Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία : Ο Φαφλατάς


«Ώρα Ευθύνης» Επιστολή πέντε κορυφαίων οικονομολόγων στη Μέρκελ για την Ελλάδα


Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ

Πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι με επιστολή τους στην Άνγκελα Μέρκελ την καλούν να αναλάβει της ευθύνες της και να ηγηθεί της Ευρώπης δίνοντας τέλος στα προγράμματα λιτότητας στην Ελλάδα που όπως τονίζουν «κατάφεραν μόνο να δημιουργήσουν μια Μεγάλη Ύφεση παρόμοια με την οποία δεν έχει δει η Ευρώπη από το 1929-1933».
«Το φάρμακο που δόθηκε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τις Βρυξέλλες έχει προκαλέσει αφαίμαξη στον ασθενή, δεν θεράπευσε την αρρώστια», τονίζουν και προσθέτουν:

Απερίφραστη καταδίκη των δηλώσεων Βέμπερ από την ΔΑΚΕ Ιδ. Τομέα..εσείς κ. Μεϊμαράκη τι λέτε..;;

dakeAθήνα, 08 Ιουλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απερίφραστη καταδίκη των δηλώσεων Βέμπερ
Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ένωση Ευρωπαϊκών Χριστιανοδημοκρατικών Συνδικάτων
Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ κ. Βέμπερ έχει κάθε δικαίωμα να αντιπαρατίθεται ιδεολογικά και πολιτικά με την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να στρέφεται ενάντια και πολύ περισσότερο να κατασυκοφαντεί έναν ολόκληρο λαό.

Αφιερωμένο στους αγράμματους φασίστες – θαυμαστές του Βέμπερ


ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ για τη παραίτηση του Σαμαρά


σαμαρασ

Ο Καραμανλής την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο Σαμαράς του έδωσε 3 φακέλους!
– Πριν φύγει εκείνος τον οποίο διαδέχτηκα, έκανε το ίδιο και για μένα. Έτσι θα συνεχίσω την παράδοση και σε σένα, του είπε.

Συγκλονιστικός Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του: «Γερμανία, θυμήσου πώς σε σώσαμε το 1953″! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ
ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ




Ένας συγκλονιστικός Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος στην δευτερολογία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τους βουλευτές της Αριστεράς και τους εθνικιστές Έλληνες και ξένους, μίλησε για την Γερμανία, όπως κανένας πολιτικός δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον Τζήμερο. Με άσπρες μπλούζες;

... που καλεί σε ανατροπή της κυβέρνησης...

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα μπαίνουν αναρτήσεις που έκανε στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος με τις οποίες εμφανίζεται να καλεί σε «ανατροπή» και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Σε συνεργασία με τεχνοκράτες Κομισιόν και Γαλλίας η κατάρτιση πρότασης

Σε συνεργασία με τεχνοκράτες Κομισιόν και Γαλλίας η κατάρτιση πρότασης



Η νέα πρόταση ξεκινάει από τα δεδομένα της τελευταίας πρότασης Γιούνκερ και περιλαμβάνει ορισμένα «βήματα» από την ελληνική πλευρά

Βιάζονται και βιάζουν…

Βιάζονται όλοι…


Οι μεν θέλουν να κατασπαράξουν τον Τσίπρα ,επειδή δεν υπογράφει τα μνημόνια που οι ίδιοι υπέγραψαν, υπερασπίστηκαν και εφάρμοσαν, οι δε επειδή προτίθεται να υπογράψει τρίτο μνημόνιο κατά πως λένε στις τηλεδίκες προθέσεων, ξεπλένοντας ανενδοίαστα την υποτέλεια των προηγούμενων…

Στίγκλιτς: H μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο της Ευρώπης



Γράφει αναλυτικά στο άρθρο του ο Τζόζεφ Στίγκλιτς:

Με νέο άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς υπογραμμίζει ότι μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο των Ευρωπαίων, ενώ επισημαίνει πως ο ερώτημα είναι αν θα επιμείνουν στην ίδια καταστροφική πολιτική.

Δείτε σε ποια σχολεία ανά τον κόσμο διδάσκονται τα Αρχαία



  







 Στοιχεία για τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών διεθνώς έδωσε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς με έγγραφό του που διαβίβασε στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Δημήτριου Καμμένου.
    Ο Αριστείδης Μπαλτάς ενημερώνει ότι η διδασκαλία τωνΑρχαίων Ελληνικών πραγματοποιείται στα Ελληνικά

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/7/2015

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Έτσι θέλουν να μας καταντήσουν κι εμάς;;;


5


Δεν είναι ουρά για κάποιο ΑΤΜ κάποιας τράπεζας. Είναι ουρά για ένα πιάτο ζεστό φα’ί’. Που; Μα στην Πορτογαλία όπου εκεί όπως μας λένε διαρκώς οι ινστρούκτορες της ΕΕ πέτυχαν οι μεταρρυθμίσεις και έχουν ανάπτυξη!

Καιρός (Πέμπτη 9-7-2015)



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015.