Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ


9 τρόποι για να εξαφανίσετε την κακή αναπνοή μια για πάντα

81. Ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό και φύλλα από φασκόμηλο, μέντα και μαϊντανό…
2. Το λιβάνι ως φυτό έχει αντιβακτηριδιακή δράση και εκτός από την κακή αναπνοή, βοηθά στην καταπολέμηση του πονόδοντου και του πονόλαιμου.
3. Τα σπόρια καρδάμου δίνουν μια γλυκύτητα στην αναπνοή και χρησιμοποιούνται ευρέως για αρωματική αναπνοή.

Τοξικοί άνθρωποι: βγάλτε τους από τη ζωή σας

1Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που ρουφάνε όλη τη θετική μας ενέργεια, προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ακόρεστη πείνα τους για απαισιοδοξία, αρνητισμό και καταστροφή.
Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε μονίμως συναισθηματικά εξαντλημένοι.
Αυτά τα «ψυχολογικά βαμπίρ» χαρακτηρίζονται συχνά από διαταραχές και έχουν την τάση να είναι:

Διαβάστε τι έγραφε ένας Αμερικανός για την Ελλάδα 66 χρόνια πρίν… Θα εκπλαγείτε

8Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του.
Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια.Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος.
Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω.

Οι δέκα πιο χρήσιμες συμβουλές για οικονομία στη βενζίνη! Ακολουθήστε τες και δεν θα χάσετε…

8Υπάρχει τρόπος να κάνουμε οικονομία στη βενζίνη και ταυτόχρονα να απολαμβάνουμε τη βόλτα με το αυτοκίνητό μας; Κι όμως υπάρχει.
Οι παρακάτω δέκα χρήσιμες συμβουλές θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του καυσίμου:

Ο Μ. Γλέζος και άλλοι 50 ευρωβουλευτές κατέθεσαν αίτημα για συζήτηση Γερμανικών οφειλών στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκρηκτικοί διάλογοι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPLds_qaLK8G5danJvee2B9TPDvn_h26HevSkK8v6e3JJSXJskhQDOaoMsU5KVRORV56HQdtUPDvtA4QTIfqL6-Z3bu5JQ-cqViyMfoYrlZ32McOXJhVf-FXCNgBAIZRk7PbQ2osU-ar-L/s1600/365356356.png- Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος ζήτησε σήμερα, Δευτέρα 6.7.2015 να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα των γερμανικών οφειλών.
- To αίτημα υπέγραψαν δέκα Έλληνες ευρωβουλευτές.

Αρχισε "εξαγωγή δημοψηφισμάτων"! - Ο Μπέπε Γκρίλο και η Μαρί Λεπέν ζητούν δημοψηφίσματα για παραμονή στο ευρώ!

ΒΑΡΙΑ" Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

Ο  χειρότερος φόβος της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και του Βερολίνου άρχισε να γίνεται πραγματικότητα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και λέγεται "Εξαγωγή δημοψηφισμάτων"!

Ηδη στην Ιταλία ο ηγέτης του "Κινήματος 5 Αστέρων", Beppe Grillo ζήσησε δημοψήφισμακαι μάλιστα ε πιο προωθημένο ερώτημα: Να να αποφασίσει ο ιταλικός λαός αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη ή να πάει σε εθνικό νόμισμα.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ …ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! Ποιους τηλεαστέρες καλεί σε απολογία το Πειθαρχικό για το δημοψήφισμα


dimopsifisma35


Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης και έγκληση προς απολογία 8 δημοσιογράφων για τον τρόπο παρουσίασης του δημοψηφίσματος αποφάσισε σήμερα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Το ΕΣΡ προχωρά αυτεπάγγελτα σε έρευνα των καταγγελιών για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τα ΜΜΕ



Το ΕΣΡ, με χθεσινή του ανακοίνωση, σημειώνει ότι προχωρεί αυτεπαγγέλτως σε έλεγχο όλων των στοιχείων για παραβάσεις, μετά το πλήθος των καταγγελιών που δέχθηκε εκ μέρους πολιτών, για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τα ΜΜΕ, καθ' όλη την εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, και προκειμένου να προβεί στη λήψη αποφάσεων επ' αυτών σύμφωνα με τον νόμο.

Επιμένει η Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει φθηνά φάρμακα



Επέμεινε στις δηλώσεις της σχετικά με την παραγωγή φαρμάκων από το Στρατό η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου (θυμηθείτε εδώ).
''Αυτή τη στιγμή υπάρχει εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων και δεν είναι κάτι καινούργιο και η ΑΒΥΠ στην Πειραιώς που παράγουν φάρμακα για τους στρατιώτες'', υπενθύμισε η κ Ξουλίδου μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Έκρυθμη η κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ λόγω του αυξημένου μεταναστευτικού ρεύματος

Στους Επιτρόπους της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη Μετανάστευση, & Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, απευθύνεται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας τα προβλήματα και τους κινδύνους που δημιουργούνται εξ αιτίας του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, και μάλιστα στους μεθοριακούς σταθμούς Ειδομένης και Ευζώνων του Δήμου Παιονίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/7/2015

Καιρός (Τετάρτη 8-7-15)



Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015.