Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Al bano - Nel Sole

Ελληνική ταινία : Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά


Πάνω από 40.000 Κινέζοι ασπάζονται κάθε ημέρα τον χριστιανισμό

KINEZOIΠερισσότεροι από 40.000 Κινέζοι ασπάζονται κάθε ημέρα τον χριστιανισμό, ανέφερε ο μητροπολίτης Κορέας και υπέρτιμος Έξαρχος Ιαπωνίας Αμβρόσιος ο οποίος μίλησε για τις προοπτικές διάδοσης του χριστιανισμού στις χώρες της ‘Απω Ανατολής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον σύλλογο ορθοδόξου ιεραποστολής «Ο Πρωτόκλητος», στην Πάτρα.

Ερχεται στην Ελλάδα το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό

Ερχεται στην Ελλάδα το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό
Στην τελική ευθεία εισέρχεται το εγχείρημα της κίνησης του πρώτου λεωφορείου χωρίς οδηγό σε αστικό ιστό στην πόλη των Τρικάλων.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική αρχή, σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθουν στα Τρίκαλα οι τεχνικοί και το λεωφορείο, που θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την υλοποίηση του παγκόσμιας μοναδικότητας εγχειρήματος.

Πανελλαδικές 2015: «Τσεκούρι» στις βάσεις -Πού πέφτουν ακόμη και κατά 1.000 μόρια


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 80%!
Ακόμη και κατά 1.000 μόρια αναμένεται να πέσουν σε ορισμένες σχολές φέτος οι βάσεις, όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις της βαθμολόγησης των γραπτών, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή.
Πιο σαφής εικόνα θα υπάρξει μετά την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιουνίου, οπότε -όπως όλα δείχνουν- θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στα σχολεία.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» Συσκευή τσέπης εντοπίζει φυτοφάρμακα στα τρόφιμα !

http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2015/04/1919-300x188.jpgΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» Συσκευή τσέπης που εντοπίζει άμεσα φυτοφάρμακα και τοξίνες στα τρόφιμα. Ερευνητές του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» κατασκευάζουν μια φορητή συσκευή που θα μπορεί… γρήγορα, φτηνά και αποτελεσματικά να ελέγχει αν οι τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν φυτοφάρμακα, αλλεργιογόνα, τοξίνες και σε τι ποσότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν θα αναφερθει η χωρα και η ταυτοτητα των πρωταγωνιστων του διαλογου για ευνοητους λογους ... 

πως η αγαπη της ομως για την ελλαδα και η αληθεια
εξεπληξαν, αποστομωσαν και αναγκασαν εναν ευρωπαιο διανοουμενο πολιτη να υποκλιθει μπροστα σε μια αγνωστη ελληνιδα πρεσβειρα !!!



καθ. εσεις οι ελληνες φοιτητες διακρινεστε για τη διανοια και την ευστροφια, αλλα δυστυχως σας ακολουθει σαν σκια μια σταμπα ...

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΕΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

Έως και έξι έτη άδειας άνευ αποδοχών θα μπορούν πλέον να εξαγοράζουν προκειμένου να συμπληρώσουν ...
τον απαιτούμενο χρόνο και να βγουν στην σύνταξη υπάλληλοι του Δημοσίου, βάσει του νέου, «μίνι» ασφαλιστικού που κατέθεσε προς διαβούλευση το υπουργείο Οικονομικών.

Πήγαν να λιντσάρουν τον ΓΑΠ στο Βόλο! - Α.Μπέος: "Απατεώνα κατέστρεψες την Ελλάδα, ντροπή σου!" (vid)

Άρχισαν τα όργανα!!

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η οργή των πολιτών για την καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα και η ζωή τους από τα Μνημόνια και τα επαχθή δάνεια που χρέωσε τη χώρα η πολιτική ελίτ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ξεσπά: Παραλίγο να λιντσαριστεί από δεκάδες οργισμένους πολίτες ο αυτουργός των Μνημονίων, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, πριν λίγο σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου.

Ρωμανιάς: Παραπλάνηση και εξαπάτηση το PSI (VIDEO)

Για εξαπάτηση και παραπλάνηση της Βουλής για το θέμα του PSI, έκανε λόγω στην τοποθέτηση του,  στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς.
«Ούτε ιδρύθηκε ποτέ ανώνυμη εταιρεία και φυσικά ούτε ένα ευρώ δεν μεταβιβάστηκε σε αυτή. Πείτε το παραπλάνηση της Βουλής. Πείτε το εξαπάτηση, δεν αλλάζει το θέμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο σαμαρα παπανδρεου βενιζελοσ σημιτης παπακωνσταντινου παπαδημοσ

Εχθές το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν οι «υπερασπιστές» του ευρώ λησμονώντας ποιοι είναι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση με τα ψεύδη τους και τις αλχημείες του.Και κάποιοι από αυτούς ήταν εκεί δίπλα τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα.Τόση λήθη;Τόση τρομοκρατία;Ας θυμηθούμε με το παρακάτω βιντεάκι ποιοι ήταν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/6/2015

Καιρός (Παρασκευή 19- 6-15)




Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδεςκατά τόπους ισχυρές θα είναι ο καιρός σήμερα. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα
σταματήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά και τα νοτιά.
Η αναλυτική πρόγνωση για σήμερα