Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Κλειώ Δενάρδου - Το Καλοκαίρι Εκείνο

Ελληνική ταινία :Ο παπατρέχας


Σερβιτόρα σαπίζει στο ξύλο «μακρυχέρη» πελάτη (βίντεο)

Σερβιτόρα σαπίζει στο ξύλο «μακρυχέρη» πελάτη (βίντεο)
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο, με πρωταγωνίστρια μια σερβιτόρα, που δείχνει να σαπίζει στο ξύλο… πελάτη ενός μπαρ στη Ρωσία.
Το βίντεο δείχνει την «επική» αντίδραση μίας σερβιτόρας στις απρεπείς χειρονομίες που της κάνει ένας πελάτης. Αρχικά, ο άνδρας φαίνεται να φωνάζει την κοπέλα στο μπαρ για να την πληρώσει. Όταν επιχειρεί να βάλει τα χρήματα στο ντεκολτέ της, η κοπέλα αντιδρά χαστουκίζοντας το χέρι του.

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ (;;;) ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ



Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη
GiorgosHatzidakis @ facebook
HatzidakisGiorg @ twitter

Γνώρισα χθες ένα παλικάρι που μπήκε με Πανελλαδικές στις Σχολές Αστυνομίας. Με έκπληξη άκουσα ότι ένας συνεισακτέος, αλβανικής ρίζας, είχε τεράστιο τατουάζ στο στήθος τον αετό της αλβανίας και του UCK,σύμβολο μίσους, εγκλημάτων και αλυτρωτικών διαθέσεων. Ελπίζω οι ιθύνοντες να βρήκαν τρόπο να αποκλείσουν από τα ΣΑ μας αυτό το μπουμπούκι, αλλά δεν είναι το μόνο...

10 βιντεάκια που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα


Από ξεκαρδιστικά Fails μέχρι περίεργα σκηνικά, αυτά είναι τα καλύτερα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα!

http://www.aggoureos.gr/

O έρωτας είναι μεθυστικός… κυριολεκτικά.


  • Νέα μελέτη δείχνει ότι η ορμόνη ωκυτοκίνη επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό όπως το αλκοόλ!
Ποιητές, συγγραφείς και στιχουργοί έχουν γράψει για το πώς κάποιος που έχει ερωτευτεί λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με κάποιον που έχει μεθύσει. Μια νέα μελέτη έρχεται να ...επιβεβαιώσει ότι πράγματι ο έρωτας έχει μεθυστική επίδραση στον άνθρωπο και μάλιστα όχι μόνο τη «γλυκιά», την ευχάριστη πλευρά της μέθης αλλά και τα δυσάρεστα επακόλουθά της.

Επταπλάσια του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης η κίνηση στο «Μακεδονία»



Τα έξι εκατομμύρια επιβάτες εκτιμάται πως θα προσεγγίσει το 2015 η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, αριθμός επτά φορές και πλέον μεγαλύτερος των περίπου 800.000 κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος της συμπρωτεύουσας.
Το 2014, μέσω του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, είχαν ταξιδέψει περίπου 5,3 εκατ. άτομα, σπάζοντας το "φράγμα" των 5 εκατ. επιβατών.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Επί ποδός για τα επικίνδυνα κουνούπια του καλοκαιριού



Εντός του Ιουνίου αρχίζει το πρόγραμμα ψεκασμών προκειμένου να καταπολεμηθεί το πρόβλημα
Της Φανής Σοβιτσλή
fanisovi@gmail.com
Σε θέση μάχης για την καταπολέμηση των κουνουπιών βρίσκεται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς η όχληση ήδη είναι μεγάλη σε πολλές περιοχές, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών. Οι ψεκασμοί πρόκειται να αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, ωστόσο οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί, υποστηρίζοντας ότι παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα και της άνοιξης, οι πληθυσμοί των κουνουπιών είναι μικροί και όχι ικανοί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη δημόσια υγεία.

Στο Taxisnet τα στοιχεία όλων των δανείων του 2014



Τα στοιχεία όλων των δανείων που εξυπηρετήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2014 μπορούν να δουν στο Taxisnet οι εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες.
Τα στοιχεία δεν φαίνονται προσυμπληρωμένα. Όπως συμβαίνει και με τους τόκους καταθέσεων, ο δανειολήπτης μπορεί να δει έναν βοηθητικό πίνακα ο οποίος θα τον βοηθήσει στη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης και ο οποίος περιέχει:

Πάνω από 1,7 εκατομμύρια τουρίστες προτίμησαν την Ελλάδα το α' τρίμηνο του 2015

Πάνω από 1,7 εκατομμύρια τουρίστες προτίμησαν την Ελλάδα το α' τρίμηνο του 2015
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η εισερχόμενη τουριστική κίνηση κατέγραψε αύξηση κατά 45,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικές εισπράξεις να καταγράψουν αύξηση κατά 12,8% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, φθάνοντας τα 532 εκατ. ευρώ.

Στις αρχές Ιουνίου η νέα προκήρυξη του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας


Στις αρχές Ιουνίου η νέα προκήρυξη του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Ανακοίνωση από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για την Καταπολέμηση της Ανεργίας Ράνιας Αντωνοπούλου
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή 20.385 ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για την Καταπολέμηση της Ανεργίας Ράνιας Αντωνοπούλου.

Αντισυνταγματική η εισφορά Αλληλεγγύης σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο


Αντισυνταγματική η εισφορά Αλληλεγγύης σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο

Υπέρ της αντισυνταγματικότητας του μέτρου της εισφοράς Αλληλεγγύης τάσσονται αρκετοί σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, εξετάζοντας προσφυγές συνταξιούχων, οι οποίοι προσέφυγαν στο δικαστήριο μετά την ψήφιση του νόμου το 2011 που επέβαλε την εισφορά στα εισοδήματα του 2010.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/5/2015

Καιρός (Τρίτη 26- 5-15)




Μπόρες θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές στα νότια από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη