Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δίκη Παπακωνσταντίνου: Σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί το περιεχόμενο του CD της λίστας Λαγκάρντ..


  • Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε κατά την σημερινή συνεδρίαση να προβληθεί  σε γιγαντοοθόνη το περιεχόμενο του επίμαχου CD και το περιεχόμενο από το στικάκι που ήταν αντίγραφο.
Η προβολή θα γίνει από το... «εγκληματικό αντίγραφο», όπως λέγεται από το τεχνικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Η TAINIA MAΣ: Νύχτα Γάμου.

Π. KAMMENOΣ : ΧΩΡΙΣ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνάντησή... 
του με στρατιωτικούς συντάκτες.
Στη συνάντηση, ήταν παρόντες επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος και ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας. Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε, ότι για την απάλειψη της υπερυψωμένης εξέδρας των επισήμων συνεννοήθηκε με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη


Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Aπό την Τρίτη 15 Απριλίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά
To ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Ο ΕΣΘ διευκρινίζει ότι όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαίων, 5 Απριλίου, βάσει του Νόμου 4177/2013.

Ολική Διαγραφή από το Internet - Πώς να Εξαφανιστώ


ολική διαγραφή από το internet - πώς να εξαφανιστώ

Συγγραφέας: Άγγελος Κυρίτσης.

Σε ένα κόσμο δικτυωμένο όλο το 24ωρο, με τόσα κοινωνικά δίκτυα και διαφορετικούς λογαριασμούς, η ολική ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το Internet είναι δύσκολη... αλλά όχι αδύνατη. Στον οδηγό αυτό θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται κάποιος για να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα την κύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία της νέας Τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS , δημιουργώντας έτσι έναν εναλλακτικό δρόμο χρηματοδότησης για την Ελλάδα λίγο πριν το Eurogroup στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την ισοπέδωση της χώρας.

Guardian: Η Θεσσαλονίκη στις 10 πόλεις για εναλλακτικές μικρές αποδράσεις




Η Βρετανική εφημερίδα Guardian κάλεσε τους αναγνώστες της να αναδείξουν τους αγαπημένους τους εναλλακτικούς City break προορισμούς στην Ευρώπη και πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν κι έστειλαν τις δικές τους προτάσεις. Στη λίστα που δημοσιεύτηκε σήμερα στη διαδικτυακή της έκδοση, συμπεριλαμβάνεται και η Θεσσαλονίκη, το κείμενο για την οποία συνοδεύεται από φωτογραφία καφέ- μπαρ στην παλιά παραλία της πόλης.

Όλα τα "κόλπα" του πληκτρολογίου

Όλα τα κόλπα του πληκτρολογίου


Οι συντομεύσεις του πληκτρολογίου σας επιτρέπουν να μη χρησιμοποιείτε το ποντίκι και σας βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου.
Δείτε όλα τα "κόλπα" του πληκτρολογίου

Lyndon LaRouche: "Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα – Το χρέος είναι τεχνητό"

Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.
«Το Ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».

Η ίδρυση του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού της Ελλάδας




Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε το εξωτερικό του στούντιο, που ήταν στην κυριολεξία μια παράγκα. Εμπρός στην είσοδο είναι ο Χ. Τσιγγιρίδης (κέντρο) με μερικούς συνεργάτες του.


Τo 1926, μέσα στον χώρο της ΔΕΘ, o Χρίστος Τσιγγιρίδης στήνει τον πομπό του, ισχύος 400 Watt περίπου. Τον λειτουργεί μόνον κατά την διάρκεια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο. Ο Πρώτος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι πλέον γεγονός... Ξεκινάει τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 1926, οπότε και είχε μόνο δύο ακροατές. Ο ένας ήταν στην περιοχή της πλατείας Ιπποδρομίου και ο άλλος σε ένα αγγλικό καράβι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ας μη ξεχνούμε ότι ένας ραδιοφωνικός δέκτης την εποχή εκείνη κόστιζε όσο μια μικρή περιουσία, όμως πολύ σύντομα οι δέκτες χιλιαπλασιάστηκαν.

Κοτζιάς: Η Γερμανία κέρδισε 80 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση


Κοτζιάς: Η Γερμανία κέρδισε 80 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση

«Η Γερμανία, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, κέρδισε περί τα 80 δισ. ευρώ από την ελληνική οικονομική κρίση. Πρέπει να μιλούμε με αριθμούς, και όχι η μία πλευρά να θέλει να δασκαλέψει την άλλη με ψευτοηθικιστικές τοποθετήσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF, στη Ρίγα της Λετονίας, το περασμένο Σάββατο 7 Μαρτίου.

ΚΙΝΑ (PPS)

Στο εδώλιο για τη Siemens Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Τσουκάτος κι άλλοι 61

Στο εδώλιο για τη Siemens Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Τσουκάτος κι άλλοι 61
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπονται σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αποκάλυψη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, 64 κατηγορούμενοι, προκειμένου να δικαστούν για τη σύμβαση 8002 που αφορούσε την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 10-3-2015

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Τρίτη στα δυτικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: