Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παιδιά στη Ζάμπια βλέπουν για πρώτη φορά καθαρό νερό. Οι αντιδράσεις τους είναι συγκλονιστικές!

dinfo.gr - Παιδιά στη Ζάμπια βλέπουν για πρώτη φορά καθαρό νερό. Οι αντιδράσεις τους είναι συγκλονιστικές!Φανταστείτε να είστε παιδί και κάθε μέρα πριν το σχολείο να πρέπει  να διανύετε μια απόσταση δύο μιλίων για να προμηθεύετε με πόσιμο νερό την οικογένειά σας! Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, τα περισσότερα παιδιά στη Ζάμπια το κάνουν μέχρι και τρεις φορές την ημέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''

Έχουμε προκαλέσει τη θλίψη του Θεού με τη διαρκή αμετανοησία μας. Ας μην προκαλέσουμε και την οργή του με την παραλαβή της Κάρτας του Πολίτη. Η θερμή προαίρεση των Ορθοδόξων Χριστιανών κατά της παραλαβής της κάρτας θα είναι σωτήριος…!

Οι πατριωτικές κινήσεις της κυβερνήσεως υπέρ της ελάφρυνσης των βαρών για τα φτωχά νοικοκυριά και για την αξιοπρέπεια του λαού και της πατρίδας μόνο, αφαιρούν από την πατρίδα το ουράνιο πνευματικό μέγεθός της, το οποίο προσβάλει το πρώτο υποστατικό Πρόσωπο,

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΑΜΠΡΕ...ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΥΛΟΝΙΤΗΣ


                                
                                http://www.efenpress.gr/

Ο Λιθοξόος: Ένα διαχρονικό αριστούργημα που αξίζει να διαβάσετε!

http://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2014/02/logo-underc-612x382.jpgΜια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας λιθοξόος που παραπονιόταν διαρκώς για τη ζωή του. Μια μέρα, πηγαίνοντας στο σπίτι ενός πλούσιου εμπόρου για να πουλήσει ένα αγαλματίδιο που είχε φτιάξει, παρατήρησε με ζήλεια τη χλιδή μέσα στην οποία ζούσε ο έμπορος και ελεεινολογώντας τον εαυτό του, ευχήθηκε να γίνει σαν αυτόν.

Ερχεται η κάρτα του πολίτη -Πώς θα είναι, ποια στοιχεία θα περιλαμβάνει και πού θα χρησιμοποιείται

Ερχεται η κάρτα του πολίτη -Πώς θα είναι, ποια στοιχεία θα περιλαμβάνει και πού θα χρησιμοποιείται
Ένα από τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup, είναι η και η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Το εν λόγω μέτρο βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης.

Εκδηλώσεις Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης
Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στον Κινηματογράφο "Άστρον" (Χρυσ.Σμύρνης και Κομνηνών, Μενεμένη).

Αυτό είναι το σχέδιο του δήμου Θεσσαλονίκης για το θαλάσσιο μέτωπο


Αυτό είναι το σχέδιο του δήμου Θεσσαλονίκης για το θαλάσσιο μέτωπο


Προβλέπονται αναπλάσεις, μαρίνες σκαφών αναψυχής, πεζοδρομήσεις και θαλάσσια συγκοινωνία. Οι στόχοι για Νέα Παραλία, Ποσειδώνιο και λιμάνι. Όλο το σχέδιο του δήμου για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης στη Voria.gr
της Κάτιας Γερακαρίτου
Το νέο στρατηγικό του σχεδιασμό για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου καταστρώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιδιώκει να έχει ρόλο διαχειριστή.

Θύελλα για τις καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό


Θύελλα για τις καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό


Λίστα με τους 38 πολιτικούς που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό. Πολιτική θύελλα για την αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη
Πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές, είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες.

Μόνο ένας Έλληνας θα το σκεφτόταν αυτό – Πήγε να πάρει δάνειο και…


Ένας Έλληνας µπαίνει σε µια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εßδοµάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.

Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη για τον Γκ.Χαρδούβελη! - "Έβγαλε αδήλωτα χρήματα στο εξωτερικό"


ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ

Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς φέρεται να έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό που δεν είχαν δηλωθεί.
Συγκεκριμένα, «o πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη».

Το φαρμακείο του Θεού......


                                   

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 8-3-2015

Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και τα βόρεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή. Τα φαινόμενα, τα οποία αρχικά στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός:Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία αρχικά στην ανατολική Μακεδονί και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα βαθμιαία θα εξασφαθενήσουν στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η διαφορετική πλευρά της Κρήτης – Μαγικές εικόνες από ένα ιδιαίτερο νησί


Σε ένα πανέμορφο βίντεο, μέσα σε μόλις 3 λεπτά, παρουσιάζεται η πανέμορφη πλευρά της Κρήτης.    Το χαρακτηριστικό παρουσιαστικό των κατοίκων της, τα παραδοσιακά της καλούδια, η φημισμένη της ρακί και τα γραφικά της τοπία.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Επίκαιρη η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας - ΦΩΤΟ

Επίκαιρη η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας - ΦΩΤΟ
Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.