Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ME ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ











Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!
Αν μη τι άλλο, σήμερα μέσα από τη δήλωση του Χαρδούβελη στηνRealnews επιβεβαιώνεται με ποιούς άσχετους κυβερνούσε ο Σαμαράς και για ποιον λόγο θα τον ξαναμαυρίσουν οι ψηφοφόροι. Ο πολυσυζητημένος για τις γνώσεις του στην Οικονομία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! Ποιοι και πόσοι Έλληνες πολίτες θα βρουν σήμερα περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό!


14XRIMATA


Δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις στην τράπεζα και να ανακαλύπτεις ότι ο λογαριασμός σου δεν είναι τόσο... slim όσο πίστευες. Σήμερα λοιπόν είναι η τυχερή μέρα για αρκετούς ανάμεσά μας, καθώς... λεφτά υπάρχουν και θα μπουν στους λογαριασμούς αυτών που τα δικαιούνται
Πιο συγκεκριμένα, εντός της ημέρας αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης

Πως θα καταλάβετε αν το παιδί είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού



Σχολικός εκφοβισμός είναι η ψυχολογική και η σωματική βία από τον μαθητή-θύτη στον μαθητή-θύμα.
Η επιβολή δύναμης και εξουσίας αποτελούν στόχο του εκφοβισμού, ο οποίος περιλαμβάνει τη χρήση υποτιμητικών φράσεων και ονομάτων, τον αποκλεισμό από τις ομάδες, τον εξευτελισμό μπροστά σε άλλους, τη χρήση απειλών, τον ξυλοδαρμό ή την απειλή, τον εξαναγκασμό σε ανεπιθύμητες για το ίδιο πράξεις κ.ά.

Eurostat: Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά -Πόσοι θα είμαστε μέχρι το 2080 [χάρτης]

Eurostat: Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά -Πόσοι θα είμαστε μέχρι το 2080  [χάρτης]
 Είμαστε έθνος ανάδερφο ή απλώς έθνος που συρρικνώνεται; Αν το πρώτο εξάγεται ως συμπέρασμα, το δεύτερο είναι μια εκτίμηση που αν επαληθευτεί, τότε η Ελλάδα σε προβολή 70 χρόνων από τώρα, θα είναι μικρότερη σε πληθυσμό.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ - ΒΕΓΓΟΣ


                                     
                                     http://www.efenpress.gr/

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!


Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα . Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Πως έβριζαν οι αρχαίοι!


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εξοστρακισμου

Γιατί ναι, και οι Αρχαίοι Έλληνες έβριζαν. Και έβριζαν με ιδιαίτερη λεξιπλαστική ικανότητα.

ΑΒΡΟΒΑΤΗΣ: θηλυπρεπής άνδρας με γυναικείο βάδισμα [αβροβάτης = αβρός(τρυφερός) + βαίνω (προχωρώ, εισέρχομαι)

ΑΝΑΣΕΙΣΙΦΑΛΛΟΣ: φιλήδονη γυναίκα που πιάνει και κουνάει τον φαλλό [ανασεισίφαλλος = ανασείω + φαλλός]

ΒΔΕΩ: πέρδομαι [βδέω = βρωμάω]

ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… Δες το VIDEO και μάθε γρήγορα και εύκολα να γράφεις με… ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

1Δείτε στο video με ποιον τρόπο μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να συντάσσει κείμενα στο pc ή το laptop, σε πολύ σύντομο χρόνο.
Ο δρόμος προς το…τυφλό σύστημα γραφής είναι στρωμένος με πλήκτρα και εσείς χρειάζεται να μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς λάθη, ώσπου να καταφέρετε τελικά, να μην κοιτάζετε καθόλου το πληκτρολόγιο, αν θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο τον χρόνο σύνταξης ενός κειμένου.

Nα, γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε το γάλα και τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου

Όταν πρόκειται για την ποιότητα και τη φρεσκάδα, τα αυγά και
το γάλα είναι τόσο ευάλωτα στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Και αυτό είναι το πρόβλημα με την αποθήκευση τους στην πόρτα του ψυγείου.
Η θερμοκρασία εκεί είναι πιο ζεστή και έχει την τάση να κυμαίνεται περισσότερο από ό, τι άλλες περιοχές του ψυγείου, ειδικά όταν ανοίγει η πόρτα.

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα στο Βερολίνο (βίντεο)

Διαδήλωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα στο Βερολίνο (βίντεο)
Εκατοντάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στην πορεία αλληλεγγύης στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα.
Στη διαδήλωση στο Βερολίνο συμμετείχαν συνδικάτα και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Ισπανικού Podemos.
Οι συμμετέχοντες κρατούσαν πανό που έγραφαν «Τίνος είναι το φταίξιμο» και «Πολεμήστε τους εγκληματίες των ευρωπαϊκών τραπεζών».

Ανίατο το “φακελάκι” στην υγεία


Ανίατο το “φακελάκι” στην υγεία

Ένας στους τρεις Έλληνες δίνει «φακελάκι» για περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία. Τα ποσοστά κυμαίνονται από 200 ευρώ για έναν φυσιολογικό τοκετό ή μία απλή οφθαλμολογική επέμβαση έως και πάνω από 5.000 ευρώ για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις. Το 55,2% των χρημάτων που πληρώνουν οι ασθενείς από την τσέπη τους σε δημόσια μονάδα Υγείας δεν συνοδεύεται από απόδειξη.

8 τρόποι για να διαπιστώσετε αν το μέλι σας είναι φυσικό


Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε μέλι σχεδόν από παντού, οι πωλητές χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους προκειμένου να πωλούν είδη μελιού που δεν είναι 100% φυσικά. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα μάθετε πώς να ξεχωρίζετε αν το μέλι που αγοράσατε είναι φυσικό ή όχι.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 15-3-2015



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χωράς. Βόρειοι άνεμοι στο αιγαίο από το απόγευμα 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ποτέ Ξανά: Πορεία Μνήμης σημερα στη Θεσσαλονίκη για τα θύματα του Ολοκαυτώματος



Σιωπηρή πορεία Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς συμπληρώνονται 72 χρόνια από την αναχώρηση του πρωτου συρμού του θανάτου από την πολη για το Άουσβιτς. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11.00 και η πορεία θα ξεκινήσει στις 11.30.