Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γιατί θα κατέβω στην πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις 28/3 στη Θεσσαλονίκη/βίντεο


Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: "Εν ονόματι του νόμου"


                   
                   http://www.efenpress.gr/

Οι Γερμανοί προκαλούν! "Πληρώσαμε αποζημιώσεις βάζοντας την Ελλάδα στην Ευρώπη"!

Efenpress: Αφού οι ίδιοι οι Γερμανοί, με τη φωτογραφία αυτή, κατατάσσουν
την κ. Μέρκελ στους Γερμανούς Ναζί κατακτητές, εμείς τι άλλο να προσθέ-
σουμε;

Οι Γερμανοί μέσω των ΜΜΕ τους “παίζουν” με τις σκληρές ιστορικές μνήμες αλλά ταυτόχρονα εκφράζουν και μια αγωνία για το θέμα που κατόρθωσαν μόνοι τους να “αναστήσουν” . Ταυτόχρονα με τον σχεδόν πανευρωπαϊκό “αντιγερμανισμό” που αναπτύσσεται ταχύτητα με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του Βερολίνου.

Το Spiegel λοιπόν κυκλοφορεί με το εξώφυλλο που βλέπετε στη φωτογραφία. 

ENA EKΠΛHKTIKO KEIMENO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...!

https://ipontikopagida.files.wordpress.com/2011/02/pontikopagida.jpgΈνα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο. Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; αναρωτήθηκε...

Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δε φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρώνα να για να ανακοινώσει το φοβερό νέο!

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ" Π.Καμμένος: "Η ΝΤΠ θέλει να καταργηθούν τα έθνη και να ισοπεδωθούν τα πάντα"

Την επιδιωκόμενη καταστροφή των Εθνών από το υπερεθνικό πλανητικό και ολοκληρωτικό μόρφωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της "υποστολής σημαιών" και της λήθης της Ιστορίας κατήγγειλε σήμερα από τα Καλάβρυτα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,πρόεδρος των ΑΝΕΛ,και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.

Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις των ....αινιγμάτων, χωρίς να κλέψετε;

http://ingossip.gr/sites/default/files/styles/front-image/public/field/image/erotimatiko6003_8326871902.jpg?itok=h2DwzKrrΣας προκαλούμε νασπαζοκεφαλιάσετε με οκτώ απλούς αλλά «ξύπνιους» γρίφους, που ακονίζουν το μυαλό και το κρατούν σε εγρήγορση..
Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις των ....αινιγμάτων, χωρίς να κλέψετε;
Ακολουθούν οκτώ γρίφοι που χρειάζονται σκέψη –από λίγη έως πολύ- και σύντομα αινίγματα, με τα οποία, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση, περνά ευχάριστα η ώρα.

Βίντεο ΣΟΚ: Μας σερβίρουν ψεύτικο κρέας!

1Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται αναλυτικά η διαδικασία παρασκευής του φιλέτου κρέατος μέχρι την ώρα που θα έρθει στο τραπέζι μας. Το κρέας τυλίγεται σε ειδική ζελατίνα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια οι ειδικοί το κόβουν σε κομμάτια.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ! !






 Είναι δυνατόν να τα ξεχνάς αυτά ΈΛΛΗΝΑ ????

Το άλλο με το γάιδαρο το ξέρετε;

1Ο Billy , πήγε στο Τέξας και αγόρασε από έναν αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.
Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την άλλη μέρα.Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε:«Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε» .Ο Billy απάντησε: «Δεν πειράζει. Δώσε μου τα λεφτά μου πίσω» .Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει» .Ο Billy είπε:

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπογραφή ΣΗΜΙΤΗ!!! Καλούμαστε να πληρώσουμε 13 δισ. τόκους!!! Γιατί οι… εταίροι έκαναν τα στραβά μάτια;;;

http://anatropionline.gr/wp-content/uploads/2015/03/simitis-2_0-600x330.jpg

13 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που έστησε ο Κώστας Σημίτης, συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001, προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη.

Ελληνες με πολλά εκατομμύρια στην Ελβετία -Νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι και εφοπλιστές

Ελληνες με πολλά εκατομμύρια στην Ελβετία -Νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι και εφοπλιστές
Από νοικοκυρές και δημόσιους υπαλλήλους, μέχρι εφοπλιστές και βιομηχάνους περιλαμβάνει η λίστα με τις μεγαλύτερες ελληνικές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.
Από την έρευνα της εφημερίδας «Τα Νέα», στα στοιχεία των 2.148 πελατών με ελληνικό ενδιαφέρον των ελβετικών τραπεζών, προκύπτει ότι κατά κύριο λόγο αυτοί ανήκουν σε 28 βασικές ομάδες.

Γιατί ξαφνικά έχουμε όλοι μυωπία;


  • Yπολογίζεται ότι μέχρι το 2020, θα πάσχουν από μυωπία πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη μας!
Μήπως έχεις παρατηρήσει τελευταία ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι φοράνε γυαλιά; Κι όμως, το..... «φαινόμενο» δεν αποτελεί άλλη μια μόδα που επιβλήθηκε από τους hipsters του ντουνιά αλλά οφείλεται στο ότι όντως, ολο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα οράσεως και ειδικότερα δυσκολεύονται να δουν μακριά.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ένας τουριστικός οδηγός στο τηλέφωνό σας από το ΑΠΘ


Ένας τουριστικός οδηγός στο τηλέφωνό σας από το ΑΠΘ


«Πού να δειπνήσω απόψε; Πού είμαι τώρα; Τι βλέπω; Πώς ήταν το σημείο που βρίσκομαι τώρα πριν 70 χρόνια;», είναι ορισμένα μόνο από τα ερωτήματα στα οποία δίνει απαντήσεις στους τουρίστες η νέα καινοτόμα εφαρμογή του ΑΠΘ
της Κάτιας Γερακαρίτου
Έναν διαδραστικό τουριστικό οδηγό, ο οποίος μπορεί να οργανώσει εξατομικευμένες περιηγητικές διαδρομές δημιούργησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 22-3-2015

Οι βροχές επιστρέφουν σήμερα, Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο. Οι βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ: