Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Τζένη Τζένη


Το ωραιότερο ίσως βίντεο που έχω δει ποτέ μου!

http://i.ytimg.com/vi/8oThVnYWvto/hqdefault.jpg"Ο μέτριος δάσκαλος σου λέει πως έχεις κάποιο πρόβλημα και προσφέρεται να το διορθώσει. Ο ανώτερος δάσκαλος σου λέει πως σε χαρακτηρίζει κάποιο καλό στοιχείο και σε βοηθάει να το φέρεις στην επιφάνεια και να το εξελίξεις ."
Χαμογελάστε και απολαύστε το Βίντεο ...

Κάπως έτσι δουλεύει μια μαμά από το σπίτι ενώ προσέχει και το μωρό της (VIDEO)

Πλέον οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, έχουν τις δουλειές τους, τις καριέρες τους, αλλά παράλληλα δεν ξεχνούν ότι κυρίως είναι μαμάδες.
Όσες γυναίκες έχουν γευτεί τη χαρά της μητρότητας, θα καταλάβουν αμέσως πως είναι μια καθημερινή μέρα στην οποία συνδυάζει δουλειά και "babysitting".
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

30 μαγευτικές φωτογραφίες από εξωτικά τοπία στην Ελλάδα!

Τιρκουάζ νερά και χρυσαφένια άμμο σε δεκάδες παραλίες στα νησιά και τα ηπειρωτικά, μοναδικά «τροπικά» τοπία σε λίμνες και ένα σωρό ακόμα καρτποσταλικές ομορφιές που θα μπορούσαν να γοητεύσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό τουρίστα.
Ταξιδέψτε μαζί μας σε 30 από τα άφθονα εξωτικά τοπία που έχει να μας προσφέρει η χώρα μας..

Δημοφιλής προορισμός παγκοσμίως για συνεδριακό τουρισμό η Θεσσαλονίκη



Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα κατάταξης πόλεων από το διεθνή σύνδεσμο της συνεδριακής βιομηχανίας, International Congress & Convention Association - ICCA για το έτος 2014, του οποίου μέλος είναι το Thessaloniki Convention Bureau, και από το οποία προκύπτουν αισιόδοξα συμπεράσματα για τη θέση της Θεσσαλονίκης στην διεθνή αγορά.

Άλλη μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης παρτάρει! Η Ολύμπου "στο πόδι"!



ΟΛΥΜΠΟΥ Street Festival ή αλλιώς το γλέντι γειτονιάς που έγινε θεσμός! Το μεζεδοπωλείο ΝΟΣΤΟΣ, το Cafe Colombia, το μπαρ In Rock, το Φρουτόντα bar και τα ψιλικά Στράτος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν για 3η χρονιά στην πιο κεφάτη γιορτή δρόμου.
Η κρητική παράδοση και η λαϊκή μουσική ενώνονται με το ροκ και το balkan punk, τους μεζέδες με τις φρουτοσαλάτες και τις μπύρες.

Επίτιμη διδάκτωρ του ΑΠΘ η Κική Δημουλά - "Ευχαριστώ για την ωραία ταραχή" (ΦΩΤΟ )

Click to enlarge image dimoula 4.jpgΚαταχειροκροτούμενη στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής και εμφανώς συγκινημένη , η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά αναγορεύθηκε σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας πανηγυρικής συνεδρίασης του Τμήματος, η ελληνίδα ποιήτρια συνοδευόμενη από την κόρη της, μπήκε στην αίθουσα όπου οι παρευρισκόμενοι την υποδέχτηκαν χειροκροτώντας την όρθιοι.

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/5/2015

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού


Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού




Τον Νοέμβριο του 2001 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 21η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη (World Day for Cultural Diversity for Dialogue and Development).

Καιρός (Πέμπτη 21- 5-15)




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη

21 Μαΐου:Εορτή Άγιων Κωνσταντίνου και Ελένης των ισαποστόλων

p01.jpgΤο έργο αυτών των δύο μεγάλων αγίων της Εκκλησίας είναι πολυσχιδές. Την εποχη εκείνη, κατά την οποία οι καταδιωχθέντες χριστιανοί έβγαιναν σιγά-σιγά από τις κατακόμβες και είχαν ανάγκη τόσο από υλική, όσο και από πνευματική βοήθεια, οι δύο αυτοί Άγιοι της Εκκλησίας ανάλαβαν να υποστηρίξουν τους πιστούς και να συμβάλουν στο έργο της Εκκλησίας.
Η Αγία Ελένη
Η Αγία Ελένη γεννήθηκε στο Δρέπανο της Βιθυνίας (Γιάλοβα Μ. Ασίας) στα μέσα του 3ου αιώνα μ.Χ. Είκοσι περίπου χρόνια μετά τη γέννησή της, η Ελένη γνωρίστηκε με τον Κωνστάντιο Χλωρό, αξιωματούχο της Αυτοκρατορίας,

Σήμερα της Αναληψεως


Της Αναλήψεως, Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι, Όσιος Παχώμιος ο Νέος ο Οσιομάρτυρας

«Ὁ Κύριος ἀνελήφθη εἰς οὐρανούς, ἵνα πέμψῃ τὸν Παράκλητον τῶ κόσμω, οἱ οὐρανοὶ ἡτοίμασαν τὸν θρόνον αὐτοῦ, νεφέλαι τὴν ἐπίβασιν αὐτοῦ, Ἄγγελοι θαυμάζουσιν, ἄνθρωπον ὁρῶντες ὑπεράνω αὐτῶν, ὁ Πατὴρ ἐκδέχεται, ὃν ἐν κόλποις ἔχει συναϊδιον, Τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον κελεύει πᾶσι τοὶς Ἀγγέλοις αὐτοῦ, Ἄρατε πύλας οἱ ἄρχοντες ἡμῶν, Πάντα τὰ ἔθνη κροτήσατε χείρας. ὅτι ἀνέβη Χριστός, ὅπου ἣν τὸ πρότερον».