Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τραπεζική αργία αύριο - Περιορισμοί στις συναλλαγές


Τραπεζική αργία αύριο - Περιορισμοί στις συναλλαγές

Να παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες τουλάχιστον για αύριο και να τεθούν περιορισμοί στις συναλλαγές αποφάσισε και εισηγείται προς την κυβέρνηση το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας που συνεδρίαζε από τις 18.00 στο υπουργείο Οικονομικών.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία : Η ΛΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Όταν δάκρυσε η Ιστορία…»

Εκείνοι με τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα κι εμείς με τις…
παρακαταθήκες μας, καταχωρισμένες στη συλλογική συνείδηση και το ομαδικό θυμικό, χωρίς ενοχές και συμπλέγματα.

Εκείνοι οικονομικοί εγκληματίες κατά συρροή κι εμείς θύματα κατ΄εξακολούθηση. Τώρα όμως τιμωροί, δίκαιοι και δικαιωμένοι.

Δες το βίντεο αυτού του ανθρώπου, μετά δες λίγο τον εαυτό σου και ξανασκέψου το.

4Ο Nick Vujicic (γεν. 1982) είναι ένας ιεροκήρυκας και ομιλητής από την Αυστραλία που γεννήθηκε με το σύνδρομο Tetra-Amelia, μια σπάνια γενετική πάθηση που χαρακτηρίζεται από την απουσία και των τεσσάρων άκρων (χέρια και πόδια).
Σαν παιδί, υπέφερε συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά, καθώς βέβαια και σωματικά, αλλά τελικά αντιμετώπισε την αναπηρία του και σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε το δικό του μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “Life without limbs” (“Ζωή χωρίς άκρα”).

Ξέσπασε σε λυγμούς στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος


Ξέσπασε σε λυγμούς στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος

«Μας ζητούν να καταργήσουμε την Ελλάδα» είπε μέσα σε συναισθηματική φόρτιση
«Αυτές οι 16 σελίδες αν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό να εγκριθούν στις 5 Ιουλίου θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδας ως έθνους κράτους κι αυτό ερωτάται τότε ο ελληνικός λαό να απαντήσει» διεμήνυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επέσεισε τον κίνδυνο του πλήρους αφοπλισμού της χώρας και της υποστολής της σημαίας της.

Top Ανέκδοτο: Στην Κόλαση Έλληνας, Αμερικάνος, Ινδός…


ανεκδοτο

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας, ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
– Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο… λέγοντας:
– Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.

Τέλος εξευτελισμού

Ξεπέρασαν όλα τα όρια.

Μας έχουν βγάλει την ψυχή ανάποδα.
Τόσα χρόνια βλέπουμε στις τηλεοράσεις τα υποτιμητικά τους βλέμματα, τις εξευτελιστικές τους δηλώσεις, τα ειρωνικά τους χαμόγελα, τις δήθεν δηλώσεις συμπόνοιας.

Σχέδιο "ασημένια δραχμή": Πώς θα έβγαζαν την Ελλάδα από το ευρώ μετά την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή!


ΣΟΚ ΑΠO ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Δ.ΦΟΥΚΑ


Στοιχεία που σοκάρουν και αναδεικνύουν με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο πώς οι ΗΠΑ ανέτρεψαν την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και τον ρόλο στενών συνεργατών του μετέπειτα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ως πρακτόρων των ΗΠΑφέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του ανακριτή κατά της διαφθοράς Δημήτρη Φούκα, ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και του σχεδίου «Πυθία» που αφορούσε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Βουλευτής των ΑΝΕΛ μοιράζει το 50% του μισθού του επειδή δεν έχουν υλοποιηθεί οι προεκλογικές υποσχέσεις!



Σε μια κίνηση που δεν την συνηθίζουν και πολλοί βουλετές, αποφάσισε να προχωρήσει ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΛ, Κώστας Δαμαβολίτης.
Τι έκανε; Αποφάσισε να δίνει την μισή βουλευτική του αποζημίωση σε διαφορετικές κάθε μήνα κοινωνικές δομές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία τους λόγω υποχρηματοδότησης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/6/2015

Καιρός (Κυριακή 28- 6-15)



Λίγες νεϕώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα,

Με 178 ψήφους πέρασε η πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα


Με 178 ψήφους πέρασε η πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα

Υπερψηφίσθηκε με 178 ναι η πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου με αντικείμενο τις προτάσεις των δανειστών.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 298 Βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν 178 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή και κατά του δημοψηφίσματος 120 βουλευτές από ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.