Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Ορκίστηκε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Την έναρξη της συνεδρίασης κήρυξε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος ανέγνωσε την προσφώνηση που είχε κάνει η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και την αντιφώνηση του εκλεγέντος Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αμέσως μετά την αναγγελία της εκλογής του από την παρούσα Βουλή, δηλαδή στις 18 Φεβρουαρίου 2015.

Γνωρίστε την Ομάδα Σκύλων της ΕΛΑΣ σε ένα εντυπωσιακό VIDEO

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Ομάδα ιδρύθηκε το 1986 με 6 σκύλους ναρκωτικών και έδρα την Αθήνα.
Σήμερα η Υπηρεσία αριθμεί 188 αστυνομικούς σκύλους, με ράτσες όπως Γερμανικά ποιμενικά, retriever Golden ή Labrador και Μαλινουά (Βέλγικα Ποιμενικά). Εδρεύει στην Αθήνα, όπου κατανέμονται 71 σκύλοι, ενώ άλλοι 25 υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι στις πρωτεύουσες νομών ανά την Ελλάδα σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

ΜΠΡΑΒΟ!-Ποιόν θα τιμήσει ο Καμμένος;

kammenos yethaΣε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης πρόκειται να τιμήσει ο Υπουργός Πάνος Καμμένος τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος βρήκε σημαντικό χρηματικό ποσόν έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ύψους 3.000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε αμέσως στις αστυνομικές αρχές.

Μόνο αυτοί να πλήρωναν..-18 μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε 58 δισ. ευρώ! [Βίντεο]

13.ofeiles
Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρώην Οικονομικός ΕισαγγελέαςΣπύρος Μουζακίτης.
Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ,ο κ. Μουζακίτης είπε ότι 18μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στο δήμοσιο 58 δισ. ευρώ. "18 ή 20 οφειλέτες είχαν οφειλές αξίας 58 δισ ευρώ" ανέφερε χαρακτηριστικά

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου που διαθέτει δική του ζούγκλα και ποτάμι [εικόνες,βίντεο]

Πολλά  είναι τα σπηλαιώδη βουνά της Ασίας, αλλά το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου παρέμεινε για αιώνες καλά κρυμμένο μακριά από τα μάτια του κόσμου στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου «Phong Nha Ke Bang», στο Βιετνάμ. 

H TAIΝΙΑ ΜΑΣ: Ο Αισιόδοξος

"Οι 25 λόγοι, για τους οποίους δεν πρέπει να επισκεφθείτε την Ελλάδα"...


...ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΠΟΥ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 



Τρίγωνα Πανοράματος Ελενίδη, μια μικρή ιστορία της Θεσσαλονίκης


Πως ξεκίνησαν, οι συνθήκες στην πόλη, στο Πανόραμα, στη ζωή των προσφύγων.
Για τους Θεσσαλονικιούς, ο Ελενίδης δεν πουλάει τρίγωνα, πουλάει τετράγωνα. «Είναι τόσο νόστιμα που ..
τα τρως δυο- δυο», λένε. Όλα τα τρίγωνα Θεσσαλονίκης είναι παραλλαγές των αυθεντικών τριγώνων Ελενίδη. Ο γαλατάς που δημιούργησε το γλυκό το οποίο έγινε σήμα κατατεθέν της πόλης, ετών 80 σήμερα, μας μιλάει …γλυκά!

Αυστραλία: Αναπαρέστησαν τη δίκη του Σωκράτη και τον αθώωσαν


1

Στο Ελληνικό Μουσείο Μελβούρνης, έγινε για πρώτη φορά στην Αυστραλία, η επανάληψη της δίκης του Σωκράτη και μάλιστα από διακεκριμένους νομικούς.
Στην αναπαράσταση της δίκης του Σωκράτη στο Ελληνικό Μουσείο, οι διακεκριμένοι νομικοί της Αυστραλίας Julian Burnside, Νίκος Πάπας, Ronald Merkel, Elizabeth King, οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βικτώριας,

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ! Μία απίστευτη σπιτική συνταγή για να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας.

1Υπάρχουν μερικά «κατοικίδια» που ενώ τα συναντάει κανείς σχεδόν σε κάθε σπίτι, θεωρούνται ανεπιθύμητα από τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους των σπιτιών και όχι άδικα.

7 ψέματα για τις λάμπες εξοικονόμησης ενεργειας

1. Ολοι οι λαμπτήρες χαμηλής ενέργειας είναι το ίδιο
Στην αγορά, υπάρχουν πλέον πολλών ειδών λάμπες χαμηλής κατανάλωσης που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη φωτισμού εκτός από τα σποτ. Ομως είναι καλύτερα να προτιμάμε τις επώνυμες λάμπες γιατί έχουν καλύτερη τεχνολογία και άρα καλύτερη απόδοση. Επίσης, επειδή υπάρχει συχνά ένα πρόβλημα στην απόδοση των χρωμάτων με τις λάμπες χαμηλής ενέργειας, πρέπει να κοιτάμε πάνω στις συσκευασίες το δείκτη χρωματικής απόδοσης του λαμπτήρα.

Κυνηγώντας την απόδειξη από την τυρόπιτα μπορούμε να ξεχάσουμε τις 57 φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών

http://ekdohi.gr/wp-content/uploads/2015/03/%CF%84%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1.jpgΙστορικό ήταν το «κίνημα αποδείξεων» που εξαπέλυσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο πρωτομάστορας της οικονομικής χρεοκοπίας, πρωτεργάτης του μνημονίου και παραχαράκτης της λίστας Λαγκάρντ, είχε βρει στο πρόσωπο του φοροδιαφεύγοντα υδραυλικού τον ένοχο για τα δεινά του νεοελληνικού κράτους.

Ισοκράτης(PPS)


                                   
                                   ισοκρατης(ελλάδα) from gemathaiou

Οι 174 έλληνες βουλευτές που έβγαλαν τα λεφτά τους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ. 
(Παπαδημούλης ο γνωστός και μη εξαιρετέος)

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,00 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 MARFIN

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 13-3-2015



Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα στα κεντρικά και τα νοτιά με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή