Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Charles Aznavour - Une Vie D'amour

Ελληνική ταινία :ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ....


Η πιο τροπική γωνιά της Μεσογείου βρίσκεται στην Ελλάδα -Ο μαγευτικός Μπάλος μέσα από 28 φωτογραφίες [εικόνες]


Η πιο τροπική γωνιά της Μεσογείου βρίσκεται στην Ελλάδα -Ο μαγευτικός Μπάλος μέσα από 28 φωτογραφίες [εικόνες]

Κάθε γωνιά της Μεσογείου είναι ιδιαίτερη και πανέμορφη. Νερά βαθύ μπλε, νερά διάφανα, τιρκουάζ, πράσινα, τοπία άλλοτε καταπράσινα με τα πεύκα να ακουμπάνε το νερό, άλλοτε… σεληνιακά. Στην Κρήτη, όμως, υπάρχει μια παραλία που όμοιά της δεν  υπάρχει στη Μεσόγειο. Μπάλος, μια τροπική λιμνοθάλασσα, εκεί όπου η Ευρώπη συναντά την Αφρική.

Ο αλτρουισμός μάς κάνει πιο υγιείς


Ο αλτρουισμός μάς κάνει πιο υγιείς

Οι γονείς που διδάσκουν από μικρή ηλικία στα παιδιά τους να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη, τα βοηθούν να μεγαλώσουν πιο καλά και να είναι πιο υγιή.
Αυτό υποστηρίζει μια ομάδα ψυχολόγων, η οποία διεξήγαγε ένα πείραμα αλτρουισμού σε 74 παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών, τα οποία δεν είχαν πάει ακόμη σχολείο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ


Ποσό 103.094.118,51 ευρώ κατανέμεται σε όλους του δήμουςτης χώρας ως 6η τακτική επιχορήγηση του 2015, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης...

Το αποδιδόμενο ποσό προέρχεται από το λογαριασμό «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων» που τηρεί το υπουργείο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και προορίζεται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝΕΚΔΟΤΟ !



Άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.

Υπερσύγχρονο σκάφος "παντός καιρού" μεταφέρει μοναχούς και επισκέπτες στο Άγιο Όρος



Το υπερσύγχρονο φουσκωτό ταξί "παντός καιρού" με το όνομα "Αγία Μαρίνα" θα μεταφέρει προσκυνητές και μοναχούς στους αρσανάδες των μονών του Αγίου Όρους.
Το θαλάσσιο ταξί κατασκευάστηκε από την ελληνική εταιρία ναυπήγησης και εμπορίας σκαφών αναψυχής Bolton Marine και εκτελεί δρομολόγια ακόμη και έκτακτων αναγκών.

Αν είναι δυνατόν! Δείτε πως έβαλαν μπροστά ένα φορτηγό που είχε μείνει από μπαταρία…

diaforetiko.gr : 1432974026 fe5df232cafa4c4e0f1a0294418e5660 810x421 600x350 Αν είναι δυνατόν! Δείτε πως έβαλαν μπροστά ένα φορτηγό που είχε μείνει από μπαταρία…Αν είναι δυνατόν! Δες πως να ξεκίνησαν ένα φορτηγό που είχε μείνει από μπαταρία…


Ξέμεινε το φορτηγάκι σας από μπαταρία; Δεν έχετε καλώδια; Δεν υπάρχει κανένα βουλκανιζατέρ κοντά, έστω για να το σμπρώξετε; Κανένα πρόβλημα! Τη λύση έχουν αυτοί οι πανέξυπνοι τύποι από την Ινδία!

Με ποια διαδικασία θα εκχωρούνται στην εφορία τα ανείσπρακτα ενοίκια



Τη δυνατότητα να απαλλαγούν από επιπλέον φόρους για ενοίκια που δεν εισέπραξαν το προηγούμενο έτος έχουν οι φορολογούμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων αρκεί να μεταβούν στις εφορίες τους προκειμένου να συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα και να παραδώσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΨΗΦΙΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ


διπλωμα οδηγησης

Πολλές φορές στα διπλώματα οδήγησης υπάρχει κάποιος κωδικός που επισημαίνει την πάθηση του οδηγού χωρίς αυτό να τον αποκλείει από το να οδηγήσει κάποιο όχημα.
Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά για το τι συμβολίζουν οι κωδικοί.
001: Οδήγηση με γυαλιά ή φακούς επαφής. Ο οδηγός πρέπει να έχει στο όχημα του και εφεδρικά γυαλιά ή φακούς επαφής.

Αυτοέλεγχος και υπομονή: Πώς τα μαθαίνουμε στο παιδί



Ο αυτοέλεγχος είναι η ικανότητα του παιδιού να ελέγχει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του. Το βοηθάει να διατηρεί την ψυχραιμία του όταν έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις που του προκαλούν άγχος. Ο κ. Στέλιος Μαντούδης, Αναπτυξιακός Εργοθεραπευτής, τονίζει ότι τα παιδιά που διαθέτουν αυτοέλεγχο είναι ικανά να ελέγξουν τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις και τις παρορμήσεις τους.

"Τα θαλάσσια Θέματα της Ελληνικής ΑΟΖ" στο ΑΠΘ με ελεύθερη είσοδο



«Τα θαλάσσια Θέματα της Ελληνικής ΑΟΖ» είναι το θέμα της Διάλεξης που θα δώσει ο Νίκος Λυγερός, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00, στο Αμφιθέατρο «Παναγής Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Από τις 5-21 Ιουνίου θα πραγματοποηθεί το 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου, στην παραλία του Λευκού Πύργου




Στο χώρο του, στην παραλία του Λευκού Πύργου, ξεκινά από αύριο (Παρασκευή 5 Ιουνίου), για 34η συνεχή χρονιά, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Στη φετινή διοργάνωση, που επανέρχεται στον ιστορικό χώρο της παραλίας (εκεί απ' όπου πρωτοάρχισε το καλοκαίρι του 1982 με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη) συμμετέχουν 150 εκδότες με 30.000 τίτλους βιβλίων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/6/2015

Καιρός (Παρασκευή 5- 6-15)


Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι ο καιρός
σήμερα Παρασκευή και οι οποίες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και βαθειά τοπικά 7 μποφόρ.
                   Η αναλυτική πρόγνωση

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Το θέμα του φετινού εορτασμού (2015) είναι « Αειφόρος κατανάλωση και παραγωγή» και το επίσημο σύνθημα « Επτά δισεκατομμύρια όνειρα. Ένας πλανήτης. Κατανάλωσε με προσοχή».