Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Κρίμα το μπόι σου


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: Καταψύξετε τα λεμόνια σας

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο με ισχυρές ιδιότητες. ..

Οι φυσικές ενώσεις του εμποδίζουν την
ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ολόκληρο και να μην πετάτε τίποτα; Εκτός από τα εξαιρετικά οφέλη του για την υγεία, διαθέτει επίσης και εξαιρετική γεύση.

Θα μειωθούν 20% οι αντικειμενικές, αφορολόγητο 50.000 για ΕΝΦΙΑ

Ελαφρύνσεις στη φορολογική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων θα επιφέρει το σχέδιο που ετοιμάζεται πυρετωδώς στο υπουργείο...
Οικονομικών και περιλαμβάνει μείωση των αντικειμενικών αξιών, με παράλληλη θέσπιση ατομικού αφορολόγητου ορίου (απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ). Oι νέες αντικειμενικές υπολογίζεται να είναι έτοιμες μέχρι το τέλος Iουνίου και να τεθούν σε ισχύ από την 1η Iουλίου. Πάνω στις νέες αναπροσαρμοσμένες (μειωμένες) τιμές θα υπολογιστεί ο φόρος ακινήτων που θα κληθούν να πληρώσουν από το φθινόπωρο περίπου 6 εκατ. ιδιοκτήτες.

Μια αποκάλυψη για το τι εστί τράπεζες και τραπεζίτες ... θα συνεχίσεις να τους πληρώνεις ;

Μια αποκάλυψη για το τι εστί τράπεζες και τραπεζίτες ... θα συνεχίσεις να τους πληρώνεις ;

Δείτε το βίντεο !

Πώς να βάζεις όρια στο παιδί σε κάθε ηλικία



Το θέμα της οριοθέτησης των παιδιών, για πολλούς γονείς, αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια. Τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν, ψάχνουν να βρουν τη προσωπική τους ταυτότητα και τη θέση τους μέσα σε αυτήν, δε γνωρίζουν πώς να οριοθετούν το δικό τους  χώρο, τι είναι σωστό και τι λάθος, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.

Η Περαία και πάλι στον τουριστικό ορίζοντα των Θεσσαλονικέων


Η Περαία και πάλι στον τουριστικό ορίζοντα των Θεσσαλονικέων


Η οικονομική κρίση φαίνεται να δίνει μία ακόμη ευκαιρία στην ανατολική παράλια ζώνη της Θεσσαλονίκης. Τα μεγάλα εμπόδια και η μεγάλη πρόκληση για την τοπική κοινωνία. Γράφει ο Γιώργος Μητράκης
του Γιώργου Μητράκη
Μέχρι τη δεκαετία του 1970 η Περαία, το Μπαξέ Τσιφλίκι, η Αγία Τριάδα, η Μηχανιώνα και η Επανομή ήταν οι παραθαλάσσιες δημοφιλείς τοποθεσίες για τους Θεσσαλονικείς.

Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή δικαιολογητικών για τις στρατιωτικές σχολές

Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή δικαιολογητικών για τις στρατιωτικές σχολές
Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 15 Μαΐου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου), σύμφωνα με σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/5/2015

Καιρός (Τρίτη 12- 5-15)



Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα ισχυρές και σταδιακή εξασθένηση. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη