλίας.

θεατρο: "ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ" με την ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΛΑΚΗ

                                                        

Γλάστρα - φορτιστής για κινητά


Γλάστρα - φορτιστής για κινητά

Μία ολλανδική εταιρία μαζεύει ηλεκτρική ενέργεια από ζωντανά φυτά με σκοπό να τροφοδοτήσει τις κοινόχρηστες λάμπες στους δρόμους και να δώσει ενέργεια σε wi-fi συσκευές και κινητά τηλέφωνα.
Πιο συγκεκριμένα αυτή η εταιρία παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια των ζωντανών φυτών και τροφοδοτεί με αυτή φορτιστές κινητών τηλεφώνων, σημεία wi-fi και περισσότερα από 300 LED φώτα στους δρόμους -μέχρι στιγμής- δύο περιοχών της Ολλανδίας.

Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ προς ΕΕ: "Το φυσικό αέριο για τη Ν.Ευρώπη θα περνά αποκλειστικά από την Ελλάδα"



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ - Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 

Η Ρωσία διά του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επίσημα ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα μεταμορφωθεί στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ότι μέσα από το ελληνικό έδαφος θα περνά το δίκτυο για εφοδιασμό ολόκληρης της νότιας και μέρος της κεντρικής Ευρώπης με φυσικό αέριο!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η νέα ΑΠΑΤΗ για να σου αδειάσουν το λογαριασμό από το ATM!


 21atm

Οι επίδοξοι απατεώνες-ληστές, καταφέρνουν να σας αδειάσουν το λογαριασμό με σχεδόν ανέξοδο τρόπο. Μάλιστα, πρόκειται για ένα αντικείμενο, που έχετε καθημερινά πάνω σας!
 Κι όμως πρόκειται για το κινητό σας τηλέφωνο. Χρησιμοποιούν την κάμερα του τηλεφώνου, που κρύβουν στο μηχάνημα, για να καταγράψουν τον κωδικό σας! Αφού λοιπόν έχουν στην κατοχή τους το pin σας, είναι απαραίτητη και η ύπαρξη της κάρτας αναλήψεών σας.

Πόσοι Έλληνες μετανάστευσαν στη Γερμανία το 2013 - Νούμερα που συγκλονίζουν



Το μεγαλύτερο ποσοστό μετανάστευσης των τελευταίων 20 ετών καταγράφηκε το 2013 στη Γερμανία. Ο αριθμός των μεταναστών αυξήθηκε από τα 1,08 εκατομμύρια το 2012, στα 1,23 εκατομμύρια.
Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, σημαντική αύξηση κατέγραψε το 2013 το κύμα της μετανάστευσης προς τη Γερμανία. Ενώ το 2012 εγκαταστάθηκαν στη χώρα 1,08 εκατομμύρια μετανάστες, το 2013 ο αριθμός τους ανήλθε σε 1,23 εκατομμύρια.

Σήμερα οι πρώτες 50 απολύσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης



Ξεκίνησαν σήμερα οι πρώτες ομαδικές απολύσεις εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Όπως είχε γίνει γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, η ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική, που ως υπεργολάβος έχει προσλάβει το ανθρώπινο δυναμικό, επικαλείται ότι οι εργασίες βρίσκονται σε παύση και αποχωρεί από την κοινοπραξία, ζητώντας την απόλυση 249 ατόμων από τον κατασκευαστικό τομέα. Οι πρώτοι 50 εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά ότι θα τους επιδοθούν σήμερα οι απολύσεις, προκειμένου να τις υπογράψουν.

Δείτε πού ψηφίζετε και πόσους μπορείτε να "σταυρώσετε" - Οι "καραμπόλες" που βγάζουν αυτοδυναμία



Λίγες ώρες πριν την προσφυγή στις κάλπες και τα ερωτήματα αναφορικά με την αυτοδυναμία του πρώτου, το ποιος θα πάρει την τρίτη διερευνητική και με τον συνολικό αριθμό των κομμάτων να εξακολουθούν να μην έχουν απάντηση.
Σε κάθε περίπτωση οι απορίες θα λυθούν από την τελική στάση που θα κρατήσουν οι 9.808.760 ψηφοφόροι που θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 19.733 εκλογικά τμήματα εκ των οποίων τα 574 είναι τμήματα ετεροδημοτών. Να σημειωθεί ότι ως ετεροδημότες, στον τόπο διαμονής τους θα ψηφίσουν μόνον όσοι είχαν υποβάλει τη σχετική αίτηση έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Τι πρέπει να κάνετε εάν σας τσιμπήσει σκορπιός

Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια. 
Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ; Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό... επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης ενόψει των εκλογών

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από αύριο (21.01.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Δείτε και φτιάξτε μόνοι σας συνταγή αλοιφής που γιατρεύει σχεδόν τα πάντα!!


Θα σας δώσω μια συνταγή για μια αλοιφή που κάνει απλά… τα πάντα.
Αν πρέπει να φύγετε σε ένα ερημικό νησί και σας επιτρέπεται να επιλέξετε μόνο μια αλοιφή για να πάρετε μαζί σας, τότε αυτή είναι η ιδανική.

Δείτε τι συμβαίνει όταν πίνετε νερό με μέλι με άδειο στομάχι!


1

Πιθανώς θα γνωρίζετε τα ιατρικά πλεονεκτήματα του μελιού, αλλά έχετε ποτέ ανακαλύψει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού με μέλι; Τι εκπληκτικό γίνετε όμως οταν το μέλι και ..ειδικότερα αν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ το ανακατεύουμε με νερό;και τι ακριβώς γίνεται όταν το πίνουμε και είναι το στομάχι μας άδειο; Οδηγίες για την προετοιμασία του νερού με μέλι Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και ανακατέψτε.

Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ


Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ

Άνοιξε η αυλαία για τις αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των 1000 ευρώ που δικαιούνται φοιτητές που φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους για στέγαση.
Τις αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στις γραμματείες των σχολών τους (ΑΕΙ και ΤΕΙ) έως την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, για να λάβουν το επίδομα στέγασης.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 21-1-2015


Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην...
Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Ποιες δημόσιες υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές στις εκλογές


Ποιες δημόσιες υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές στις εκλογές

Δήμοι, ΚΕΠ αλλά τα γραφεία των αστυνομικών τμημάτων που εκδίδουν ταυτότητες θα λειτουργήσουν κανονικά στις εκλογές και συγκεκριμένα το Σάββατο 09:00 έως 19:00 και την Κυριακή 07:00 έως 19:00.
Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 αντίστοιχα.

Τηλεδιάσκεψη σε 129 σχολεία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Τηλεδιάσκεψη σε 129 σχολεία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Η ενημέρωση θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα σε όλη τη χώρα
H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικής απόφασης των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Παιδείας πραγματοποίησε χθές  με ιδιαίτερη επιτυχία τηλεδιάσκεψη σε 129 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια.

Δωρεάν κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ανέργους θα διαθέσει ο ΟΑΣΘ



Κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα διαθέσει δωρεάν ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε ανέργους. Συγκεκριμένα, οι κάρτες θα δοθούν σε περισσότερους από 130.000 ανθρώπους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
Την διάθεση των καρτών για ανέργους είχε προαναγγείλει από τον Νοέμβριο ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, αλλά τα χρήματα για τη ρύθμιση αυτή δεν είχαν βρεθεί μέχρι προσφάτως.