Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Olympians-Μείνε κοντά μου

Ελληνική ταινία


Το "Ματωμένο" φεγγάρι καρέ-καρέ - ΒΙΝΤΕΟ

Το Ματωμένο φεγγάρι καρέ-καρέ - ΒΙΝΤΕΟ
Το "Ματωμένο" φεγγάρι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.
Η oλική έκλειψη σελήνης είναι ένα μοναδικό θέαμα αφού το φεγγάρι φαντάζει κόκκινο και πορτοκαλί, λόγω του ηλιακού φωτός που σκορπίζεται από την ατμόσφαιρα της Γης, όπως εξηγεί η NASA. 

«Eθισμένα» στο Διαδίκτυο από την ηλικία των 8 ετών τα Ελληνόπουλα


«Eθισμένα» στο Διαδίκτυο από την ηλικία των 8 ετών  τα Ελληνόπουλα


Από πολύ μικρή ηλικία είναι «εθισμένα» στο Διαδίκτυο τα Ελληνόπουλα, αφού πολλά εξ αυτών, από  10-14 ετών, έχουν λογαριασμό σε κάποια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που υλοποιήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την χορηγία & υποστήριξη της Visa Europe και παρουσιάστηκε στο 4ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης

H απονομή των μεταλλίων στους νικητές του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" (VIDEO)

Απονεμήθηκαν πριν λίγο τα μετάλλια στους νικητέςτου 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος". Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Αιθίοπας Gonfa Bonsa Atomsa, ενώ πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Zeritu Walujpa Begashaw. Στις γυναίκες, την απονομή του μεταλλείου στη νικήτρια έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ως φιλοξενούμενος της Mercedes Benz.

Επιταχύνονται 4.500 προσλήψεις στα νοσοκομεία – Μέσω ΑΣΕΠ οι διαδικασίες



Μέσα στο 2015 θα γίνουν οι προσλήψεις 4.500 γιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού στο ΕΣΥ, όπως είχε γράψει την Πέμπτη η aftodioikisi.gr και διευκρίνισε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο υπουργός, την προσεχή εβδομάδα, θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΣΕΠ προκειμένου να συζητηθούν οι διαδικασίες και η επίσπευσή τους.

Τη Μ. Δευτέρα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για 32.433 προσλήψεις στους δήμους – Ποιες αλλαγές στο πρόγραμμα πρέπει να προσέξετε



Τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους ΟΤΑ που αφορά 32.433 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης. Όπως προκύπτει από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ που εκδόθηκε σήμερα οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι και 27/04/2015 και ώρα 12η μεσημβρινή στον διαδικτυακό του Οργανισμού www.oaed.gr, χρησιμο̟ποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία (Ιερά Μονή Δοχειαρίου)




Εορτή: Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

Το 10ο αιώνα η Μονή στο Α’ Τυπικό κατέχει την εικοστή ιεραρχική θέση μεταξύ των Ι. Μονών ενώ σήμερα κατέχει την δέκατη θέση. Το Καθολικό είναι τοιχογραφημένο από τον κρητικό Τζώρτζη το 1568. Οι τοιχογραφίες του είναι θαυμάσιες. Το τέμπλο και το κιβώριο, πλούσια σε σχήματα και φυτικό διάκοσμο, είναι κατασκευασμένα το 1783.

Από το 1999 ο Πάνος Καμμένος κυνηγά την συμμορία των διεφθαρμένων. Τωρα έρχεται η ώρα να πληρώσουν.

Δεν είναι μόνο η συμμορία του μνημονίου. Είχε προηγηθεί η συμμορία των υποβρυχίων, του ΟΤΕ, της Siemens, της ΜΑΝ, των εθνικών νταβατζήδων κλπ.
Τόσα χρόνια εισέπραττε αγωγές και συκοφαντίες. Τωρα έρχεται η ωρα να πληρώσουν για την Εθνοκτονία.

Μην πετάξετε τα παλιά σας κινητά:7 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτές

Η απόκτηση ενός καινούργιου κινητού ή tablet μπορεί να δώσει απίστευτη χαρά στον κάτοχό του. Όμως, τι γίνεται με τα παλιές συσκευές που στοιβάζονται στα συρτάρια σας; 
Πριν αποφασίσετε να τις πουλήσετε ή να τις πετάξετε, υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτές. Δείτε παρακάτω!

Εδώ γελάμε.....


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο




Ο Καραμανλής στο Θεό...
Μια μέρα πήγε ο George Bush ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Θεό και τον ρωτάει...
-Θεέ μου σε πόσα χρόνια η ΗΠΑ θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες?
Απαντά ο Θεός. Σε 100 χρόνια.
Ο George άρχισε να κλαίει.
Μα γιατί κλαις Γεώργιε;
-Δεν θα ζω ως τότε...
Μετά από λίγο πάει ο
 Vladimir Boutin και ρωτά το Θεό:

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Νικολούδης: Βασική αιτία της κατάρρευσης, η διαπλοκή


Στην εξεταστική επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους τοποθετήθηκε ο υπουργός Επικρατείας για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.
Ο ίδιος υποστήριξε πως «δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι μία απ’ τις βασικότερες αιτίες που η χώρα περιήλθε στη γνωστή κατάσταση, είναι η διαφθορά που εμφανίστηκε ως ενδημικό φαινόμενο σε όλες τις δημόσιες συμβάσεις».

Καμμένος: Δεν θα κοπούν μισθοί και συντάξεις για να πληρωθούν δανειστές


Καμμένος: Δεν θα κοπούν μισθοί και συντάξεις για να πληρωθούν δανειστές

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περικόψει μισθούς και συντάξεις για να πληρώσει δόσεις προς τους δανειστές στέλνει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ,Πάνος Καμμένος.
Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News, ο κ. Καμμένος ξεκαθαρίζει ότι ακόμα και αν οι εταίροι επιμείνουν σε επώδυνα μέτρα, η κυβέρνηση θα κρατήσει σθεναρή στάση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ρήξη.

Καιρός (Κυριακή 5-4-15)

Αυξημένη συννεφιά και βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Κυριακή. Η ομπρέλα θα είναι απαραίτητη στα δυτικά και τα βόρεια.
Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία.