Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ολα έτοιμα για τις Πανελλαδικές: Σε πλήρη λειτουργία ο μηχανισμός του Υπ. Παιδείας

Ολα έτοιμα για τις Πανελλαδικές: Σε πλήρη λειτουργία ο μηχανισμός του Υπ. Παιδείας
Πρεμιέρα αύριο για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και ο μηχανισμός του υπουργείου Παιδείας βρίσκεται ήδη, σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β”) θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ως είθισται, και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Aυξάνονται αντί να μειώνονται οι αστυνομικοί που φυλάνε τους VIPs


Aυξάνονται αντί να μειώνονται οι αστυνομικοί που φυλάνε τους VIPs

Οι αριθμοί διαψεύδουν τις δηλώσεις Πανούση. Ένας στους πέντε αστυνομικούς στη φύλαξη επωνύμων
Aυξάνονται αντί να μειώνονται οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις συνοδείες επωνύμων, των λεγόμενων VIPς, παρά τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργού Γιάννη  Πανούση. 

Οι αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα μετά το τελευταίο τσιγάρο σε αριθμούς!

image

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, υπολογίζεται ότι στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από το κάπνισμα, ενώ το προσδόκιμο ζωής των καπνιστών μειώνεται από 5 έως 8 χρόνια. Ακόμα και μετά τη διακοπή του καπνίσματος, ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται τον χρόνο του για να επανέλθει.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Salvatore Adamo-Amoyr Perdu

Ελληνική ταινία :Ο γεροντοκόρος..


Τα 9 συμπτώματα της κατάθλιψης και οι κίνδυνοι!

image

Η λέξη κατάθλιψη δεν έχει μόνο μία έννοια. Στην καθομιλουμένη τη χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τα συναισθήματα θλίψης κι απογοήτευσης που όλοι νιώθουμε, σχεδόν καθημερινά. Αυτά τα συναισθήματα συνήθως διαρκούν για λίγες ώρες ή μέρες, μετά από τις οποίες η διάθεσή μας βελτιώνεται.

Ρε σεις, την πατρίδα μου και την συνταξούλα μου…

Ακούω στα κανάλια την αντιπολίτευση να ωρύεται πως η κυβέρνηση χάνει χρόνο καθυστερώντας να υπογράψει το νέο μνημόνιο, που ζητάνε οι φίλοι εταίροι και δανειστές μας. Θα μου πείτε τώρα τοκογλύφος και φίλος γίνεται; Ας είναι!!!

Νέα υπηρεσία αυτόματης μετάφρασης από το Skype – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα υπηρεσία αυτόματης μετάφρασης από το Skype – ΒΙΝΤΕΟ
Ένας κόσμος, όπου δε θα υπάρχουν πια τα γλωσσικά εμπόδια, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά… τουλάχιστον στη διαδικτυακή εκδοχή του.
Το Skype παρουσίασε μια νέα υπηρεσία, με ένα «ζωντανό» εργαλείο μετάφρασης, επιτρέποντας στους χρήστες να συνομιλούν, ακόμη κι αν δε γνωρίζουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας : η απόλυτη εγκατάλειψη

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μιχαηλίδης
Εστιατόρια, γήπεδα, κάμπινγκ, μπαράκια και πλήθος κόσμου να καταφτάνει από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας. Το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας έζησε ένδοξες στιγμές πριν βιώσει την απόλυτη εγκατάλειψη. 

Ρε δεν πάμε καλά…




.
Θυμάμαι τον σαρκασμό και το μίσος με τον οποίο οι σχολιαστές των καναλιών, οι Μπάμπηδες και οι Γιάννηδες, αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους που δεν είχαν να πληρώσουν ούτε το εισιτήριο του μετρό. Τη λοιδορία με την οποία αντιμετώπιζαν όποιον έλεγε πως δεν πληρώνει διόδια γιατί είναι παράνομα.

Ο Πάνος Καμμένος στο Συνέδριο του Economit (Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος
Στο συνέδριο του economist μετά τις ομιλίες υπήρξε συζήτηση. Όταν κάποιος από τους ομιλητές μίλησε για τα μέτρα που έχει πάρει η ΕΕ κατά της Ρωσίας τότε παρενέβη ο Πάνος Καμμένος ρωτώντας τον συνομιλητή του

Πότε πρέπει να πίνετε κρύο και πότε ζεστό νερό



Το νερό είναι πηγή ζωής και απαραίτητο στοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Το σώμα μας αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό (περίπου κατά 60%) και μάλιστα σε κάποια όργανα, όπως ο εγκέφαλος, η περιεκτικότητά του φτάνει το 85%. Γι” αυτό και η αφυδάτωση έχει ως αποτέλεσμα τη διαταραχή φυσιολογικών λειτουργιών και τη μείωση της απόδοσης του οργανισμού.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/5/2015

Καιρός (Κυριακή 17- 5-15)

 
Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή και πάλι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν σε αρκετές περιοχές και τους 30 βαθμούς.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σήμερα Κυριακή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Κυριακή του Τυφλού: Η πνευματική τυφλότητα (Ιωα 9:1-38)


Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακη του τυφλου

Καθηγητής Μιλτιάδης Κωνσταντίνου
Κοσμήτορας Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.


 Περιεχόμενο του ευαγγελικού αναγνώσματος της Κυριακής της έκτης αναστάσιμης εβδομάδας συνιστά το έκτο από τα επτά θαύματα που αφηγείται το Κατὰ Ἰωάννην Ευαγγέλιον. Ο στόχος των αφηγήσεων αυτών δεν είναι ιστορικός, να περιγράψουν κάποιο επεισόδιο της ζωής του Ιησού, ούτε ψυχολογικός, να εντυπωσιάσουν τους ακροατές με την επίδειξη της δύναμης του Ιησού, αλλά καθαρά θεολογικός, να παρουσιάσουν το ποιος είναι ο Ιησούς και ποιο είναι το έργο του.