Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η κατάρα του να είσαι πάντα το καλό παιδί

https://sciencearchives.files.wordpress.com/2014/12/woman3.jpg?w=521&h=290Δυστυχώς η υπερβολική καλοσύνη σχεδόν ποτέ δεν αποφέρει τα ζητούμενα αποτελέσματα.
Τα «καλά παιδιά», οι ευγενικές αυτές ψυχές που δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν ποτέ κανέναν και είναι πάντα πρόθυμοι και εξυπηρετικοί, παραχωρούν τα προνόμιά τους στους άλλους, δεν λένε όχι και δεν ζητάνε ποτέ τίποτα. Όλοι τους ξέρουμε, όλοι τους αναγνωρίζουμε, όλοι τους συμπαθούμε και όλοι κατά καιρούς πιάνουμε τον εαυτό μας να τους εκμεταλλευόμαστε!

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ


                                                                   


10 τοξικοί τύποι που δεν πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας

http://www.enarmonisi.com/gallery/blog/201/m/iyIoURKAElVhngBw3XHaur57d4WPY1fp-rne6Vd0plEIT829JDm5UwCfKH4ktyPqb.jpgΕίναι κάτι σαν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Tύποι ανθρώπων που όχι απλά δεν έχουν κάτι χρήσιμο να σου προσφέρουν αλλά θα προσπαθήσουν να σε τραβήξουν στο δικό τους νοσηρό επίπεδο. Σίγουρα έχεις και εσύ κάποιους από αυτούς στον κύκλο σου.

Πώς τα χρέη διαλύουν ένα κράτος - Να το διαβάσουν οι αγράμματοι και απαίδευτοι πολιτικοί μας

Το κτίριο που στέγαζε την Επιτροπή Γενικών Δανείων, γνωστή ως Düyun-u Umumiye, στην Κωνσταντινούπολη, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Στο σημερινό μας άρθρο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αναφορά στην κρίση χρέους που αντιμετώπισε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, τα τέλη του 19ου αιώνα και στο πώς αυτή επηρέασε την διάλυσή της, μερικές δεκαετίες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι είναι οι ΜΟΜΑ που ανασυγκροτεί ο Καμμένος! Η ιστορία, η προσφορά τους και ο λόγος που καταργήθηκαν!(PHOTOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι είναι οι ΜΟΜΑ που ανασυγκροτεί ο Καμμένος! Η ιστορία, η προσφορά τους και ο λόγος που καταργήθηκαν!(PHOTOS)Τι ακριβώς είναι οι Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως, που δήλωσε ότι ανασυγκροτεί ο Πάνος Καμμένος. Ποια η προσφορά τους και γιατί καταργήθηκαν.
«Μετά από τις τεράστιες καταστροφές στις διάφορες υποδομές της που υπέστη η χώρα κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου αλλά και του εμφυλίου πολέμου (1946-1949), το 1957 κλήθηκαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της.

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ…

Κλασικές ατάκες της Ελληνίδας μάνας…

Κλασικές ατάκες της Ελληνίδας μάνας…
Μάνα είναι μόνο μια! Ας τις έχουμε γερές και δυνατές και ας γκρινιάζουν.
1. Μην βγεις έτσι πάρε μια ζακέτα.
2. Φάε τίποτα. Πετσί και κόκκαλο έχεις μείνει.
3. Βάλε κάλτσες, πάλι ξυπόλητος είσαι;

Ναυπακτία: Κουνάβι "έκλεβε" το λάδι από καντήλι τάφου! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο άγνωστος κλέφτης που "χτυπούσε" καθημερινά σε συγκεκριμένο τάφο σε κοιμητήριο της Ναυπακτίας, αρπάζοντας το λάδι, δεν ήταν άλλος από ένα... κουνάβι! Συγγενείς του νεκρο αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τοποθέτησαν κάμερα στο σημείο, για να αποκαλύψουν τον κλέφτη. Δεν ήταν άλλος από ένα κουνάβι. Δείτε το βίντεο το nafpaktianews:

Πώς να αφαιρέσετε εύκολα τα φυτοφάρμακα από τα φρούτα και τα λαχανικά σας

pesticidesΣύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας σε 48 φρούτα και λαχανικά , το 65% των δειγμάτων βρέθηκαν θετικά σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Είναι γνωστό ότι τα φυτοφάρμακα έχουν συνδεθεί με αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά και μπορούν να ενεργούν ως καρκινογόνα ή να θέσουν εκτός λειτουργίας το ενδοκρινικό σύστημα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 8-2-2015

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο Αιγαίο με εντονότερα φαινόμενα μετά το μεσημέρι
περιμένουμε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας,

Σας ενημέρωσαν γι αυτό κ. Καμμένε;











Γνωρίζετε ότι η Σαλαμίνα (Αμφιάλη) είναι...παραμεθόριος ζώνη;
Κουφό, θεόκουφο, αλλά είναι αλήθεια!
Γιατί χαρακτηρίστηκε παραμεθόριος περιοχή;
Μα φυσικά, για να υπηρετούν εκεί τα παιδιά των βουλευτών , υπουργών και βολεμένων του "δημοκρατικού" (μέχρι πρότινος) καθεστώτος!

ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ 3.700.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...

Το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε αποφασίσει ...
τη διάθεση του ποσού των 3.700.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά μετά από αίτημα της περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Χαμός από νέο ιό στο facebook: Προσοχή στη σελίδα σας – Δείτε τι συμβαίνει




Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες του facebook καθώς τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του ένας νέος ιός. Συγκεκριμένα, στο timeline των χρηστών εμφανίζεται κάποιος από τους “φίλους” να έχει αναρτήσει ένα link σαν αυτό που εμφανίζεται στην παρακάτω φωτογραφία. Στην πραγματικότητα όμως αυτός ο σύνδεσμος είναι κακόβουλο λογισμικό.

«Μου είναι αδύνατο να ονειρευτώ την Ευρώπη από εδώ και στο εξής…» (Συγκλονίζει η έκθεση της 15χρονης μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου, Λυδίας Ζήκου)



«Ζω σε μια χώρα γεμάτη φωνές, γεμάτη φασαρία, συνάφεια και βαβούρα. Όμως η πιο δυνατή φωνή ελπίδας και αλλαγής, ακούγεται τόσο σιγανά που μετά βίας την αντιλαμβανόμαστε. Ζεις ελεύθερος, εξουσιαζόμενος και ο εξουσιαστής σου δεν εμφανίζεται ποτέ μπροστά σου. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογηθεί, δεν μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια. Η απάντηση στο ερώτημά σου, είναι το συμφέρον.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες