Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ποιες αρρώστιες φαίνονται στα μάτια

1Η εξέταση των ματιών από τον οφθαλμίατρο μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από μια απλή αξιολόγηση της όρασης. Μπορεί να σώσει τη ζωή μας, καθώς οι προειδοποιητικές ενδείξεις μιας σειράς σοβαρών ασθενειών μπορούν να ανιχνευθούν στις διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές δομές τους.
Αιτία γι’ αυτό είναι η πολύπλοκη κατασκευή τους. Τα μάτια αποτελούνται από πολλούς και διαφορετικούς ιστούς, οι οποίοι επηρεάζονται απ’ ό,τι συμβαίνει αλλού στο σώμα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ.....

Al Bano - Bianca di Luna

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (Για ποιόν χτυπά η κουδούνα)


Είναι απλό κι όμως δεν σας πάει το μυαλό!!! Δείτε το κόλπο για να μην μαυρίζουν τα μήλα και οι πατάτες σας!!!

50Πολλές φορές μας έχει τύχει να καθαρίσουμε πατάτες και μετά από λίγη ώρα… να έχουν αποκτήσει μαύρες κηλίδες, φυσικά κάτι τέτοιο θα έχει τύχει και σε πολλούς ακόμη… αφού λόγω τις οξείδωσης η πατάτα δεν διατηρείτε για πολύ καιρό και θα αρχίσει να χαλάει, αν την καθαρίσουμε και δεν τη ρίξουμε εκείνη την ώρα στο τηγάνι ή στον φούρνο.
Υπάρχει όμως ένα κολπάκι για να μπορέσουμε να αποφύγουμε την οξείδωση της πατάτας για μερικές ώρες.

Κόντρα Γλέζου-Σόιμπλε για τις γερμανικές αποζημιώσεις...


 Στους ισχυρισμούς Σόιμπλε ότι το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων έχει αποφασιστεί πολλές φορές από...
τα διεθνή δικαστήρια, απάντησε ο Μ. Γλέζος, προσκαλώντας επιπλέον το γερμανό υπουργό Οικονομικών να τον αντικρούσει "ενώπιον του γερμανικού λαού"

Απίθανο!!! ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ …. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!!

50Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε…
Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε;
Απλά. ….

Φοβερό! Σκύλος βοηθάει τη γάτα κατά τη γέννα!

1






Δείτε αυτό το φοβερό βίντεο όπου ένας σκύλος, βοηθάει μια γάτα να γεννήσει!

" Forbes: "Αυτά που θέλουν οι δανειστές από την Ελλάδα τα εφάρμοσε μόνο ο Ν.Τσαουσέσκου και τον πυροβόλησαν"



"ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν αυτά που ζητούν οι δανειστές από την Ελλάδα είναι να μην έχει εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση αλλά ένα ολοκληρωτικό καθεστώς τύπου Νικολάι Τσαουσέσκου αφού ήταν ο μόνος που είχε πετύχει παρόμοιες "επιτχίες" με αποτέλεσμα ο ρουμανικός λαός από "ευγνωμοσύνη" να τον πυροβολήσει!

Κόκκινα θα φωταγωγηθούν κεντρικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Κόκκινα θα φωταγωγηθούν κεντρικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με κόκκινο χρώμα θα φωτιστούν την Παρασκευή 17 Απριλίου, το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας.
Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του κόκκινου χρώματος, ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών, στοχεύει στην ενημέρωση, τόσο των πασχόντων όσο και ευρύτερα της κοινής γνώμης, σχετικά με την σπάνια πάθηση της αιμορροφιλίας και τη σημασία που έχει η πρόσβαση στη θεραπεία, ώστε τα άτομα με αιμορροφιλία να μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Πως να εξαφανίσετε το λεκέ από μελάνι

Πως να εξαφανίσετε το λεκέ από μελάνι


Τo μελάνι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λεκέδες (ειδικά αν έχετε παιδιά) που δυστυχώς βγαίνουν πολύ δύσκολα. Ωστόσο υπάρχει μια εύκολη συνταγή που φτιάχνεται πανεύκολα και απομακρύνει όλους τους λεκέδες από κάθε είδους μελάνι.

Koρυφαίο αεροδρόμιο της Ευρώπης το «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Koρυφαίο αεροδρόμιο της Ευρώπης το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4 – 20 εκατ. επιβάτες) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές δραστηριότητές του, κατέκτησε το αεροδρόμιο Αθηνών, στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2015».

Ποιος υπέγραψε το "Δουβλίνο ΙΙ" που "βούλιαξε" την Ελλάδα από παράνομους μετανάστες;

Το εθνικά ολέθριο παιχνίδι της παράνομης μαζικής εισροής μεταναστών στη χώρα μας είναι στημένο και καλά οργανωμένο "άνωθεν".
Η δραματική επιδείνωση του φαινομένου το τελευταίο δίμηνο οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτική ανοιχτής αγκάλης που εφάρμοσε ο Αλέξης Τσίπρας με το που σχημάτισε κυβέρνηση. Ήταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος, λέει η παροιμία... 

Καμμένος σε Θεοδωράκη: Χαλάσαμε μπίζνες του πρώην αφεντικού


Καμμένος σε Θεοδωράκη: Χαλάσαμε μπίζνες του πρώην αφεντικού

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΠοταμιούΣταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τις αιχμές του πρώτου για μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην οποία διερωτήθηκε εάν θα υπάρξει μίζα και στο πρόγραμμα αναβάθμισης των ελικοπτέρων Ρ-3 του Πολεμικού Ναυτικού.

Επιστρέφουν οι "αιώνιοι" φοιτητές και το πανεπιστημιακό άσυλο


Επιστρέφουν οι αιώνιοι φοιτητές και το πανεπιστημιακό άσυλο

Σαρωτικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης φέρνει τοπολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο παρουσίαστηκε σήμερα από την ηγεσία του υπουργείου. Μεταξύ αυτών είναι η επιστροφή του πανεπιστημιακού ασύλου και των αιώνιων φοιτητών, η κάρτα σίτισης σε γυμνάσια και λύκεια ενώ υπάρχει ρύθμιση και στο θέμα των μετεγγραφών των φοιτητών.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Καιρός (Παρασκευή 17-4-15)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: