Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ!

image

Υπάρχει τρόπος να πληρώνουμε λιγότερα χρήματα στη ΔΕΗ αρκεί να αφιερώνουμε λίγο από τον χρόνο μας κάθε φορά.Δείτε πως.

Οι λογαριασμοί έρχονται: ένας έναντι στο δίμηνο και ένας εκκαθαριστικός στο τετράμηνο.

Σε κάθε λογαριασμό θα βρείτε πάνω δεξιά την ένδειξη «ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ».

Αμφίπολη: Αφού δεν βρήκαν... Μ. Αλέξανδρο ρημάζει ο τόπος!



Στον αρχαιολογικό χώρο του λόφου Καστά ελάχιστοι είναι πλέον οι επισκέπτες, ενώ με αυτή την κατάσταση οι προσδοκίες των ντόπιων για επενδύσεις και τουριστική ανάπτυξη στην Αμφίπολη πέφτουν στο κενό.
Έκδηλη είναι η αγωνία και για το μνημείο καθώς κινδυνεύει με κατάρρευση αν δεν γίνουν τα αναγκαία έργα για να προστατευθεί.

Συναισθηματική Ανθεκτικότητα: Πώς να ξεπερνάτε τις δυσκολίες της ζωής



Σας έχει τύχει να βρεθείτε στα δύσκολα και ενώ αρχικά νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε τελικά όχι μόνο τα καταφέρνετε, αλλά, με κάποιον τρόπο βγαίνετε κερδισμένοι –επειδή αισθάνεστε καλύτερα, επειδή πετύχατε κάτι, επειδή κάτι άλλαξε προς το καλύτερο, κλπ;

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Charles Aznavour - Comme Ils Disent

Ελληνική ταινία :Καπετάν Φάντης Μπαστούνι


Γέννησε σε... σχολική εκδρομή


Γέννησε σε... σχολική εκδρομή


Για την καθιερωμένη σχολική εκδρομή ξεκίνησαν μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Οροπεδίου Λασιθίου με προορισμό, αρχικά, το Φράγμα Αποσελέμη και κατόπιν το Ρέθυμνο. Κι ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά και ήρεμα, συνέβη το... αναπάντεχο!
Μεταξύ των γονέων και των δασκάλων ήταν και μία 32χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία ήταν στον 9ο μήνα της κύησης.

Γιατί τσουγκρίζουμε τα ποτήρια και λέμε στην υγειά μας;

Το κάνουμε όλοι: τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και λέμε στην υγειά μας. Γιατί όμως το κάνουμε αυτό; 
Πως καθιερώθηκε αυτό το εθιμοτυπικό, ξέρετε;

 Μία παρέα σε μία ταβέρνα. Έχουν φυσικά παραγγείλει το κρασάκι τους και από εκείνη τη στιγμή και μετά... "Γειά μαςςς!!", τσουγκράνε τα ποτήρια τους και λένε στην υγειά μας.

8 φράσεις που καταργούνται λόγω... ανεργίας!

Διαβάστε τον οκτάλογο των απαγορευμένων φράσεων που λόγω οικονομικής κρίσης θα περάσουν στην ιστορία:


1. Καταργείται η φράση του αγανακτισμένου γείτονα: «Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο» (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

Τα όρια των αποδείξεων


Τα όρια των αποδείξεων




Για όλους τους φορολογούμενους και όχι μόνο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους εφαρμόζονται φέτος οι φοροαπαλλαγές για τις ιατρικές δαπάνες, τα νοσήλια, τα φάρμακα και τις δωρεές ενώ έχει μειωθεί η αξία των αποδείξεων για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΠΟΔΙΩΝ:ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΛΑ & ΑΝΩΔΥΝΑ!


image



Αρκεί ένα βήμα σε υγρό πάτωμα ή μια στιγμή στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου για να καταλήξετε με τον ενοχλητικό μύκητα, που προκαλεί απολέπιση και μικροσκοπικές ρωγμές ανάμεσα στα δάκτυλα, τα οποία νιώθετε σαν να έχουν κοψίματα από χαρτί.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας τράπεζα ή ιδιωτική εταιρεία…

arpaxtiko.gr_25-650x400Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες… ή από το Δημόσιο, για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:

Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα


Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα


Πανελλαδική προειδοποιητική 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ). 
Το Δ.Σ. συνεδρίασε εκτάκτως μετά το θέμα που προέκυψε με την απελευθερωση του δικτύου διανομής των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ).

Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό ΟΓΑ - Προϋποθέσεις και κριτήρια


pga

Τον αριθμό των δικαιούχων που θα ενταχθούν στα προγράμματα και τις παροχές του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2015, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής τους καθορίζει το ΦΕΚ που ήρθε πρόσφατα στην δημοσιότητα.
Ειδικότερα:
Ο αριθμός των δικαιούχων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ που εντάσσονται στα προγράμματα έτους 2015 καθορίζεται κατ' ανώτατο όριο ως εξής:

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/6/2015

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Κυριακή 7- 6-15)




Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τις Σποράδες, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Κρήτη και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.
Παράλληλα, πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.