Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

O MIO SIGNORE

Ελληνική ταινία :Τέντυ μπόυ αγάπη μου


Την Τρίτη το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων



Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιουλίου

Την Τρίτη το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα, αύριο, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις των 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το CNN υποκλίνεται στο «ελληνικό θαύμα». Το βίντεο με την Κέρκυρα που κέρδισε όλο τον κόσμο

Σκαρφάλωνε σε βράχους και πέρασε ατελείωτες ώρες με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά ο κόπος του απέδωσε καρπούς. Το βίντεο του Βασίλη Μεταλληνού έκανε το CNN να γράψει ύμνους για τη δουλειά του, αλλά και για την Κέρκυρα, την οποία παρουσίασε με ένα μαγικό τρόπο μέσα από το φακό του.

Μάθε και Σώσε: Η ΔΕΘ-Helexpo εκπαιδεύεται και εξοπλίζει το ιατρείο της



Την εκπαίδευση του προσωπικού της, αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών (φύλαξη, καθαριότητα, τεχνική εξυπηρέτηση) στην αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής ξεκίνησε η ΔΕΘ-Helexpo, με τη συνεργασία των Εθελοντών Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης (ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ). Ήδη μάλιστα διοργάνωσε διάλεξη με τίτλο «Μάθε και Σώσε», παρουσία όλων των εργαζομένων, αλλά και των συνεργατών της, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής από τον απλό πολίτη και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Οι «αρχαίοι Έλληνες» του μέλλοντος

Πριν όχι και τόσα πολλά χρόνια -λίγο πριν ή μετά το 2004 με την εθνική μας ονείρωξη- είχε κυκλοφορήσει ένα κείμενο με 10 λόγους για τους οποίους μας αρέσει που είμαστε Έλληνες. Δοκιμάστε να γράψετε το ίδιο στο Google, σήμερα. Οι 10 λόγοι έχουν γίνει 70 και 100. Σε όλα τα κείμενα, όμως, υπάρχει η ίδια ατάκα. Γιατί, λέει, δώσαμε τα φώτα μας στον υπόλοιπο κόσμο.

Εξομολόγηση που σοκάρει – μάγος που βρίσκει μέχρι και αριθμούς πιστωτικών αποκαλύπτει το κόλπο του (βίντεο)


video


Θα δείτε με άλλο μάτι τον κόσμο μετά από αυτή την αποκάλυψη
Ένα απίστευτο μέντιουμ που βρίσκει μέχρι και αριθμούς πιστωτικών, αποκαλύπτει το κόλπο του, το οποίο προκαλεί σοκ!
Μόλις το δείτε, θα σας βάλει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα!

Ρ.Κορρέα: "Έτσι οι 'ακρίδες' του ΔΝΤ λεηλατούν τα Έθνη - Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα τα είχαν κάνει και σε εμάς"

ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα 

Χαρακτηριστικά ακρίδων έδωσε ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα σε συνέντευξή του η οποία να σημειώσουμε δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστη την δράση του ΔΝΤ και στην Ελλάδα έχοντας το πραδειγμα της δικής του χώρας, μιας χώρας που πλέον τρέχει με 4,3% ανάπτυξη όταν ξεμπέρδεψε με τα χρέη που του φόρτωσε το διεθνές κεφάλαιο.

μικρά-μικρά ανεκδοτάκια,,,,


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο

-Κορίτσια πήγα στην Vodafone να διακόψω το συμβόλαιο μου και έφυγα με νέο συμβόλαιο, νέο κινητό, σταθερό και internet και νομίζω περιμένω και παιδί
– Πρέπει να σταματήσεις να πίνεις αν δεν θέλεις να καταστρέψεις το συκώτι σου.
 Ρε γιατρέ , όλο τα ίδια λες όταν έρχεται η σειρά σου να κεράσεις …
-Είναι ένας εδώ στην παραλία χωρίς τατουάζ. Τι άλλο θα δούμε…

Την αγαπάμε εντέλει αυτήν την έρμη Θεσσαλονίκη;


Αποτέλεσμα εικόνας για θεσσαλονικη

ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΙΑΓΚΙΟΖΗ

Υπάρχει, άραγε, φιλοπατρία των Σαλονικιών για την πόλη τους; Με τη σκέψη και τη ματιά του συμπολίτη, θα έλεγα όχι. Υπάρχει η γενική ράθυμη διάθεση -εκτός ελαχίστων ρομαντικών- αυτών που συνεχίζουν να κουβαλάνε ως προμετωπίδα τους την ταμπέλα του «μπαγιάτη».

Δείτε τις εργασίες στις Σκουριές που κάποιοι λένε ότι σταμάτησαν! (φωτογραφίες)

10157248_1605989722988560_4187467861914138887_n
«Έχουμε σταματήσει την επέκταση των έργων στις Σκουριές»,δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίληςκαι γέλασαν και οι πέτρες στη Χαλκιδική. Δυστυχώς πολύς κόσμος εκτός Χαλκιδικής έχει πιστέψει το παραμύθι, ότι δήθεν τα έργα στις Σκουριές έχουν σταματήσει – και μάλιστα από το τέλος Φεβρουαρίου!

Η Eldorado Gold, ο «μεγάλος επενδυτής» που δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ φόρο…

somo_posterH αποκάλυψη ότι η Εldorado Gold, ο «μεγάλος επενδυτής» και καταστροφέας της Χαλκιδικής, αποφεύγει να πληρώνει φόρους στο κράτος μέσα από ένα δίκτυο θυγατρικών εταιρειών σε Ολλανδία και Μπαρμπάντος, ακούστηκε επιτέλους και μέσα στη Βουλή και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη. Η σχετική έκθεση της Ολλανδικής SOMO παρουσιάστηκε στις 1 Απριλίου από το The Press Project, το  Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς» και το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» (αφίσα), με τη συμμετοχή μιας σημαντικής προσωπικότητας, της Εύας Ζολί.

Προσοχή! Χωρίζουν λαούς, μοιράζουν διχόνοια

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/06/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1.jpgΔεν είναι νέο το διαίρει και βασίλευε, είναι τόσο παλιό όσο και τα χρόνια της εξουσίας…


Βλέπω τις τελευταίες μέρες να καλλιεργούνται αισθήματα διχασμού, αλλού όσο και στην πατρίδα μας.
Βλέπω μακελειό και φονικά στις ΗΠΑ το ένα μετά το άλλο που δυναμιτίζουν φυλετικές διακρίσεις από χρόνια ξεχασμένες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/6/2015

Καιρός (Δευτέρα 22- 6-15)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας ενώ τις μεσημεριανές ώρες αναμένονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, οι οποίες όμως θα υποχωρήσουν το βράδυ. Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με υψηλότερη τους 28 βαθμούς σε Αττική και Θεσσαλία.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 22/6