Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κοινά ναυτικά γυμνάσια ΠΝ και κινεζικού Ναυτικού στο Αιγαίο - Η φρεγάτα «Κανάρης» και η κινεζική “Yun Cheng” σε ασκήσεις υψηλής ακρίβειας


Η ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΉ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σε νέα επίπεδα κινείται πλέον η συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας η οποία επισημοποιήθηκε και με την πρώτη παρουσία Έλληνα πρωθυπουργού σε κινεζικό πολεμικό σκάφος την περασμένη Πέμπτη.

''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ''...




Εστιάζοντας στην κίνηση του «μαύρου» χρήματος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας τόνισε ...
πως η τεχνογνωσία για την καταπολέμηση των «μαύρων» ροών ήδη υπάρχει στη χώρα μας.

Το πρώτο μεγάλο big deal για την αμυντική βιομηχανία: Ο Π.Καμμένος "έκλεισε" τα Mirage 2000-9 των ΗΑΕ



ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΑΒ 

Συμφωνία για την επισκευή και συντήρηση από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-9 της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκλεισε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην έκθεση ΙDEX 2015 στο Αμπου Ντάμπι.

Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας



Το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους όλους τους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης της Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε τρεις (3) φάσεις, με τελική δοκιμασία την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 (Γ΄ φάση).
Στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν την αξία της ελληνικής γλώσσας, να εκτιμήσουν τη μοναδικότητά της και να κατανοήσουν τον σημαντικότατο ρόλο της γραμματικής στην ορθογραφία.

Η μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή ξεκίνησε - Δέσμευσαν 404 εκατ. ευρώ από 17 μεγαλοκαταθέτες!



Ο πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής έχει ξεκινήσει και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν να μπουν στο "ραντάρ" των αρχών 50 μεγαλοκαταθέτες που ελέγχονται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με το Έθνος, 17 εξ' αυτών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν ποσά εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς τους, έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου.

Παραίτηση υπέγραψαν όλοι οι υπάλληλοι της γραμμής 13888 του ΟΤΕ - Τι λένε για τις συνθήκες εργασίας



Να υπογράψουν παραίτηση εξαναγκάστηκαν όλοι οι υπάλληλοι τηλεφωνικής υποστήριξης του 13888 του ομίλου ΟΤΕ την περασμένη εβδομάδα από την διοίκηση του ομίλου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως εργάζονται για λογαριασμό θυγατρικών του ΟΤΕ και καλούνται να υπογράφουν συμβάσεις που δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και σε όσα δικαιούνται από το νόμο.

Η TAINIA ΜΑΣ: Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ


                                
                               http://www.efenpress.gr/

Τα 6 λάθη που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε το ψυγείο


Τα 6 λάθη που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε το ψυγείο

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το ψυγείο δεν χρειάζεται καθόλου γνώση για να κάνει σωστή χρήση. Δυστυχώς κάνουν λάθος, αφού είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε ορισμένα λάθη που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας τόσο σε εσάς όσο και στην οικογένειά σας.

Στον αέρα πάνω από 500.000 σπίτια

spitiaΠάνω από 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αττική και εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να χάσουν τον ύπνο τους μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς το υπουργείο Οικονομικών έχει αρχίσει ήδη να αποστέλλει ειδοποιητήρια με τα οποία τους γνωστοποιεί ότι διεκδικεί τα σπίτια τους.
Το κράτος διεκδικεί εκτάσεις σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα που κάποτε- ακόμη και 100 χρόνια πριν- ήταν χαρακτηρισμένες ως δασικές και σε πολλές περιπτώσεις θέτει ακόμη θέμα τίτλων και χρησικτησίας, όπως γράφουν σήμερα «Τα Νέα».

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ....

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη πετρελαίου. Ούτε γνωρίζω πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

Ομως, κάποιος μας λέει ψέμματα. Είτε ο πρωθυπουργός, είτε όλοι οι επιστήμονες εδαφοτεχνικοί του ΙΓΜΕ και των Ελληνικών πανεπιστημίων. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ζητά τη δίωξη όλων αυτών (δεν είναι δυνατόν αυτός να ζητά από τον Ελληνικό λαό να κάνει τέτοιες θυσίες και να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα του κόσμου) απαντά στο ερώτημα ποιος είναι ο ψεύτης.

50 ερωτήσεις που παραμένουν αναπάντητες





  1. Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;
  2. Σε ποια ακριβώς περιοχή του ουράνιου θόλου βρίσκεται το σφοντύλι;
  3. Ποιός και πότε ενημέρωσε τον Ταρζάν ότι τον λένε έτσι;
  4. Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 22-2-2015

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά...
καθώς επίσης και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονία και πιθανόν της Ηπείρου περιμένουμε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και την Ήπειρο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Γι αυτό οι νέοι υπουργοί της Ελλάδος δεν φορούν γραβάτες!!!

                        

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων:




«Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου» (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα

Το τραγούδι αποτυπώνει ανάγλυφα τη δόλια στάση των «συμμάχων» κατά της Ελλάδας.
Για μια ακόμα φορά στην Ιστορία φάνηκε περίτρανα πως όλοι αυτοί οι ξένοι είναι όλο υποσχέσεις και μάθανε μόνο να παίρνουν και όχι να δίνουν.

Ο Τσώρτσιλ, μετά τις απίστευτες νίκες του περήφανου Ελληνικού Στρατού στον ελληνο-ιταλικό πόλεμο, έλεγε από το Λονδίνο: