Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αλέξη τάισε τη γάτα - Η φωτογραφία που κάνει "θραύση" στο διαδίκτυο

simeivma samaras 0Με ένα πολύ χιουμοριστικό τρόπο αποτυπώνουν την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά στο twitter.O πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να φορτώνει στην πλάτη του όλα του τα υπάρχοντα και να αφήνει σημείωμα στον Αλέξη Τσίπρα .Υ.Γ Αλέξη τάισε την γάτα

ΣτΕ: Παγώνουν μέχρι τον Μάρτιο οι μετεγγραφές σε τμήματα του ΕΜΠ και ΑΠΘ


ΣτΕ: Παγώνουν μέχρι τον Μάρτιο οι μετεγγραφές σε τμήματα του ΕΜΠ και ΑΠΘ


Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν ότι η αύξηση των εγγραφών που θα γίνει λόγω των μετεγγραφών είναι ικανή να προκαλέσει δυσλειτουργία των δύο πανεπιστημίων
Παγώνουν προσωρινά με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ οι μετεγγραφέςστην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτοί ορκίζονται με θρησκευτικό όρκο


Αυτοί ορκίζονται με θρησκευτικό όρκο


Σε δυο φάσεις η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
Με θρησκευτικό όρκο, ορκίζονται ως νέα μέλη της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πάνος Καμμένος, η Έλενα Κουντουρά, ο Τέρενς Κουίκ, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Γιάννης Πανούσης,

Αυτά είναι τα 14 εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα της νέας κυβέρνησης


Αυτά είναι τα 14 εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα της νέας κυβέρνησης

Συνολικά 14 είναι τα εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Πέντε από αυτά αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκια υπουργών, 7 αναπληρωτών υπουργών και δύο υφυπουργών.

Πρόκειται για τους:

Δημήτρη Μάρδα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών,

Γιώργο Κατρούγκαλο, Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης,

Η νέα Κυβέρνηση-Όλα τα ονόματα – ΒΙΝΤΕΟ


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Rain And Tears Demis Roussos

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πόνος χαμηλά στο χέρι από τενοντίτιδα στον καρπό. Αιτίες που συμβαίνει, τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης

Οι αιτίες που προκαλούν πόνο στον καρπό, είναι πολλές. Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και οι τενοντίτιδες, είναι οι συχνότερες παθήσεις που έχουν άμεση σχέση με...
την υπέρχρηση ή την “κακή” χρήση στην οποία υποβάλουμε τον καρπό μας. Άλλες φορές, ο πόνος μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας σοβαρότερης πάθησης ή τραυματισμού, κάτι που θα πρέπει να διαπιστωθεί άμεσα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες ... Συνέλληνες δείτε το βίντεο και πείτε όχι στον διχασμό (vid)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwdtj1YFoidYHLvgvvhi-anffkFZr3OcAie7cWuCrimM0N6jAWhghK3uMqC5Y9KGSQYPYyz1YQKKmrwgSGybA-iug3l2pR9rMZzD1qiSIR8nb2ZY4f2w68w7NDwvL-rIAtSRslgGf8Vxo/s400/%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A3+%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%2597%25CE%2593%25CE%25A9%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2597.jpg

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.

Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

Συνέλληνες δείτε το βίντεο και πείτε όχι στον διχασμό...

ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!


Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως οι αθλιότητες Σαμαρά ειναι τα καπρίτσια ενός κακομαθημενου. Μέγα λάθος!
Αυτές οι πράξεις που ντροπιάζουν την αστική παράταξη, είναι μέρος ενος μεθοδευμενου σχεδίου άμυνας. Προσωπικής άμυνας του στενού περιβάλλοντος, που δεν εχει καμμιά σχέση με την παράταξη.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27-1-2015

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με πιο ισχυρά φαινόμενα στη...
Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Σήμερα ορκίζεται η νέα κυβέρνηση


Σήμερα ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση της κυβέρνησής του βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, που από χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου γράφει και σβήνει τα ονόματα του πρώτου του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ έχει συναντήσεις και επαφές και με κορυφαία στελέχη του κόμματός του.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Τι δίνει και τι παίρνει ο Πάνος Καμμένος από τον Αλέξη Τσίπρα - Τα πρώτα βήματα του νέου κυβερνητικού σχήματος



Κυβέρνηση με τέσσερα υπερυπουργεία και έξι μικρά “μαγειρεύουν” στην Κουμουνδούρου, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να συμμετέχουν στη νέα σύνθεση με έναν υπουργό και δύο ή τέσσερις υφυπουργούς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Στόχος το ολιγομελές υπουργικό συμβούλιο, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος συντονισμός, φιλοδοξώντας η νέα κυβέρνηση με τη δυναμική των 162 εδρών ­μαζί με τους ΑΝΕΛ­ να ξεκινήσει το νομοθετικό έργο, με προτεραιότητες τα “έτοιμα” νομοσχέδια.

Tα οφέλη της αγκαλιάς στην υγεία και στην ψυχολογία

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ
Πόσες αγκαλιές κάνατε σήμερα; Το φυσικό άγγιγμα και οι αγκαλιές είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν άνθρωπο, σε κάθε ηλικία και επηρεάζουν τη διάθεση, την ψυχική αλλά και τη σωματική του υγεία.