Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Charles Aznavour L'amour C'est Comme Un Jour

Ελληνική ταινία :Ο ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ

Ο ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ 1969

Τα 10 μέρη όπου δεν έχει ποτέ χειμώνα!

1Είναι κάποιοι κάτοικοι στον κόσμο που δεν έχουν δει ποτέ χιόνι, που δεν έχουν νιώσει ποτέ κρύο. Κι αυτό γιατί το θερμόμετρο σταματά πάντα
πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στα 10 μέρη που ακολουθούν, ο μόνος πάγος που θα δείτε ποτέ, είναι αυτός στο ποτήρι σας. 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Ινδός, ο Αμερικάνος και ο Έλληνας στην κόλαση.

3Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
– Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας:
– Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.

Πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές με το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο


Πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές με το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να θέσει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε δημόσια διαβούλευση το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιλοσοφία του νέου συστήματος θα αφορά την «κυκλική αξιολόγηση» ή «αξιολόγηση 360 μοιρών», η οποία θα πραγματοποιείται τόσο από τους προϊσταμένους προς τους υπαλλήλους όσο και από τους υφισταμένους στις ανώτερες διοικητικές βαθμίδες.

Αυτά έπαιρναν τα κόμματα από τη Siemens-

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάλεσε στη Βουλή
το Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού κράτους με την αμαρτωλή εταιρία Siemens. Ο κ. Στουρνάρας έχει υπογράψει τη συμφωνία. 

Καφές: Πόσο μπορείς να πίνεις ανάλογα το είδος του



Ο καφές πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή στη ζωή μας και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Με αυτόν ξυπνάμε, με αυτόν διασκεδάζουμε, με αυτόν παρηγορούμαστε, με αυτόν κοινωνικοποιούμαστε…

Δίωξη για το… «πειραγμένο» ρολόι του MEGA


Δίωξη για το… «πειραγμένο» ρολόι του MEGA

Δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ” εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μετά τη διαπίστωση πως είχε παραβιαστεί η παροχή, «γράφοντας» μικρότερη κατανάλωση.
Τα στοιχεία κατέθεσε στη Βουλή, μέσω εγγράφου, ο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη και Ραχήλ Μακρή.

ΟΓΑ: Αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας


ΟΓΑ: Αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας

Από σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2015.
Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις



Δημοσιοποιήθηκε η αναμενόμενη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κηρύσσει αντισυνταγματικές τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μετά το 2012.
Η απόφαση που κυοφορήθηκε για μήνες, είναι η σημαντικότερη, από όσες κατά καιρούς έχει εκδώσει το Ανώτατο Δικαστήριο για μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς αφορά το σύνολο των κύριων και επικουρικών συντάξεων για όλο το φάσμα των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα, πλην του δημοσίου, το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων δηλαδή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/6/2015

Καιρός (Πέμπτη 11- 6-15)







Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα Πέμπτη στα ηπειρωτικά κυρίως το απόγευμα.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη