Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς


Καμμένος: Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς

«Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς», είπε σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, απέναντι στην Ελλάδα, ενώ επισήμανε ότι οι ξένοι «δεν έχουν απέναντί τους τώρα ούτε τον κ.Σαμαρά ούτε τον κ. Βενιζέλο» και πως πλέον η χώρα μας δεν διαπραγματεύεται «στα τέσσερα».

Πετάει έξω από τη Βουλή πρώην Πρωθυπουργούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου

zoi

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κοινοβουλίου προανήγγειλε η νέα Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου – όπως είπε – να εκδημοκρατιστεί, εκσυγχρονιστεί και να επανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία.

ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ» ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (φωτο)


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/f8b10-ce9aceb1cf84cebfcf87ceaecf80ceaccebbceb9cebacf8ccf83cebccebfcf82cf83cf84ceb7cebdcebfcf85cf81ceaccf80ceb5cf81ceb9cebcceadcebdc.jpg?w=552&h=307

Πολλοί λένε ότι το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει για την Ελλάδα ό,τι έγινε και για την Γερμανία που το χρέος της κουρεύτηκε, δηλαδή χαρίστηκε κατά το ήμισυ το 1953 και το υπόλοιπο πάγωσε μέχρι την ένωση των δύο Γερμανιών -στο μόρφωμα που τώρα λουζόμαστε- όπου και πάλι έκαναν την κορόιδα και δεν πλήρωσαν τίποτε.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:Δεσποινὶς διευθυντής


                                      
                                      http://www.efenpress.gr/

Με τον λαό μαζί του ο Α.Τσίπρας έτοιμος για πόλεμο «μέχρι τέλους» κατά της Γερμανίας


ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ ΤΟ 1940 ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ: ΤΟ 72% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ 

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων σχεδόν όλων των κομμάτων εγκρίνει τη στάση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να αντιστέκεται στις αξιώσεις των δανειστών και να μην υποτάσσεται στους εκβιασμούς και στις απειλές των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών.

Επιχείρηση "καθαρά χέρια" στο Πεντάγωνο - Π.Καμμένος: "Ξεσκεπάστε τα πάντα" - Έρχονται Εξεταστικές Επιτροπές

οι Γερμανοί μοίραζαν μίζες για να κερδίζουν συμβόλαια.

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" 
Τη διάλυση της επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις που έφτιαξε η κυβέρνηση των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου και την επανασύσταση της, καθώς επίσης καιτο άνοιγμα όλων των δικαστικών υποθέσεων που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από την Δικαιοσύνη χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει καμία εξ αυτών, ανακοίνωσε η νέα πρόεδρος της ΒουλήςΖωή Κωνσταντοπούλου.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ.. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΧΡΕΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται με χρεοκοπία, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης μετά από μια πενταετή μνημονιακή λεηλασία, ιδού ποιοι έχουν «κατασπαράξει» με τα χρέη τους το ελληνικό δημόσιο, φυσικά με την συνένοχη των μνημονιακών κυβερνήσεων που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ξεζουμίσουν τον ελληνικό λαό αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν όλους αυτούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα γεφύρια της Ηπείρου που αντιστέκονται στη μανία της φύσης...!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα γεφυρια της Ηπειρου που αντιστεκονται στη μανια της φυσης...!
Τα γεφύρια της Ηπείρου: Τα γοητευτικά «κομμάτια» της ιστορίας που στέκουν αγέρωχα στο χρόνο. Τα πέτρινα γεφύρια είναι μοναδικά έργα τέχνης που γεννήθηκαν μέσα από την ανάγκη των ανθρώπων να επικοινωνήσουν. Τότε που δεν υπήρχαν δρόμοι και έπρεπε να διασχίζουν τους υδάτινους δρόμους της Ηπείρου, δηλαδή τα ποτάμια που χώριζαν και ταυτόχρονα ένωναν τα χωριά και τις πόλεις.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ...

Ο Έβρος εκπέμπει SOS καθώς πολλοί οικισμοί έχουν πλημμυρίσει και κάτοικοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν...
τα σπίτια τους. Συγκεκριμένα, δύο οικισμοί εκκενώθηκαν στο νομό Έβρου -οι οικισμοί Λαγυνά και Πόρος, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν.

Οι νέοι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής - Γ' Αντιπρόεδρος η Δ. Χαραλαμπίδου



Με μυστικές ψηφοφορίες που διεξήχθησαν ξεχωριστά χθες το βράδυ εξελέγησαν οι αντιπρόεδροι, κοσμήτορες και γραμματείς της Βουλής.
Στη θέση του Α' Αντιπροέδρου της Βουλής, εξελέγη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, με ψήφους 229 υπέρ, 52 λευκές και 1 άκυρη ψήφο.
Στη θέση του Β' Αντιπροέδρου, εξελέγη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας με ψήφους 235 υπέρ και 47 λευκές.

Για δείτε πόσοι αστυνομικοί φύλαγαν το ΠΑΣΟΚ και τα σχόλια δικά σας...


Μια πρώτη έρευνα που έγινε από την νέα Κυβέρνηση για τον αριθμό των αστυνομικών που...
υπηρετούν στα πολιτικά κόμματα, προσοχή όχι σε πολιτικά πρόσωπα αλλά στα κόμματα, έφερε
και πάλι νικητή και τροπαιοφόρο το ΠΑΣΟΚ!

Έτσι θα γίνει η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας


Έτσι θα γίνει η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας

Κρατικές επενδύσεις και με ιδιωτικά κεφάλαια είναι η φιλοσοφία του νέου μοντέλου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που θα ενταχθεί υπό ένα νέο Ταμείο, μετεξέλιξη του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά με ρόλο όχι να πουλά, παρά να κάνει παραχωρήσεις και να εκδίδει ομόλογα έναντι του μεγάλου ενεργητικού του.
Πρόκειται για ένα μοντέλο διαφορετικής φιλοσοφίας από το σημερινό που, πάντως, έως τώρα δεν βρίσκει σύμφωνους τους δανειστές, αφού τα έσοδα δεν θα κατευθύνονται στην εξυπηρέτηση του χρέους, αλλά στο ασφαλιστικό και σε δημόσιες επενδύσεις.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 7-2-2015

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία και το Ανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας...
περιμένουμε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά. Το πρωί η ορατότητα στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ξεφλούδισε ένα αυγό σε 3’’ – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεφλούδισε ένα αυγό σε 3’’ – ΒΙΝΤΕΟ
Δες έναν πανέξυπνο τρόπο για να ξεφλουδίσεις ένα βραστό αυγό μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, χωρίς καν να το αγγίξεις.
Όπως μας υποδεικνύει ο χρήστης του YouTube, MicahMedia, βάζουμε το αυγό σε ένα ποτήρι με νερό και το ανακινούμε δυνατά.
Προϋπόθεση για να πετύχει το «κόλπο» είναι το αυγό να έχει βράσει καλά και να είναι σφιχτό.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες