Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών


Το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών:

Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 6η Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την Προεδρία του.
Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος:

Ωρε καταλάβατε τι κάναμε; Τα blogs ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ μια χαμένη Μάχη!


Leonidas (GERARD BUTLER) personally delivers his answer to the Persian Messenger (PETER MENSAH) in Warner Bros. Pictures’, Legendary Pictures’ and Virtual Studios’ action drama “300,” distributed by Warner Bros. Pictures. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την Μάχη απέναντι στου πακτωλούς των μαύρων Ταμείων του ΔΝΤ και των αγύριστων δανείων των καναλαρχών, των απειλών των Τραπεζιτών, των πρακτόρων των Πρεσβειών, του παλαιοκομματικού συστήματος με τους διαπλεκόμενους εργολάβους

Έξι φυτά που "μισούν" τα κουνούπια!

Προσκαλέστε αυτά τα έξι φυτά στον κήπο σας ή την βεράντα σας, όχι μόνο
για την ωραία τους εμφάνιση, αλλά και την ικανότητά τους να απομακρύνουν τα κουνούπια!

1. Γρασίδι σιτρονέλας
Γνωστό για την ξεχωριστή μυρωδιά του, το γρασίδι σιτρονέλας είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο φυσικό συστατικό σε απωθητικά κουνουπιών. 

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία : Η ωραία του κουρέα


Ψωρίαση - Όλες οι πληροφορίες για την αντιμετώπισή της



Η ψωρίαση είναι μια χρόνια μη μεταδοτική φλεγμονώδης νόσος του δέρματος η οποία εκδηλώνεται με τη μορφή ερυθηματωδών πλακών οι οποίες καλύπτονται από παχιά λευκά ή αργυρόχροα λέπια τα οποία αποκολλώνται από το δέρμα. Οι πλάκες συνήθως εμφανίζονται στους αγκώνες, στα γόνατα και στο τριχωτό της κεφαλής.

Κρίσιμη παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη Ν.Πίρς: «Οι ΗΠΑ θα ενισχύσουν τους δεσμούς με την Ελλάδα σε "όλα τα επίπεδα" - Αντλώ έμπνευση από το δημοψήφισμα»

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ - ΠΡΟΙΔΕΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 

Με νέο μήνυμα-παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πίρς, οι ΗΠΑ έστειλαν ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα ότι θεωρούν πολύ σημαντικό σύμμαχο την Ελλάδα ώστε να την αφήσουν στα χέρια της Γερμανίας και του Β.Σόιμπλε! 

Νόαμ Τσόμσκι: "Η γενναία αντίσταση των Ελλήνων θα σώσει τους ίδιους και τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη"




"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΡΙΖΙΚΑ"

Λάβρος κατά των δανειστών ο διάσημος  Αμερικανός γλωσσολόγος, φιλόσοφος και πολιτικός ακτιβιστής, Νόαμ Τσόμσκι ο οποίος δήλωσε με αφορμή το σημερινό κρίσιμο ελληνικό δημοψήφισμα ότι «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η γενναία αντίσταση των Ελλήνων με την ενθάρρυνση της παγκόσμιας αλληλεγγύης,  θα σώσει αυτούς, αλλά και άλλους, από τη σκληρή μοίρα που υπαγορεύονται από τους σημερινούς αφέντες»δίνοντας το στίγμα για το ποια επιλογή θα προτιμούσε να προκύψει από την κάλπη.

Ένα Grexit θα ανοίξει «τρύπα» δισ. στη Γερμανική Κεντρική Τράπεζα


Ένα Grexit θα ανοίξει «τρύπα» δισ. στη Γερμανική Κεντρική Τράπεζα

«Τρύπα» δισεκατομμυρίων θα ανοίξει στον γερμανικό προϋπολογισμό πιθανό Grexit όπως έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Μπούντεσμπανκ) Γενς Βάιντμαν, αναφέρει σήμερα η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.

Βαρουφάκης: Αποχωρώ από το υπουργείο Οικονομικών


Βαρουφάκης: Αποχωρώ από το υπουργείο Οικονομικών

"Αφήνω σήμερα το υπουργείο Οικονομικών", έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης και εξηγεί τους λόγους στο προσωπικό του ιστολόγιο.

"Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα μείνει στην ιστορία σαν μία μοναδική στιγμή, όπου ένα μικρό ευρωπαϊκό κράτος, ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στα δεσμά του χρέους", έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει. Δευτέρα γκρεμίζουμε την εγκληματική οργάνωση των διεφθαρμένων.

Όλες οι κυλιόμενες μετρήσεις συμφωνούν ότι το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει και είναι μη
αναστρέψιμο.



Από σήμερα λοιπόν, όλοι οι Έλληνες μια γροθιά γκρεμίζουμε την διαπλοκή.
Εάν η κυβέρνηση διστάσει, θα γκρεμίσουμε και αυτή.

Η αλήθεια για τη διαπραγμάτευση στη Γερμανική τηλεόραση (video)

Οι Γερμανοί λένε όσα δεν είπαν τόσον καιρό τα Ελληνικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/7/2015

Καιρός (Δευτέρα 6-7-15)



Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 18 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 18 έως 32 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Π.Καμμένος: «Ο λαός απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται»


«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
«Είδαμε να συνασπίζονται με την άποψη του "ναι" όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου πολιτικοί που στο παρελθόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση να βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μειοψηφίας του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Στο 61,31% το ποσοστό του «ΟΧΙ» στο 100% της Επικράτειας

Στο 61,31% το ποσοστό του «ΟΧΙ» στο 100% της Επικράτειας

Σαμαράς: Παραιτούμαι - Καταλαβαίνω ότι η παράταξη χρειάζεται μία νέα αρχή - ΒΙΝΤΕΟ

Σαμαράς: Παραιτούμαι - Καταλαβαίνω ότι η παράταξη χρειάζεται μία νέα αρχή - ΒΙΝΤΕΟ
«Σε ότι με αφορά, κράτησα τέτοια στάση στη διάρκεια της προεκλογικής μάχης για να διευκολύνω να εκφραστεί η διακομματική συσπείρωση του “ναι”. Καταλαβαίνω ότι η μεγάλη παράταξη μας χρειάζεται μια νέα αρχή. Από σήμερα λοιπόν παραιτούμαι από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησα ήδη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος και να κινήσει τις κατάλληλες διαδικασίες», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.