Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

The Greek Secret !! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 14' ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsWSleB6jVrl5rvFDYSXQLeGICBMIdaA3oXnRxj114eIXedF9gv0nq2h6y8eJpZelwL3U0vh9k88uCD-_C5ab74zZO7uWL6Oz315SjSVL3JPLsM8i3S_dJRxVinY2jAHUIB-HIDQsJHfE/s1600/oxi.jpgΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 14' ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "OXI DAY".
An extraordinary film made by the OXI DAY Foundation!

18 αντικείμενα που θα σας θυμίσουν τα σχολικά σας χρόνια!

Είτε ανήκετε σ' αυτούς που θα ΄θελαν όσο τίποτα να επιστρέψουν...
στα θρανία, είτε, αντίθετα, μισούσατε (και μισείτε ακόμα) θανάσιμα το σχολείο, αυτό το φωτογραφικό αφιέρωμα θα σας ταξιδέψει στα μαθητικά σας χρόνια! Λαστιχάκι -και ουχί σκοινάκι- στα διαλείμματα, walkman με ακουστικά (σε κτηνώδες μέγεθος), κασετίνες με τη χωρητικότητα του τσαντακίου του Sport Billy και πολλά ακόμη αντικείμενα-ίχνη της παιδικής μας ηλικίας σε 18 νοσταλγικές φωτογραφίες. 

Τουρκική «σχολή»… παρανόμων μεταναστών, απέναντι από τα ελληνικά νησιά

Φοτο5

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι έχουν οργανώσει και… σχολή εκπαίδευσης παράνομων μεταναστών, (Kaçiş Eğitim), όπου τους διδάσκουν τρόπους πως να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά, κάνει η τουρκική εφημερίδα Zaman, στο φύλο της 29 Απριλίου.

Μητρόπουλος: Βγήκε η απόφαση για την αντισυνταγματικότητα των περικοπών στις συντάξεις (VIDEO)

Συνέντευξη, στην πρωινή εκπομπή του Mega παραχώρησε σήμερα, Πρωτομαγιά, ο Αλέξης Μητρόπουλος, κατά την οποία τόνισε, ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνει ως αντισυνταγματικές τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις που ψηφίστηκαν το 2012, είναι οριστική.

Βιβλιάριο Υγείας για όλους τους ανασφάλιστους -Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Βιβλιάριο Υγείας για όλους τους ανασφάλιστους -Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια
Σύστημα χορήγησης Βιβλιαρίων Υγείας Ανασφάλιστων (ΒΥΑ) σε όλους τους ανασφάλιστους, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο, προωθεί το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.

Αρχίζει σήμερα η αντιπυρική περίοδος-Τι συμβουλεύει η πυροσβεστική για την αποφυγή πυρκαγιών



Ξεκινά σήμερα 1η Μαΐου η αντιπυρική περίοδος και για το λόγο αυτό η Πυροσβεστική δίνει συμβουλές για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. 
Για να μην προκαλέσουμε πυρκαγιά από αμέλεια
Δεν πετάμε ποτέ αναμμένα τσιγάρα και σπίρτα, όταν βρισκόμαστε στο δάσος. Το τσιγάρο αποτελεί την πρώτη αιτία πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια.
Δεν καίμε ξερά χόρτα, κλαδιά, καλάμια και σκουπίδια στην ύπαιθρο.

Ζητείται αξιοπρέπεια…


image

Γράφει η Χριστιάννα Λούπα
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία περί εθνικής αξιοπρέπειας. Διάχυτο, δε, υπάρχει στον ελληνικό λαό το αίσθημα της ταπείνωσης από την Ευρώπη και τους δανειστές. Δεν θα διαφωνήσω. Θα ήθελα, ωστόσο, να επισημάνω δυο-τρία πράγματα, που νομίζω πρέπει να υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας και να μας προβληματίσουν, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα μας ως λαός, όχι μόνο προς τα έξω, αλλά πρωτίστως και κυρίως ξεκινώντας εκ των ένδον.

"Ατραξιόν" της Θεσσαλονίκης έχουν γίνει τα δελφίνια που σουλατσάρουν στον Θερμαϊκό

"Κόβουν" αμέριμνα βόλτες στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου και πλησιάζουν σε απόσταση... αναπνοής το πλακόστρωτο της νέας παραλίας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των κατοίκων και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης. Τα δελφίνια που εμφανίζονται -εδώ και μέρες- στο παραλιακό μέτωπο έχουν καταφέρει να γίνουν "ατραξιόν" και θέμα συζήτησης στην πόλη.

Ανέγερση ουρανοξύστη 57 ορόφων μέσα σε 19 ημέρες! (βίντεο)

Ανέγερση ουρανοξύστη 57 ορόφων μέσα σε 19 ημέρες! (βίντεο)
Τον τίτλο του ταχύτερου κατασκευαστή στον κόσμο διεκδικεί μια κατασκευαστική εταιρεία στην Κίνα μετά την ανέγερση ουρανοξύστη 57 ορόφων μέσα σε 19 εργάσιμες ημέρες!
Η εταιρεία Broad Sustainable Building Co. ολοκλήρωσε την κατασκευή του κτηρίου Mini Sky City στην Changsha της επαρχίας Hunan μέσα σε 19 ημέρες «συναρμολογώντας» τρεις ορόφους την ημέρα.

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για πάρτι με υπερχρεώσεις στα νοσήλια ασφαλισμένων


Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για πάρτι με υπερχρεώσεις στα νοσήλια ασφαλισμένων


Εισαγγελική έρευνα σε Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης μετά από καταγγελία ιατρού – ελεγκτή του ΕΟΠΥΥ. Στο μικροσκόπιο τρία ΚΑΑ της Θεσσαλονίκης και ένα της Χαλκιδικής
του Βασίλη Παπαναστασούλη
Πανηγύρι με …παράνομες χρεώσεις νοσηλείας ασφαλισμένων από τα Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης (ΚΑΑ) με τη συμπαράσταση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου (ΑΥΣ), καταγγέλλει ένας ιατρός-

4.300 παιδιά σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχουν ούτε κολατσιό


4.300 παιδιά σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχουν ούτε κολατσιό

Η «Πολιτεία Πολιτισμού» μέσω της κοινωνικής δράσης «suppARTing students» υποστηρίζει 300 παιδιά 25 σχολείων της ανατολικής Θεσσαλονίκης
Η φτώχεια στα χρόνια της κρίσης χτύπησε και την ανατολική Θεσσαλονίκη, που θεωρείται και η πιο προνομιούχος εισοδηματικά περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματα. Οι υποσιτιζόμενοι μαθητές της περιοχής υπολογίζονται σε 1.800.

Απόφαση-βόμβα ΣτΕ: "Αντισυνταγματικές όλες οι μειώσεις συντάξεων και η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος"


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Με μία απόφαση «βόμβα» το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις των συντάξεων και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που επέβαλαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων τα προηγούμενα χρόνια.

Καιρός (Παρασκευή 1- 5-15)



Πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Πρωτομαγιά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως τα δυτικά. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή (Πρωτομαγιά)

Σήμερα έχουμε γενέθλια !

         Χαρακώματα .......

                               Καλώς τους !....
                              

               

               Κλείνουμε τον πρώτο μας χρόνο!


              

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!


                                                     καλή πρωτομαγιά!!!                

                                               Αποτέλεσμα εικόνας για πρωτομαγιά